C9 + פלקס: למי שיש בעיות עם PASSTHROUGH דרך ARC בפורמטי אודיו מסויימים ברסיברים ישנים

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8257
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #1 

משום מה ה PASSTHROUGH של אודיו מסוגים מסויימים של מדיה דרך ARC לא עובד טוב בפלקס (שומעים רעש ברסיבר שלי במקום אודיו).

הפתרונות:
1. להשתמש בסטרימר חיצוני, למשל מיבוקס, קודי עם ריפו של פלקס ואפשור PASSTHROUGH - פחות נוח (רוצה כמה שפחות מכשירים מחוברים ושליטה על הכול משלט יחיד של הטלוויזיה), נגן פנימי נראה יותר טוב, בעיות עם 4K בחלק מהסטרימרים (למשל מיבוקס).
2. להעביר לאופטי - מעצבן, כי צריך גם להעביר ברסיבר וגם בטלוויזיה ואחרי זה שוב להעביר בחזרה לטלוויזיה וגם האיכות יורדת.
3. XPLAY - קליינט פלקס לטלוויזיה, עולה כמה שקלים, אבל מאפשר טרנסקודינג כרצוני למדיה שאני רוצה עם שליטה מסויימת על הפרמטרים שלה. בנוסף מאפשר שליטה על צבע וגודל הכתוביות (נהדר, מה שאין בפלקס, חשוב במיוחד עבור תכני HDR חשוכים ושמירה מפני צריבות).

ממבט ראשון ה XPLAY נראה סבבה מבחינתי . נבדוק עוד כמה ימים לפני שאשלם על פתיחת הדמו.

moshem
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

לי יש רסיבר קצת ישן מחובר ל B6
אחרי הרבה ניסיונות הלכתי על חיבור מקביל ל HDMI באופטי וזה עבד, אם כי מוגבל בטווח הקידודים שאפשר להעביר

XPLAY על LG הוא אחלה לגמרי כמעט חף מבעיות ובטח שווה כמה שקלים

מיבוקס מצוין והקליינט PLEX לאנדרואיד עובד יפה מאוד (התחדש לאחרונה) אבל מיבוקס עם OREO סובל מבעיות בתחום הקידודים השונים, המזל הוא ש PLEX מאפשר הגדרת PASSTHROUGH דרך אופטי ואז הרוב עובד. אפשר לנסות את זה קודם.

סרטי 4K על מיבוקס עובדים אבל הוא פחות חזק מהטלוויזיה עצמה שעל זה אני ממליץ בתכנים כבדים (כמובן בחיבור ETHERNET למסך)

integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8257
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #3 

@moshem
·
כל הרעיון זה להימנע מהמיבוקס בכלל למרות שהוא תמורה מדהימה לכסף ולהימנע מהאופטי. כל עוד שה XPLAY עובד מבחינתי רק מחכה לאפליקציה של סטינג ל LG ואז אין מכשירים חיצוניים מחוברים (בתקווה) והכול מהטלוויזיה.

גם במיבוקס אפשר להימנע מאופטי. מתקינים קודי ועליו ריפוזטורי של פלקס (לא האפליקציה הרגילה לאנדרואיד) ומגדירים שם PASSTHROUGH ועובד מצויין דרך HDMI. גם נותן שליטה מספקת בדברים שבהם הפלקס לא נותן (כתוביות לדוגמא).

יש חסרונות מסויימים ב XPLAY (למשל אופציה אחת בלבד לממשק - רק עטיפות) ולא ברורה בכלל המשך התמיכה אם בכלל.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”