מתג דוד חכם - סוויצ'ר או SMART GRADE?
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
היי חברים,
מישהו בעל ניסיון עם מותגים אלו?
ה SG עולה 187 שקלים בערך ב KSP.
מביקורות על האפליקציות - שניהם די בתחתית סביב 3.2 דירוג.
בכל זאת, מחפש מתג חכם ופשוט שניתן להגדיר לו לו"ז ולשכוח מזה.
אשמח להערות/הארות.
תודה רבה!
מישהו בעל ניסיון עם מותגים אלו?
ה SG עולה 187 שקלים בערך ב KSP.
מביקורות על האפליקציות - שניהם די בתחתית סביב 3.2 דירוג.
בכל זאת, מחפש מתג חכם ופשוט שניתן להגדיר לו לו"ז ולשכוח מזה.
אשמח להערות/הארות.
תודה רבה!
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2193
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 87 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
@gal-cohen
לך על Tuya וזהו: https://www.aliexpress.com/item/4000408663961.html או אצל אחד המוכרים האחרים (יש בכמה דולרים יותר עם הטיפה לרוחב).
זה יותר זול, וסיני באותה מידה. רק של-Tuya אפשר להחליף את ה-firmware ל-tasmota, ולהיפרד מהשרת הסיני.
לך על Tuya וזהו: https://www.aliexpress.com/item/4000408663961.html או אצל אחד המוכרים האחרים (יש בכמה דולרים יותר עם הטיפה לרוחב).
זה יותר זול, וסיני באותה מידה. רק של-Tuya אפשר להחליף את ה-firmware ל-tasmota, ולהיפרד מהשרת הסיני.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2193
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 87 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
@ahiel
אם אין לו בקר, הוא יכול להשאיר את ה-firmware הסיני, ולהתחבר עם האפליקציה שלהם. לא ממש מומלץ, אבל מהבחינה הזו הוא לא שונה מהאחרים, רק יותר זול.
מצד שני, הבקשה שלו היא להגדרה חד פעמית. אם הוא מחליף ל-Tasmota, הוא יכול להגדיר תזמונים דרך ה-UI שלו. לא תהיה שליטה מרחוק ללא בקר, אבל הוא גם לא ביקש, וזה הרבה יותר מאובטח מהאפשרויות האחרות.
אם אין לו בקר, הוא יכול להשאיר את ה-firmware הסיני, ולהתחבר עם האפליקציה שלהם. לא ממש מומלץ, אבל מהבחינה הזו הוא לא שונה מהאחרים, רק יותר זול.
מצד שני, הבקשה שלו היא להגדרה חד פעמית. אם הוא מחליף ל-Tasmota, הוא יכול להגדיר תזמונים דרך ה-UI שלו. לא תהיה שליטה מרחוק ללא בקר, אבל הוא גם לא ביקש, וזה הרבה יותר מאובטח מהאפשרויות האחרות.
@dr0r
·
תודה
ומה קורה במקרה שנפלה לך הרשת בבית? יש איזה כפתור reset או כפתור פיזי אחר שדרכו אפשר להפעיל את המתג (משהו שלא מצריך פירוק)
לאחרונה אני חווה תקלות על shelly 2.5 ואני כל פעם צריך לפרק את המפסק כדי להגיע ל shelly
·
תודה
ומה קורה במקרה שנפלה לך הרשת בבית? יש איזה כפתור reset או כפתור פיזי אחר שדרכו אפשר להפעיל את המתג (משהו שלא מצריך פירוק)
לאחרונה אני חווה תקלות על shelly 2.5 ואני כל פעם צריך לפרק את המפסק כדי להגיע ל shelly