switcher סוויצ'ר - שיטת השיווק החדשה...נכבה אוטומטית לאחר דקה
החורף הגיע והחזרתי את התזמונים בסוויצ'ר V2 לעבוד, לא היה צורך בהפעלת הדוד עד דצמבר.
בשבוע האחרון, אני מקבל תלונות על כך שאין מספיק מים רותחים גם כשמפעילים ידנית.
לאחר בדיקה, מסתבר שהאפליקציה העלובה הזאת פשוט מכבה בכוונה את הדוד לאחר כדקה, הזמנים אינם קבועים, מדדתי בין דקה לדקה וחצי. זה היה קל, כי באפליקציה מופיע טיימר שסופר ברגע שמפעילים.
חשבתי לרגע שיש איזשהו טיימאאוט בלוגאין שהאפל' מבצעת, אך התבדתי.
מה שקורה הוא כשמפעילים ידנית או באפליקציה או בתזמון בטלפון, לאחר כדקה מתקבלת הודעת טקסט שהסוויצ'ר לא מחובר the switch is not loged in והנורה הכחולה (WIFI) במתג מהבהבת מספר פעמים,
ומיד לאחר מכן נדלקת קבוע ובטלפון הסוויצ'ר מופיע במצב אונליין.
אבל הדוד נכבה לאחר מכן.
נראה שהחובבנים שם עדכנו את האפליקציה אי שם באוגוסט כדי למרר לנו את החיים. או ששכחו לחדש תשלום לשירותי ענון או שניסו להחליף בשבוע האחרון או כפי שניחשתם כבר, כל התשובות נכונות.
ניסיתי להסיר את הסוויצ'ר ולהוסיפו מחדש. לא עזר, בדרך גם ההיסטוריה והתזמונים נמחקו, חשבתי שזה מגובה בענן. יומרני מצידי.
כנראה שהם יוצרים רשומה חדשה אפילו שהמייל, הסיסמה והרשת זהים. חובבנים כבר אמרנו?
רגע לפני שלקחתי פטיש 5 קילו להוריד את הסוויצ'ר מהקיר, בדקתי את האפליקציה, נכנסתי ל-FIRMWARE וראיתי שיש עדכון. בעקרון אני לא מעדכן קושחה של משהו שעובד ללא בעיה, אבל במקרה הזה כבר לא היה מה להפסיד.
לאחר העדכון התחיל לעבוד ולא נכבה לאחר דקה.
רגע, לפני שאתם ממצקצקים, איזה אהבל שלא מעדכן...
באפליקציה עדיין מופיעות הודעות שגיאה של טיימאאוט לאחר כדקה, אך לפחות ה-WIFI לא מתנתק וסוגר את הדוד.
נראה שהם עשו איזשהו פלסטר על פלסטר בתוכנה העלובה שלהם.
ממש אותו סיפור כמו גרסה 1...יעידו פה נפגעי גרסה 1.
ואם אתם חושבים שאני לבד,
תגובות מעמוד האפליקציה
[img2=500x1136]https://s.nimbusweb.me/attachment/36234 ... 04-431.jpg[/img2]
אם היה פרסי ראזי (ההיפך מהאוסקר למי שלא מכיר) לתוכנות וחברות, התוכנה והחברה הזאת היו לוקחים 5 שנים ברציפות #1
מתארגנת תביעה ייצוגית ?
להקדים תרופה למכה,
אשמח להמלצה על מתג סיני לדוד עם דרישות מינימליות
-הגדרת תזמונים שעובדים גם במעבר לשעון קיץ
-הגדרת כיבוי אוטומטי להפעלה ידנית כמה שבא לי ולא למתכנתים חסרי מוח. לא ראיתי את הפיצ'ר במתגים אחרים.
-שירותי ענן שלא נחסמים בבזק והוט.
בשבוע האחרון, אני מקבל תלונות על כך שאין מספיק מים רותחים גם כשמפעילים ידנית.
לאחר בדיקה, מסתבר שהאפליקציה העלובה הזאת פשוט מכבה בכוונה את הדוד לאחר כדקה, הזמנים אינם קבועים, מדדתי בין דקה לדקה וחצי. זה היה קל, כי באפליקציה מופיע טיימר שסופר ברגע שמפעילים.
חשבתי לרגע שיש איזשהו טיימאאוט בלוגאין שהאפל' מבצעת, אך התבדתי.
