יש טלוויזיה מחפש סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
yohaib86 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום כולם,
קניתי לאחרונה Sony xf9005.
הגדרתי קודי ואני צופה דרך הקודי בטלוויזיה באיכות HD/FULL HD ואני חייב להגיד שהאיכות תמונה *טובה*
סך הכל אני *דיי* מרוצה.
NETFLIX עובד לא רע בכלל וסך הכל מערכת ההפעלה סבירה מאוד.

קראתי קצת על NIVIDIA SHIELD שיש לו יכולות UPSCALING לשידור 720/1080P. האם משהו התנסה בזה ויכול להעיד שזה באמת משנה משהו?

יש גם אפשרות להביא APPLE TV 4K שמחיפוש קצר בפורומים מסתבר שאפשר להתקין עליו קודי (בתשלום).

סך הכל השימושים שלי יהיו נטו לראות טלוויזיה + נטפליקס.. ללא משחקים וכו' (בשביל זה יש פלייסטיישן).

מה דעתכם?
המחירים יחסית זהים ל-2 המוצרים.

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #2 

לא נשמע לי שיש לך צורך בסטרימר אם יש לך אפשרות להפעיל נטפליקס וקודי ישירות מהטלויזיה. עם כל הכבוד לשילד אני בספק שהוא עושה אפסקיילינג יותר טוב מטלויזיה של סוני שהכל עובר ישירות דרכה (אולי אני טועה).
רק בחלק מהגירסאות של APPLETV אפשר לדעתי להתקין קודי מקורי וגם זה בתהליך די מורכב. מה שכן יש להם זה MRMC שמבוסס על קודי ישן והרבה מההרחבות שזמינות לקודי רגיל לדעתי לא יעבדו בו + הוא בתשלום. יש גם עוד בעיות בכל מה שקשור לתוספי צד שלישי בATV:
https://forum.mrmc.tv/viewtopic.php?t=4994

yohaib86 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אתה רוצה להגיד לי שכוח העיבוד והאיכות של סוני ייתן תמונה יותר איכותית מה-NVIDIA SHIELD?

לדעתי מערכת ההפעלה של סוני מוגבלת, מה גם ש-NVIDIA SHIELD אמור להיות כביכול הטופ של הסטרימים המריצים אנדרואיד...

יש במקרה מישהו שיש לו טלוויזיה 4K מדגם ביניים של כל חברה שבמקרה יש לו NVIDIA SHIELD ויכול לתת רשמים...
מסקרן אותי.

התוצאה טובה אבל לא מספיקה לדעתי...או שאולי זה המקסימום שהטלוויזיה יכולה להגיע אליה.

היא עדיין לא OLED או מהטופ של ה-LED.

lion77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #4 

@yohaib86
·
lg sk8500 ושילד, ללא ספק איכות הצפייה בנטפליקס ואמזון פריים הרבה יותר טובה בטלוויזיה מאשר בשילד, השילד עובר דרך רסיבר אבל לדעתי גם בחיבור ישיר התוצאות לא ישתנו למרות שלא ניסיתי. גם הרבה יותר נוח לצפות ככה, השילד נשאר רק בשביל הקודי וגם זה בקושי. היה מושלם אם היה אפשר להוריד קודי לWEBOS, ברור שזה לא יקרה אבל.

muataz
טרול
טרול

שליחה #5 

yohaib86 כתב:אתה רוצה להגיד לי שכוח העיבוד והאיכות של סוני ייתן תמונה יותר איכותית מה-NVIDIA SHIELD?

לדעתי מערכת ההפעלה של סוני מוגבלת, מה גם ש-NVIDIA SHIELD אמור להיות כביכול הטופ של הסטרימים המריצים אנדרואיד...
...
לא עשיתי השוואה אבל אני בטוח שתוכל למצוא כאלה בווב.
אבל לדעתי טלוויזיה של חברה רצינית כמו סוני שעולה 5000-6000 ש"ח תעשה עבודה יותר טובה מצעצוע של 150 דולר.
סטרימר נותן לך נוחות לאפליקציות שאין בטלויזיות מסויימות, קישור בין תכנים ברשת הביתית לטלויזיה ויכול להקל עם אודיו רב ערוצי.
לגבי תוצאה לא מספיק טובה: האם ניסית לשנות הגדרות של המסך או שאתה משתמש בהגדרות הראשוניות?
בטוח תוכל למצוא מדריכים שיתנו לך הצעות איך לכייל את התמונה טוב יותר. הגדרות ראשוניות בדרך כלל לא משהו.

muataz
טרול
טרול

שליחה #6 

lion77 כתב:@yohaib86
·
lg sk8500 ושילד, ללא ספק איכות הצפייה בנטפליקס ואמזון פריים הרבה יותר טובה בטלוויזיה מאשר בשילד, השילד עובר דרך רסיבר אבל לדעתי גם בחיבור ישיר התוצאות לא ישתנו למרות שלא ניסיתי. גם הרבה יותר נוח לצפות ככה, השילד נשאר רק בשביל הקודי וגם זה בקושי. היה מושלם אם היה אפשר להוריד קודי לWEBOS, ברור שזה לא יקרה אבל.
...
לגמרי מסכים.

yohaib86 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אוקי, נשמע היגיוני.
אני אריץ שאילתה בגוגל

שלח תגובה