sony xf9005 מעל חודש זמן אספקה. האם סביר??
קניתי xf9005 65. למשלוח לקח שבועיים, ועכשיו התיאום של ההתקנה לוקח עוד שבועיים. אלקטרוניקס פרו אומרים שאין שום התחייבות לזמן התקנה, ולכן אי אפשר לזרז. אמרו שאם אפתח לבד, לא תהיה לי אחריות על שבר.
זה פשוט עובד ככה? גם אצלכם יש כרגע זמן אספקה כזה מגוחך? יש משהו לעשות?
זה פשוט עובד ככה? גם אצלכם יש כרגע זמן אספקה כזה מגוחך? יש משהו לעשות?
אמנם לא חודש אבל במקרה שלי זה היה שבועיים, שבוע לספק את הטלויזיה ושבוע עד שהגיע הטכנאי. פניתי גם לחנות וגם לישפאר, אבל לצערי שום דבר לא זירז את הגעת הטכנאי. בעיני הכי ביזיון זה שבחנות אמרו לי שהעלות של המשלוח כוללת התקנה ובשום מקום בדרך גם לא בסמס תיאום של המשלוח לא היה רשום שצריך להזמין טכנאי בנפרד. ככה נוצר מצב שאני יושב בסלון שבוע שלם עם טלויזיה סגורה. פשוט חלם, אין לי מילים אחרות לתאר את זה. מתחרט שלא חרגתי קצת מהתקציב וקניתי LG, שם לפחות המשלוח וההתקנה מתבצעים יחד.
יש להם הרבה לחץ כרגע בגלל הבלק פריידיnavigdor כתב:@Cleaner
·
חשבתי שאני קונה סוני כי זה רמה מעל. עכשיו אני מגלה שזה ההפך.
ההתקנה לפחות עברה חלק? דגשים להתקנה? המתקן תליה על הקיר שמגיע באותו מחיר מספיק מוצלח?...
להקפיד שהטכנאי סוגר את הברגים למסך עם מברג ולא עם מברגה שלא יגמור על בורג
אלי,
·elit כתב:יש להם הרבה לחץ כרגע בגלל הבלק פריידי......
להקפיד שהטכנאי סוגר את הברגים למסך עם מברג ולא עם מברגה שלא יגמור על בורג...
אני מבין שיש לחץ, אבל אי אפשר להתחייב לזמן אספקה של 5ימים, ולהפוך את זה ל30 כי ״יש עומס״. זו התנהגות מאוד חובבנית. זה עומס צפוי, שחברה עם טיפה רצינות תיערך אליו לפחות חלקית.
לגבי המברגה - זה מבוסס על סיפור אמיתי? והבורג באמת נהרס? המתקן שהם מביאים ברמה מספיק טובה?
@navigdor
לי התקינו אתמול.
רגע אחרי שקבעתי משלוח, התקשרתי לקבוע התקנה, ככה זה בכל מוצר חשמל כמעט, תנור, מכונת כביסה וכ"ו.
לי המתקין השתמש במברגה רק לקיר, הייתי נוכח בכל זמן ההתקנה שירגיש שמשגיחים עליו.
רצה שאני אקנה עוד אחריות ב790 שח ל3 שנים נוספות שניתן לקנות רק בזמן ההתקנה, לי נראה מחשיד אז לא קניתי.
המעמד לקיר נראה לי טוב ויציב מספיק.
לי התקינו אתמול.
רגע אחרי שקבעתי משלוח, התקשרתי לקבוע התקנה, ככה זה בכל מוצר חשמל כמעט, תנור, מכונת כביסה וכ"ו.
לי המתקין השתמש במברגה רק לקיר, הייתי נוכח בכל זמן ההתקנה שירגיש שמשגיחים עליו.
רצה שאני אקנה עוד אחריות ב790 שח ל3 שנים נוספות שניתן לקנות רק בזמן ההתקנה, לי נראה מחשיד אז לא קניתי.
המעמד לקיר נראה לי טוב ויציב מספיק.