מה שקורה הוא כשמפעילים ידנית או באפליקציה או בתזמון בטלפון, לאחר כדקה מתקבלת הודעת טקסט שהסוויצ'ר לא מחובר the switch is not loged in והנורה הכחולה (WIFI) במתג מהבהבת מספר פעמים,
ומיד לאחר מכן נדלקת קבוע ובטלפון הסוויצ'ר מופיע במצב אונליין.
אבל הדוד נכבה לאחר מכן.
נראה שהחובבנים שם עדכנו את האפליקציה אי שם באוגוסט כדי למרר לנו את החיים. או ששכחו לחדש תשלום לשירותי ענון או שניסו להחליף בשבוע האחרון או כפי שניחשתם כבר, כל התשובות נכונות.
ניסיתי להסיר את הסוויצ'ר ולהוסיפו מחדש. לא עזר, בדרך גם ההיסטוריה והתזמונים נמחקו, חשבתי שזה מגובה בענן. יומרני מצידי.
כנראה שהם יוצרים רשומה חדשה אפילו שהמייל, הסיסמה והרשת זהים. חובבנים כבר אמרנו?
רגע לפני שלקחתי פטיש 5 קילו להוריד את הסוויצ'ר מהקיר, בדקתי את האפליקציה, נכנסתי ל-FIRMWARE וראיתי שיש עדכון. בעקרון אני לא מעדכן קושחה של משהו שעובד ללא בעיה, אבל במקרה הזה כבר לא היה מה להפסיד.
לאחר העדכון התחיל לעבוד ולא נכבה לאחר דקה.
רגע, לפני שאתם ממצקצקים, איזה אהבל שלא מעדכן...
באפליקציה עדיין מופיעות הודעות שגיאה של טיימאאוט לאחר כדקה, אך לפחות ה-WIFI לא מתנתק וסוגר את הדוד.
נראה שהם עשו איזשהו פלסטר על פלסטר בתוכנה העלובה שלהם.
ממש אותו סיפור כמו גרסה 1...יעידו פה נפגעי גרסה 1.
ואם אתם חושבים שאני לבד,
תגובות מעמוד האפליקציה
[img2=500x1136]https://s.nimbusweb.me/attachment/36234 ... 04-431.jpg[/img2]
אם היה פרסי ראזי (ההיפך מהאוסקר למי שלא מכיר) לתוכנות וחברות, התוכנה והחברה הזאת היו לוקחים 5 שנים ברציפות #1
מתארגנת תביעה ייצוגית ?
להקדים תרופה למכה,
אשמח להמלצה על מתג סיני לדוד עם דרישות מינימליות
-הגדרת תזמונים שעובדים גם במעבר לשעון קיץ
-הגדרת כיבוי אוטומטי להפעלה ידנית כמה שבא לי ולא למתכנתים חסרי מוח. לא ראיתי את הפיצ'ר במתגים אחרים.
-שירותי ענן שלא נחסמים בבזק והוט.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
האח סוויצ'ר יקירי, כל כך עזרת לי בחיים! ישתבח שמך לעד סוויצ'ר כי בזכות העצבים שהבאת לי הענקת גם את המוטיבציה להשקיע ולתכנן מעבר לבית חכם אמיתי. כן, סוויצ'ר אח שלי גיבור, רק בזכותך ורק מאז שהעפתי אותך מהבית ישר למחזורית, יש לי כבר שנתיים מים חמים כל בוקר. אין כמוך!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא יודע על מה אתם מדברים, אצלי ? טפו טפו עובד פיקס.
הסתכלת על התמונה?
אלו רק התגובות מהחודש האחרון,
וזה רק אלו שטורחים לדרג....10% במקרה הטוב.
מעניין איך חלק אומרים שעובד להם.
נראה שיש בעיות בשירותי הענן או שהוט חוסמת.
אתה על תשתית בזק או הוט?
אתה עם הדגם החדש? V3 שיש לו תוכנה נפרדת.
רגע...אתה מתקלח במים חמים בכלל?
אתה על תשתית בזק או הוט?
רגע...אתה מתקלח במים חמים בכלל?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·minime כתב:הסתכלת על התמונה?
אתה על תשתית בזק או הוט?
רגע...אתה מתקלח במים חמים בכלל?...
