טלויזייה חכמה סמסונג אין מקום פנוי בשביל עדכון אפליקציות
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום יש משהו מוזר
ברגע שאני נכנס בטלויזייה שלי (nu7400) ל "apps" אני מקבל הודעת שגיאה
"עדכון אוטומטי
העכון האוטומטי לא הושלם בשל שטח אחסון לא מספיק, מחק אפליקציות או משחקים לפינוי מעט שטח אחסון
זיכרון פנימי: 218mb דרוש"
עכשיו זה בעייתי כי קודם כל אין לי אפליקציות אחרות שהתקנתי ומה שמובנה כגון: יוטיוב,נטפליקס,פייסבוק זה הכל מובנה ולא ניתן להסרה ולפי ההודעה זה לא מעדכן אוטומטי את האפליקציות כי אין מקום אחסון, ושאני נכנס לכל האפליקציות המובנות הן מעודכנות ל 30/10/19 וזה מראה שלא צריך בכלל לעדכן
יש משהו לעשות שזה כן יעבוד
נ.ב
יש לי פרטנר tv איך האפליקציה של פרטנר עובדת לכם דרך המערכת הפעלה של סמסונג? זה יכול להוות לי תחליף לממיר?
ברגע שאני נכנס בטלויזייה שלי (nu7400) ל "apps" אני מקבל הודעת שגיאה
"עדכון אוטומטי
העכון האוטומטי לא הושלם בשל שטח אחסון לא מספיק, מחק אפליקציות או משחקים לפינוי מעט שטח אחסון
זיכרון פנימי: 218mb דרוש"
עכשיו זה בעייתי כי קודם כל אין לי אפליקציות אחרות שהתקנתי ומה שמובנה כגון: יוטיוב,נטפליקס,פייסבוק זה הכל מובנה ולא ניתן להסרה ולפי ההודעה זה לא מעדכן אוטומטי את האפליקציות כי אין מקום אחסון, ושאני נכנס לכל האפליקציות המובנות הן מעודכנות ל 30/10/19 וזה מראה שלא צריך בכלל לעדכן
יש משהו לעשות שזה כן יעבוד
נ.ב
יש לי פרטנר tv איך האפליקציה של פרטנר עובדת לכם דרך המערכת הפעלה של סמסונג? זה יכול להוות לי תחליף לממיר?
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@integral
·
זה בנוסף לאוסף תלונות שיש לי שאין לו מענה
אין זיהוי קולי בעברית וזאת סמסונג למען השם... עם נתח שוק גבוהה בישראל
ביוטיוב אי אפשר אפילו להשתמש בזיהוי הקולי שלי בעברית כי זה "מכריח" אותי להשתמש בזיהוי הקולי של סמסונג שלא
תומך בעברית וזה מטומטם.
וליוטיוב אין בכלל מקלדת בעברית
בשירות לא נתנו מענה ואני בספק שכן יתנו כי לבקש מהם לעשות זיהוי קולי בעברית
זה כמו לבקש מביבי לשבת עם גנץ
·
זה בנוסף לאוסף תלונות שיש לי שאין לו מענה
אין זיהוי קולי בעברית וזאת סמסונג למען השם... עם נתח שוק גבוהה בישראל
ביוטיוב אי אפשר אפילו להשתמש בזיהוי הקולי שלי בעברית כי זה "מכריח" אותי להשתמש בזיהוי הקולי של סמסונג שלא
תומך בעברית וזה מטומטם.
וליוטיוב אין בכלל מקלדת בעברית
בשירות לא נתנו מענה ואני בספק שכן יתנו כי לבקש מהם לעשות זיהוי קולי בעברית
זה כמו לבקש מביבי לשבת עם גנץ
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
@Lior98
·
לא הייתי אומר תחליף, אלא אומר לך חד וחלק: LG לא רואים את סמסונג ממטר בישראל בכל מה שקשור להרצת אפליקציות על המסך.
זה אומר שאצלי יש סלקום טי וי, נטפליקס, אמזון, יוטיוב, תמיכה בעברית (עבור הילדים) ועוד מגוון אפליקציות. יש גם אפשרות לפרטנר טי וי.
לא מדבר על איכות המסך בכולל, אם מודדים מסך לפי ביצועי סמארט - כרגע LG שולטת חזק שם.
