תגובות למאמר הראשון -וגם השני- בעינין Phono Stage
roeek,
ישר כוח. רעיון מבורך וביצוע מצויין.
מחכה בקוצר רוח להמשך.
לינק למאמר (נוסף ע"י מרטין): http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=955
רמקול
.
ישר כוח. רעיון מבורך וביצוע מצויין.
מחכה בקוצר רוח להמשך.
לינק למאמר (נוסף ע"י מרטין): http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=955
רמקול
.
נערך לאחרונה על ידי ramkol ב 27/06/2007 18:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
מצטרף לעידוד
מציע לשים קישור במאמרים לשרשור- שאלות/ תגובות.
נק' למחשבה- בעידן המודרני יותר התקליט עצמו (דיסקת הויניל) הינו מוצר קצה של קובץ מחשב שמחזיק את דגימת הסאונד כמו גם אותו תקליטור.
עניין ה DJ שמעדיפים ויניל- נראה לי באמת קשור לחופש יצירתי..כמו אלו שמתעקשים ללוש בצק ביד כי כך יותר כיף לייצר לחם.
מציע לשים קישור במאמרים לשרשור- שאלות/ תגובות.
נק' למחשבה- בעידן המודרני יותר התקליט עצמו (דיסקת הויניל) הינו מוצר קצה של קובץ מחשב שמחזיק את דגימת הסאונד כמו גם אותו תקליטור.
עניין ה DJ שמעדיפים ויניל- נראה לי באמת קשור לחופש יצירתי..כמו אלו שמתעקשים ללוש בצק ביד כי כך יותר כיף לייצר לחם.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה לכל המעודדים!
תודה גם למרטין על שהעלה את הרעיון מלכתחילה. STEREOPHILE אתה מוזמן תמיד! לא סיפרת לי איך הפונוסטייג' המשופר של CREEK
.....
עבודה רבה לפנינו, ראשית יש לסיים את פרסום שתי הכתבות הנוספות ואז נצא לדרך.
תגובות מסוג אלו נותנות "רוח גבית" חזקה במיוחד..
.....
עבודה רבה לפנינו, ראשית יש לסיים את פרסום שתי הכתבות הנוספות ואז נצא לדרך.
תגובות מסוג אלו נותנות "רוח גבית" חזקה במיוחד..
The Black Wax
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
סה"כ נחמד, אבל לא ברורה לי מה המטרה של זה ואיך הכותרת הגרנדיוזית קשורה לתוכן (הגרנדיוזי לכשעצמו).
האם, בדומה ל"מבחן" גרנדיוזי לא פחות שפורסם לאחרונה באתר אחר, גם כאן אנו עתידים לחזות בכתבת תדמית ליצרן כזה או אחר תחת כסות דקיקה של "מבחן השוואתי", או שזה רק נדמה לי?
האם, בדומה ל"מבחן" גרנדיוזי לא פחות שפורסם לאחרונה באתר אחר, גם כאן אנו עתידים לחזות בכתבת תדמית ליצרן כזה או אחר תחת כסות דקיקה של "מבחן השוואתי", או שזה רק נדמה לי?
על כך נאמר- "אתה יודע למי מראים חצי עבודה"yairf כתב:סה"כ נחמד, אבל לא ברורה לי מה המטרה של זה ואיך הכותרת הגרנדיוזית קשורה לתוכן (הגרנדיוזי לכשעצמו).
האם, בדומה ל"מבחן" גרנדיוזי לא פחות שפורסם לאחרונה באתר אחר, גם כאן אנו עתידים לחזות בכתבת תדמית ליצרן כזה או אחר תחת כסות דקיקה של "מבחן השוואתי", או שזה רק נדמה לי?...
javascript:emoticon('
')
')- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אני יודע על מה אתה מדבר.yairf כתב:סה"כ נחמד, אבל לא ברורה לי מה המטרה של זה ואיך הכותרת הגרנדיוזית קשורה לתוכן (הגרנדיוזי לכשעצמו).
האם, בדומה ל"מבחן" גרנדיוזי לא פחות שפורסם לאחרונה באתר אחר, גם כאן אנו עתידים לחזות בכתבת תדמית ליצרן כזה או אחר תחת כסות דקיקה של "מבחן השוואתי", או שזה רק נדמה לי?...
אבל אני יכול להבטיח לך בכנות מוחלטת שבמבחן שרועי יעשה באמת , אבל באמת הוא יבחן את המכשירים והם באמת ... אבל באמת ישמעו אצלו בבית.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
yairf,
רק נדמה לך.
למבחן ייכנסו כל פונו-סטייג' שהצלחנו להשיג בשיתוף פעולה של כל סוחר שהסכים לשתף פעולה (בנקודה זו, אם יש סוחרים נוספים שמעוניינים לספק למבחן פונו-סטייג'ים שהם מייצרים/מייצגים, כמובן שנשמח והם יכולים לפנות אלי או אל רועי).
מבחן יישתתפו החל מפונו של דקדה בכ-250 ש"ח , דרך פונו שמשולב ברסיבר ק"ב ועד פונו סטייג'ים היקרים ביותר שנצליח להשיג.
אגב, אני בטוח שרועי יישמח לארח אותך לתת את חוות דעתך על אחד או יותר מהפונו סטייג'ים. מרים את הכפפה?
רק נדמה לך.
למבחן ייכנסו כל פונו-סטייג' שהצלחנו להשיג בשיתוף פעולה של כל סוחר שהסכים לשתף פעולה (בנקודה זו, אם יש סוחרים נוספים שמעוניינים לספק למבחן פונו-סטייג'ים שהם מייצרים/מייצגים, כמובן שנשמח והם יכולים לפנות אלי או אל רועי).
מבחן יישתתפו החל מפונו של דקדה בכ-250 ש"ח , דרך פונו שמשולב ברסיבר ק"ב ועד פונו סטייג'ים היקרים ביותר שנצליח להשיג.
אגב, אני בטוח שרועי יישמח לארח אותך לתת את חוות דעתך על אחד או יותר מהפונו סטייג'ים. מרים את הכפפה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
yairf,
לא יודע על איזה אתר או עיתון אתה מדבר, אבל אני מקווה שאחרי למעלה משנתיים וחצי כבר אפשר להבין שאנחנו לא גוף פרסומי עבור אף יצרן...
לא יודע על איזה אתר או עיתון אתה מדבר, אבל אני מקווה שאחרי למעלה משנתיים וחצי כבר אפשר להבין שאנחנו לא גוף פרסומי עבור אף יצרן...
המאמרים באו לי בדיוק בזמן הנכון כי תמהתי ביני לבין עצמי מהו סוד הקסם האנאלוגי\ הפטיפון בעידן הדיגיטאלי והאם בכלל יש לו זכות קיום.
גילוי נאות - הפעם האחרונה ששמעתי פטיפון איכותי (שמשודך למערכת איכותית) הייתה לפני כשלושים שנה.
מעולם לא שמעתי השוואה ישירה בין פטיפון איכותי לנגן CD איכותי על אותה מערכת ועם אותו הקטע המוסיקלי.
שלמה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מצרף כאן קישור לשירשור שפתחתי בנושא הפטפון שיכול להועיל לאנשים המתענינים.
בעמוד השני שם יש תוספת והסבר בעינין העקומה RIAA
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=17307
.
בעמוד השני שם יש תוספת והסבר בעינין העקומה RIAA
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=17307
.