אני עם תשתית הוט
ספק בזק בנלאומי
ה v3 מעודכן לקושחה האחרונה
מים רותחים אששששש.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
סוויצר v2
ספקית הוטנט
אייפון X, גירסת אפליקציה: 2.27, גרסת קושחה: 3.21 (נתונים מתוך האפליקציה עצמה)
עובד אצלי מצוין, מה אני מפספס ?
לפני חודש החלפתי ל v2 אחרי שהיה לי את v1 כמה שנים טובות (ואכן סבל מניתוקים)
ספקית הוטנט
אייפון X, גירסת אפליקציה: 2.27, גרסת קושחה: 3.21 (נתונים מתוך האפליקציה עצמה)
עובד אצלי מצוין, מה אני מפספס ?
לפני חודש החלפתי ל v2 אחרי שהיה לי את v1 כמה שנים טובות (ואכן סבל מניתוקים)
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·minime כתב:חכמולוג.
אתה רק מאשר את מה שרשמתי בכותרת.
נראה מה יהיה לך לומר בעוד כשנה שנתיים כשיוציאו דגם חדש יותר....
הנה תומר רשם שאצלו v2 עובד פיקס.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2187
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
@minime
כפי ש- @Catskinner אמר, תעיף את זה מהבית. חברה פח.
תקנה את המתג של Tuya מ-AliExpress. פחות מ-$20, ואפשר להחליף לו את ה-firmware לקוד פתוח, עם תמיכה ב-MQTT, ובלי שום שרת נידח להיות תלוי בו.
כפי ש- @Catskinner אמר, תעיף את זה מהבית. חברה פח.
תקנה את המתג של Tuya מ-AliExpress. פחות מ-$20, ואפשר להחליף לו את ה-firmware לקוד פתוח, עם תמיכה ב-MQTT, ובלי שום שרת נידח להיות תלוי בו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
קניתי V2 בין הראשונים לבית של המשפחה, עבד סבבה עד שהשבוע באמת הוא הפסיק להתחבר לרשת.
יש לי בבית V2 בן פחות משנה שקניתי כדי לשדרג את הV1 שהיה לי, עובד מצויין.
בקיצור, כנראה שהחדשים יותר עובדים בסדר ואלו מהגרסה הראשונה של V2 נדפקו
יש לי בבית V2 בן פחות משנה שקניתי כדי לשדרג את הV1 שהיה לי, עובד מצויין.
בקיצור, כנראה שהחדשים יותר עובדים בסדר ואלו מהגרסה הראשונה של V2 נדפקו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
@oferlaor
·
ברמת העקרון כן, שהמערכת גז מזהה זרימת מים מתחת לטמ' שמוגדרת לה אז היא נכנסת לעבודה.
אני התקנתי מערכת חימום בגז לפני מס' שנים שעובדת בתיאום וסנכרון מושלם עם הקולט וגם עם הדוד החשמלי לגיבוי ו"עזרה" בימי חורף למחמם הגז. מתי שיש מים חמים במערכת (יום שימשי לצורך ההמחשה) אז היא לא נכנסת לעבודה וכאשר הטמ' במערכת יורדת מתחת ל45 מעלות (או לכל טמפ' אחרת שאגדיר) אזי המחמם גז נכנס לפעולה, אין רגע אחד ללא מים חמים בניצול מקסימלי של אנרגיית השמש ובנוסף כאשר יש צורך אז חשמל וגז פשוט תענוג.
·
ברמת העקרון כן, שהמערכת גז מזהה זרימת מים מתחת לטמ' שמוגדרת לה אז היא נכנסת לעבודה.
אני התקנתי מערכת חימום בגז לפני מס' שנים שעובדת בתיאום וסנכרון מושלם עם הקולט וגם עם הדוד החשמלי לגיבוי ו"עזרה" בימי חורף למחמם הגז. מתי שיש מים חמים במערכת (יום שימשי לצורך ההמחשה) אז היא לא נכנסת לעבודה וכאשר הטמ' במערכת יורדת מתחת ל45 מעלות (או לכל טמפ' אחרת שאגדיר) אזי המחמם גז נכנס לפעולה, אין רגע אחד ללא מים חמים בניצול מקסימלי של אנרגיית השמש ובנוסף כאשר יש צורך אז חשמל וגז פשוט תענוג.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
קניתי ב-KSP את ה-Switcher Smart Plug והרושם הראשוני שלי הוא שמדובר במוצר בגירסת בטא ולא במשהו שמוכן למכירה לקהל הרחב. הנה כמה מהבעיות שנתקלתי בהן:
- לאחר התחברות ראשונית לרשת האלחוטית המכשיר לא מופיע ברשימה. ניסיתי המון פעמים אבל ללא הועיל. אחרי שחפרתי ברשת מסתבר שצריך להרוג את האפליקציה ואז לפתוח אותה שוב כדי שהמכשיר יופיע ברשימה.
