כרטיס לוויני למחשב
מישהו מכיר את הכרטיסים האלה:
http://www.satshop.co.il/technotrend.cfm
איך עובד עם WIN MCE2005?
האם יעבוד במקביל לכרטיס האופאג 150 ?
http://www.satshop.co.il/technotrend.cfm
איך עובד עם WIN MCE2005?
האם יעבוד במקביל לכרטיס האופאג 150 ?
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מדובר בכרטיס שהומלץ מאוד בפורום הלוויינים הישראלי. הוא תומך גם ב-DVB-S וגם ב-DVB-S2, שזה התקן עבור שידורי HDTV בקידוד H.264. לא צריכה להיות בעייה בעבודה איתו במקביל לכרטיס הטלוויזיה האנלוגי שציינת.
יש לו דרייברים BDA (סטנדרטיים), ולכן הוא אמור לעבוד עם חלק מתוכנות המדיה סנטר. לא ידוע לי ספציפית לגבי MCE2005. הוא עובד עם התוכנות הפופולריות לצפייה בלוויין, כמו Prog DVB ו-DVB Dream. לדעתי, מי שרוצה להיכנס לענייני קליטה עצמאית בלוויין, ולהיות מוכן לקליטה עתידית של HDTV, יכול לשקול רכישה של הכרטיס הזה בחיוב.
מחיר הכרטיס בגרמניה, לא כולל משלוח, הוא כ-100 יורו. באתר שציינת, 900 שקל. יחסית לא נורא יקר...
יש לו דרייברים BDA (סטנדרטיים), ולכן הוא אמור לעבוד עם חלק מתוכנות המדיה סנטר. לא ידוע לי ספציפית לגבי MCE2005. הוא עובד עם התוכנות הפופולריות לצפייה בלוויין, כמו Prog DVB ו-DVB Dream. לדעתי, מי שרוצה להיכנס לענייני קליטה עצמאית בלוויין, ולהיות מוכן לקליטה עתידית של HDTV, יכול לשקול רכישה של הכרטיס הזה בחיוב.
מחיר הכרטיס בגרמניה, לא כולל משלוח, הוא כ-100 יורו. באתר שציינת, 900 שקל. יחסית לא נורא יקר...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כרטיסי DVB מקבלים שידור MPEG2\4 ישירות מהקיר\אנטנה והם מעבירים את המידע ישירות למחשב, לכן אין להם שום DECODER\ENCODER.
יש לי צלחת לווין פרטית שכרגע מחוברת לממיר של yes ואז למחשב בסלון + עם ממיר מתאים לטלויזיה בחדר אחר + אני מעוניין להוסיף כרטיס כמו הנ"ל למחשב - אז אני מבין שבהנחה שהMCE2005 תזהה אותו - יכול להיות מעולה!!
הבנתי גם שיש אפשרות בתוכנה לפתוח חבילות וערוצים - מישהו יכול לספר לי על זה?
הבנתי גם שיש אפשרות בתוכנה לפתוח חבילות וערוצים - מישהו יכול לספר לי על זה?
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
הכרטיס אינו מפענח את הקידוד, התוכנות שהוזכרו כאן משתמשות בקודקים סטנדרטיים לשם כך.
אני אישית משתמש בכרטיס הזה וצופה בו הן בערוצים רגילים, הן בערוצי HDTV AVC, והן באמצעות חיבור לשיתוף.
לגבי שאלת MCE - הוא לא מזוהה ע"י MCE אבל אני לא בטוח מה רע בזה.
אני אישית משתמש בכרטיס הזה וצופה בו הן בערוצים רגילים, הן בערוצי HDTV AVC, והן באמצעות חיבור לשיתוף.
לגבי שאלת MCE - הוא לא מזוהה ע"י MCE אבל אני לא בטוח מה רע בזה.
אם כך החסרון שאני יכול לחשוב עליו - הצורך במקלדת במקום השלט של מיקרוסופט. אם היה מתממשק היה אפשרי לעבור מהקלטה ולראות בערוץ אחר והכל בלחיצ אחת על הקלטה וח"כ מעבר לערוץ אחר. אם זה המותקן עם תוכנה אחרת, צריך להפעיל שתי תוכנות במקביל ולעבור ביניהן. צריך גם שני שלטים שיסתובבו. לא מושלם לילדים ולאשה....
ברור ברור. יש עוד בעיות עם MCE אבל אני כבר תקוע עם זה וכל שינוי יעלה לי הרבה (מחשב נוסף לחדר השינה במקום האקסטנדר של לינקסיס), תוכנה. ובכלל מי מבטיח שזה יעבוד עם sage