ChromeCast מאפשר שידור של קבצי תוכן שונים המאוחסנים ב-iCloud Drive דרך ה-iPhone X לטלוויזיה?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
yakirb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
רוב הקבצים שלי מאוחסנים בענן של iCloud Drive בצורה מסודרת כך שהמידע נגיש דרך ה-iPhone X.
האם יש אפשרות ל-ChromeCast שידור של מסמכי PDF וסרטונים ב-iCloud Drive בצורה נוחה דרך
ה-iPhone X על מנת לצפות בהם בטלוויזיה?
אם קיים מכשיר באופן כללי בלי קשר ל-ChromeCast שמאפשר את זה?

באינטרנט כתוב ש-ChromeCast מאפשר לעשות Cast לאפליקציות כמו Apple TV וכדומה,
ובמקרה שאין אפליקציה שתומכת ב-Cast אז ניתן לעשות Mirror דרך ה-iPhone X על מנת לצפות במסך כולו דרך הטלוויזיה. הבעיה שעולה מכך, שאם האפליקציה מאפשרת Cast אז יש ממשק יחסית מאוד נוח לצפייה בסרטונים וקבצי PDF לעומת Cast דרך Mirror.

האם ישנו פתרון לשידור של מסמכי PDF וסרטונים ב-iCloud Drive שמאפשר יחסית התממשקות נוחה?

הערה
אם יש צורך בקניית אפליקציות בתשלום, או החלפת ענן מקור מ-iCloud Drive ל-Google Drive מבחינתי זה לא קיר וכל פתרון אחר יצירתי יתקבל בברכה.

תודה.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1109 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

אני לא מכיר את האפליקציה שציינת, אבל אוכל להגיד שעם גוגל דרייב בשילוב של כרומקסט זה יעבוד מצוין
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

yakirb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

vivi כתב:אני לא מכיר את האפליקציה שציינת, אבל אוכל להגיד שעם גוגל דרייב בשילוב של כרומקסט זה יעבוד מצוין
...
שמח לשמוע חבר.
יש הבדלים משמעותיים בין chromecast ל- chromecast ultra?
ויש לך המלצה היכן ניתן לקנות בישראל את הדגמים הללו?

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”