- המכשיר לא אוהב רשתות mesh שבהן לרשת 2.4G ורשת 5G יש אותו שם. הייתי צריך לבטל באופן זמני את התמיכה ב-5G כדי להצליח להתחבר.
- בכל פעם שפותחים את האפליקציה בפעם הראשונה מופיעה הודעת שגיאה על סיסמה לא נכונה. אבל ברגע שאני סוגר את ההודעה ופשוט לוחץ Sign In עם הסיסמה השמורה הכל עובד טוב. כשזה קורה גם הצ'קבוקס Automatic Login מתבטל. אפשר לסמן אותו שוב, אבל בפעם הבאה שפותחים את האפליקציה בפעם הראשונה (למשל לאחר אתחול של הטלפון) שוב תופיעה הודעת השגיאה ושוב ייתבטל הסימון של הצ'קבוקס.
- בחזרה לבעיות רשת. ברגע שהחזרתי בחזרה תמיכה ב-5G האפליקציה והמכשיר לא מצליחים לתקשר. הייתי צריך להגדיר רשת נוספת (אורחת) שמוגבלת רק ל-2.4G, וגם זה לא ממש פתר את הבעיה. המכשיר אמנם מחובר רציף אל הרשת הזו (לפי האור הכחול הרציף), אבל כשאני מנסה לגשת אליו מהאפליקציה לעיתים קרובות היא לא מצליחה ומסיימת עם הודעת time out.
בקיצור, רמת איכות ירודה ביותר. אני לא אתפלא אם האפליקציות שמגיעות עם פלאגים סינים שעולים רבע עובדות טוב יותר.
(את ההודעה הנ"ל כתבתי לפני כמה ימים כאן)
- לאחר התחברות ראשונית לרשת האלחוטית המכשיר לא מופיע ברשימה. ניסיתי המון פעמים אבל ללא הועיל. אחרי שחפרתי ברשת מסתבר שצריך להרוג את האפליקציה ואז לפתוח אותה שוב כדי שהמכשיר יופיע ברשימה.
- המכשיר לא אוהב רשתות mesh שבהן לרשת 2.4G ורשת 5G יש אותו שם. הייתי צריך לבטל באופן זמני את התמיכה ב-5G כדי להצליח להתחבר.
- בכל פעם שפותחים את האפליקציה בפעם הראשונה מופיעה הודעת שגיאה על סיסמה לא נכונה. אבל ברגע שאני סוגר את ההודעה ופשוט לוחץ Sign In עם הסיסמה השמורה הכל עובד טוב. כשזה קורה גם הצ'קבוקס Automatic Login מתבטל. אפשר לסמן אותו שוב, אבל בפעם הבאה שפותחים את האפליקציה בפעם הראשונה (למשל לאחר אתחול של הטלפון) שוב תופיעה הודעת השגיאה ושוב ייתבטל הסימון של הצ'קבוקס.
- בחזרה לבעיות רשת. ברגע שהחזרתי בחזרה תמיכה ב-5G האפליקציה והמכשיר לא מצליחים לתקשר. הייתי צריך להגדיר רשת נוספת (אורחת) שמוגבלת רק ל-2.4G, וגם זה לא ממש פתר את הבעיה. המכשיר אמנם מחובר רציף אל הרשת הזו (לפי האור הכחול הרציף), אבל כשאני מנסה לגשת אליו מהאפליקציה לעיתים קרובות היא לא מצליחה ומסיימת עם הודעת time out.
בקיצור, רמת איכות ירודה ביותר. אני לא אתפלא אם האפליקציות שמגיעות עם פלאגים סינים שעולים רבע עובדות טוב יותר.
(את ההודעה הנ"ל כתבתי לפני כמה ימים כאן)