הם מתחזקים את מערכת ההפעלה באופן שוטף ומכמות הבעיות שאני רואה כאן - הם עושים עבודה יפה סה"כ.
·
לא הייתי אומר תחליף, אלא אומר לך חד וחלק: LG לא רואים את סמסונג ממטר בישראל בכל מה שקשור להרצת אפליקציות על המסך.
זה אומר שאצלי יש סלקום טי וי, נטפליקס, אמזון, יוטיוב, תמיכה בעברית (עבור הילדים) ועוד מגוון אפליקציות. יש גם אפשרות לפרטנר טי וי.
לא מדבר על איכות המסך בכולל, אם מודדים מסך לפי ביצועי סמארט - כרגע LG שולטת חזק שם.
הם מתחזקים את מערכת ההפעלה באופן שוטף ומכמות הבעיות שאני רואה כאן - הם עושים עבודה יפה סה"כ.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@TANDBERG
·
המערכת הפעלה של lg היא android tv? או שהם עדיין עם web os?
בפועל הדבר שהיחיד שהיה לי קריטי זה הזיהוי קולי בעברית והבנתי שlg מספקים תמיכה בעברית
אתה יודע להגיד לי דגם של טלויזייה שמשתווה ל nu7400/ru7400? אלה טלויזייות בסיס (מחיר 2000-2200) ל50 אינץ
·
המערכת הפעלה של lg היא android tv? או שהם עדיין עם web os?
בפועל הדבר שהיחיד שהיה לי קריטי זה הזיהוי קולי בעברית והבנתי שlg מספקים תמיכה בעברית
אתה יודע להגיד לי דגם של טלויזייה שמשתווה ל nu7400/ru7400? אלה טלויזייות בסיס (מחיר 2000-2200) ל50 אינץ
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
לא ידעתי שלפרטנר יש אפליקציה בסמארט של סמסונג
תודה
תודה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
·Lior98 כתב:@ahersko
·
אם אתה טוען שקנייה של סמסונג זה מבורות
איזה חברה מהווה תחליף ראוי?...
בהחלט בורות... תעשה חיפוש באתר ו/או באתרים מובילים בעולם ותחכים
מה לקנות? לא יודע אף יצרן לא חף מבעיות אבל יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות.
בארץ לכל חנות חשמל שתיכנס יגידו לך רק ביבי ורק סמסונג... הכי טוב!
אז זהו... שלא
·Lior98 כתב:@vivi
·
האמת שנתקלתי בזה במקרה
אולי בסופש אני אוריד ואתקין אותה אראה אם היא מהווה תחליף לממיר
אם כן זהו צעד משמעותי
גם לחסוך 30 שקל בממיר וגם לחסוך מכשיר מיותר...
בשרשור הזה יש פירוט לגבי אילו אפליקציות רצות על אילו טלויזיות, ובאיזו איכות:
https://www.hometheater.co.il/vt335183.html
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@mdk_25
·
היי
תודה על תשובתך
ממה שהסתכלתי הם מדברים יותר על lg web os או android tv אין משהו ישיר על המערכת הפעלה של סנסונג עם partner tv
אני צריך שמישהו יגיד לי ישירות שהוא משתמש אפליקציה עם טלויזייה של סמסונג ואיך היא
כי שאני רוצה להתחבר עם האפליקציה בטלויזייה זה אומר שזה לא אפשרי כי ניצלתי את כל המשתמשים (יש לי 5 ממירים בבית) אז אין לי דרך לבדוק מבלי לוותר על ממיר (שוב אם האפליקציה לא מגיבה טוב ואין שיפור מהממיר אין לי למה לעבור)
תודה
·
היי
תודה על תשובתך
ממה שהסתכלתי הם מדברים יותר על lg web os או android tv אין משהו ישיר על המערכת הפעלה של סנסונג עם partner tv
אני צריך שמישהו יגיד לי ישירות שהוא משתמש אפליקציה עם טלויזייה של סמסונג ואיך היא
כי שאני רוצה להתחבר עם האפליקציה בטלויזייה זה אומר שזה לא אפשרי כי ניצלתי את כל המשתמשים (יש לי 5 ממירים בבית) אז אין לי דרך לבדוק מבלי לוותר על ממיר (שוב אם האפליקציה לא מגיבה טוב ואין שיפור מהממיר אין לי למה לעבור)
תודה