שכנעתם אותי ללכת על 37
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
הבחור היה "נעול" בכל מחיר על 32, אני שמח שלפחות בסוף השתכנע על 37, אז אתה מותח אותו ל- 42 ???דני_פרבר כתב:לא ראיתי את השרשור הקודם שלך בנושא ואני מצטער אם אני עושה לך סלט אבל למרחק של 3.5 מטר הייתי שוקל ללכת על פלזמה 42....
נראה לי שכזה רחוק הוא לא ילך ? או כן ?
אז הבחירה היא בין הסמסונג לטושיבה?
והדגמים החדשים של LG?
מישהו יוכל לומר לי אם יש הבדלים מיוחדים ביניהם לפני שאני קופץ לביג בוקס בהמשך היום, אולי משהו שיעזור לי לשלול אפילו אחת מהם. את הסדרה של הסמסונג כבר ראיתי, את הטושיבה והLG אני לא כ"כ מכיר.
והדגמים החדשים של LG?
מישהו יוכל לומר לי אם יש הבדלים מיוחדים ביניהם לפני שאני קופץ לביג בוקס בהמשך היום, אולי משהו שיעזור לי לשלול אפילו אחת מהם. את הסדרה של הסמסונג כבר ראיתי, את הטושיבה והLG אני לא כ"כ מכיר.
בדיוק בגלל הסקארט אני המלצתי על ה-LG, מה גם שאנשים שהשבוע קנו מספרים שהיא נראית ממש טוב בחיבור למחשב, בניגוד לציפיות המוקדמות.
יש רק את הנושא של זליגת תאורה (ראה שרשור בפורום), שבסוף לא כל כך ברור לי כמה זה באמת בולט ומפריע.
יש רק את הנושא של זליגת תאורה (ראה שרשור בפורום), שבסוף לא כל כך ברור לי כמה זה באמת בולט ומפריע.
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- קיבל תודות: 10 פעמים
C3000 בלי להסס בכלל(לדעתי) עונה על הצרכים שלך גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מוצרdonnie888 כתב:אז הבחירה היא בין הסמסונג לטושיבה?
והדגמים החדשים של LG?
מישהו יוכל לומר לי אם יש הבדלים מיוחדים ביניהם לפני שאני קופץ לביג בוקס בהמשך היום, אולי משהו שיעזור לי לשלול אפילו אחת מהם. את הסדרה של הסמסונג כבר ראיתי, את הטושיבה והLG אני לא כ"כ מכיר....
תתחדש
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- קיבל תודות: 10 פעמים
המסך תומךNATIVE רואים בו מדהים בחיבור מחשבPoNi כתב:א.איך ה-c3000 בחיבור למחשב?אני רוצה לחבר lcd 37 למחשב htpc ולצפות ב-720p וגם שהיא תשמש בתור המסך מחשב שלי האם היא מתאימה לזה?
ב.מה המחיר של ה-c3000 ?(בזאפ המחירים לא תמיד מעודכנים)...
המחיר שאני רכשתי הוא 7800 כולל 3שנים כולל הכל ניופאן וכמובן התקנה על הקיר
מת"ל עיסקיים בחברת מירס