EXTERNAL VIDEO SCALER או FULL-HD
שלום לכולם,
אני חוזר לארץ מארה"ב עם משפחתי הקיץ וצריך להחליט תוך יומים מה לקנות (כדי שיגיע לפני המכולה). בהתחלה חשבתי שאני יודע מה אני רוצה, אך היום התברר לי שיש שתי אופציות (בערך אותו תקציב), ורציתי לשמוע חוות דעת מהמומחים לתחום.
אני מתקוון לקנות מוניטור פלסמה של פנסוניק בגודל 50 אינטש, לצפיה בשידורי טלוויזיה מממיר דיגיטאלי (יס או הוט), סרטי DVD 480i, ובעתיד תכני HD ממחשב או סטרימר או (בימי המשיח) כשיתחילו לשדר HD בארץ.
הדילמה שלי - בערך באותו תקציב אני יכול לקנות את אחת מהאופציות הבאות:
1. PANASONIC TH-50PF9UK (שזה מודל 1080p), או
2. PANASONIC TH-50PH9UK (שזה מודל 720p), ובנוסף את מעבד הוידאו DVDO VP20
השאלה היא על איזו מהאופציות היית ממליץ? האם יש אופציה שלישית (scaler אחר במקום ה-VP-20, באותו סדר גודל של תקציב)
שאלה נוספת היא במידה שאתה ממליץ על ה-VP20, האם היית ממליץ להשקיע גם בכרטיס ההרחבה DVDO Precision Deinterlacing Card - ABT102 שאמור לשפר את חווית הצפיה בשידורי SD בכלל וב-PAL בפרט, או שה-built in scaler של ה-מוניטור הוא מספיק טוב לטעמך
ולסיום, האם יש עוד דברים שהיית מביא עכשיו מארה"ב...
תודה,
אמיר
אני חוזר לארץ מארה"ב עם משפחתי הקיץ וצריך להחליט תוך יומים מה לקנות (כדי שיגיע לפני המכולה). בהתחלה חשבתי שאני יודע מה אני רוצה, אך היום התברר לי שיש שתי אופציות (בערך אותו תקציב), ורציתי לשמוע חוות דעת מהמומחים לתחום.
אני מתקוון לקנות מוניטור פלסמה של פנסוניק בגודל 50 אינטש, לצפיה בשידורי טלוויזיה מממיר דיגיטאלי (יס או הוט), סרטי DVD 480i, ובעתיד תכני HD ממחשב או סטרימר או (בימי המשיח) כשיתחילו לשדר HD בארץ.
הדילמה שלי - בערך באותו תקציב אני יכול לקנות את אחת מהאופציות הבאות:
1. PANASONIC TH-50PF9UK (שזה מודל 1080p), או
2. PANASONIC TH-50PH9UK (שזה מודל 720p), ובנוסף את מעבד הוידאו DVDO VP20
השאלה היא על איזו מהאופציות היית ממליץ? האם יש אופציה שלישית (scaler אחר במקום ה-VP-20, באותו סדר גודל של תקציב)
שאלה נוספת היא במידה שאתה ממליץ על ה-VP20, האם היית ממליץ להשקיע גם בכרטיס ההרחבה DVDO Precision Deinterlacing Card - ABT102 שאמור לשפר את חווית הצפיה בשידורי SD בכלל וב-PAL בפרט, או שה-built in scaler של ה-מוניטור הוא מספיק טוב לטעמך
ולסיום, האם יש עוד דברים שהיית מביא עכשיו מארה"ב...
תודה,
אמיר
ה-VP20, זה האח הקטן של ה-VP30guyezra כתב:אם אני לא טועה אז ה-VP30 נסקר כאן (או שלפחות דובר עליו לא מעט) מאוד לטובה וגם יש חבר או שניים שרכשו אותו
אופציה נוספת היא ה-VP50
על ה-20 לא שמעתי...
http://www.anchorbaytech.com/support/comparison_chart
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
חסרים פרטים כגון מרחק צפיה ותמהיל המקורות שלך.
בלי לדעת אם אתה מתכנן לצפות בעיקר בטלויזיה, ב-DVD או ב-HDTV (או לחלופין דרך מחשב) קשה לענות על השאלה הראשונה שלדעתי היא קריטית בכדי לענות על השניה (לגבי מעבד).
לדעתי כדאי בכל מקרה להשקיע במעבד עבור מסך בגודל כזה, אם התקציב מתיר זאת.
VP20 ללא ABT102 מיותר לחלוטין. אם אתה רוכש VP20, אז אך ורק עם ABT102 (המעבד הזה הוא תותח, בלעדיו ה-VP20 הוא מעבד בינוני ביחס למה שכבר קיים כיום).
בלי לדעת אם אתה מתכנן לצפות בעיקר בטלויזיה, ב-DVD או ב-HDTV (או לחלופין דרך מחשב) קשה לענות על השאלה הראשונה שלדעתי היא קריטית בכדי לענות על השניה (לגבי מעבד).
VP20 ללא ABT102 מיותר לחלוטין. אם אתה רוכש VP20, אז אך ורק עם ABT102 (המעבד הזה הוא תותח, בלעדיו ה-VP20 הוא מעבד בינוני ביחס למה שכבר קיים כיום).
מרחק צפיה - נאמר 3.5-4 מטרoferlaor כתב:חסרים פרטים כגון מרחק צפיה ותמהיל המקורות שלך.
VP20 ללא ABT102 מיותר לחלוטין. אם אתה רוכש VP20, אז אך ורק עם ABT102 (המעבד הזה הוא תותח, בלעדיו ה-VP20 הוא מעבד בינוני ביחס למה שכבר קיים כיום)....
תמהיל - בתחילה חצי סרטים (DVD region 1 &2) חצי טלויציה
- בהמשך תכני HD (בעזרת STREAMER מן הסתם) יהוו אולי 20 אחוז
- בסוף ( אחדי שיס ישדרו HD)...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים