מה ההבדל בין נגן HD-DVD לבין נגן DVD רגיל עם יציאת HDMI?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בדיוק.
רק שתבין שה HDMI זה בסך הכל יציאה של ווידאו דיגיטאלית. לכשעצמה אין לה שום השפעה כל איכות או חדות או הרזולוציה של הווידאו בדיוק כמו שלצינור לא איכפת איזה נוזל עובר דרכו.
רק שתבין שה HDMI זה בסך הכל יציאה של ווידאו דיגיטאלית. לכשעצמה אין לה שום השפעה כל איכות או חדות או הרזולוציה של הווידאו בדיוק כמו שלצינור לא איכפת איזה נוזל עובר דרכו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אבל האם אני חייב את יציאת הHDMI בשביל הUPSCALE? האם זה לא יכול לצאת דרך קומפוננט?
האם יש מושג שנקרא DOWNSCALE? אם אתה מבין לאן אני חותר....
האם יכול להיות שנגן DVD רגיל יקרא סרט HD-DVD ויעשה לו DOWNSCALE ל768P מדומה...?
האם יש מושג שנקרא DOWNSCALE? אם אתה מבין לאן אני חותר....
האם יכול להיות שנגן DVD רגיל יקרא סרט HD-DVD ויעשה לו DOWNSCALE ל768P מדומה...?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ההבדל הגדול בין DVD ל HD DVD או Blu-Ray זה לא אם יש או אין יציאת HDMI. ההבדל הוא שהלייזר ב HD DVD הרבה יותר מדוייק ומאפשר קריאה של מידע הצרוב בצפיפות רבה יותר ולכן גם התקליטורים שלהם מכילים הרבה יותר מידע.
ואין שום בעיה לעשות upscale או downscale דרך קומפוננט. ה XBOX 360 עושה את זה יופי. היתרון היחיד של ה HDMI הוא שזה חיבור "חסין אהבלים" כי יש רק כבל אחד ויחיד המשמש להעבר אודיו ווידאו וזה נשמע יותר טוב לכל מי שמתגעגע לחיבורי ה RF הפשוטים ולא מסתדר אפילו עם שלישיית הכבלים הנדרשת לחיבור קומפוזיט+סטיריאו.
ואין שום בעיה לעשות upscale או downscale דרך קומפוננט. ה XBOX 360 עושה את זה יופי. היתרון היחיד של ה HDMI הוא שזה חיבור "חסין אהבלים" כי יש רק כבל אחד ויחיד המשמש להעבר אודיו ווידאו וזה נשמע יותר טוב לכל מי שמתגעגע לחיבורי ה RF הפשוטים ולא מסתדר אפילו עם שלישיית הכבלים הנדרשת לחיבור קומפוזיט+סטיריאו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה לא אפשרי במכשיר שלך והיות ואין לך מסך LCD מה זה יעזור לך ממילא?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא ב DVD הזה. חוברת ההפעלה מציינת בברור שמקומפוננט אתה יכול לבחור רק progressive או interlaced.
ממילא מתרחש תהליך של upscaling, רק שאצלך הוא מתבצע במסך. צר לי לאכזב אותך אבל ההבדל בין יכולות ה upscale של DVD או מסך הוא די שולי (לדעתי).
ממילא מתרחש תהליך של upscaling, רק שאצלך הוא מתבצע במסך. צר לי לאכזב אותך אבל ההבדל בין יכולות ה upscale של DVD או מסך הוא די שולי (לדעתי).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מה לא הבנת בתשובה?