מחפש דיל מאמזון גרמניה עבור רסיבר בסיסי
-
gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
היי חברים,
שמתי לב שכמעט ואין דילים לאחרונה על רסיברים, ורבים גם לא נשלחים לארץ (גם לאחר בדיקה דרך כפתור הרכישה)
אני מחפש רסיבר אונקיו או דנון, בעל יכולות אטמוס וברמה בסיסית גם טוב, כגון X1400' X1500 וכו'..
יש משהו אטרקטיבי באמזונים השונים, או אפילו בארץ דיל מפתה?
תודה
שמתי לב שכמעט ואין דילים לאחרונה על רסיברים, ורבים גם לא נשלחים לארץ (גם לאחר בדיקה דרך כפתור הרכישה)
אני מחפש רסיבר אונקיו או דנון, בעל יכולות אטמוס וברמה בסיסית גם טוב, כגון X1400' X1500 וכו'..
יש משהו אטרקטיבי באמזונים השונים, או אפילו בארץ דיל מפתה?
תודה
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
גל
רסיברים בסיסים לא משתלם, גם לחנויות מתמחות כגון קרוס אובר ותקבל עיסקה מעולה ויחס מדהים
רסיברים בסיסים לא משתלם, גם לחנויות מתמחות כגון קרוס אובר ותקבל עיסקה מעולה ויחס מדהים
-
gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

תודה קובי
לי אישית הדנון X1200 השתלם בזמנו, אני מניח שזמנים השתנו.
אפשר גם ללכת על סדרה אחת מעל, זה גם בסדר אני מאמין אם המחיר טוב.
בכל מקרה אבדוק גם מול קרוסאובר כמובן.
לי אישית הדנון X1200 השתלם בזמנו, אני מניח שזמנים השתנו.
אפשר גם ללכת על סדרה אחת מעל, זה גם בסדר אני מאמין אם המחיר טוב.
בכל מקרה אבדוק גם מול קרוסאובר כמובן.
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
@gal-cohen
·
אני חושב שהזמנים השתנו כי יבואנים שחושבים הבינו שהם נדרשים לתת מחיר תחרותי ושרות איכותי.
כזה הוא רועי מקרוס אובר וחנויות מתמחות אחרות מומלצות כאן בפורום.
אפילו את המרנץ 7011 שקניתי בזמנו קניתי כאן ולא בחול, שלמתי עוד כ 400 שח אבל קבלתי יחס אישי, הדגמה, עזרה בבחירה , אחריות שנתיים ועוד.
רסיבר סדרה נמוכה שעולה עד 2000 שח לא משתלם להתעסק עם יבוא אישי.
·
אני חושב שהזמנים השתנו כי יבואנים שחושבים הבינו שהם נדרשים לתת מחיר תחרותי ושרות איכותי.
כזה הוא רועי מקרוס אובר וחנויות מתמחות אחרות מומלצות כאן בפורום.
אפילו את המרנץ 7011 שקניתי בזמנו קניתי כאן ולא בחול, שלמתי עוד כ 400 שח אבל קבלתי יחס אישי, הדגמה, עזרה בבחירה , אחריות שנתיים ועוד.
רסיבר סדרה נמוכה שעולה עד 2000 שח לא משתלם להתעסק עם יבוא אישי.
- GMTK
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1973
אני גם מחפש רסיבר דומה אבל סדרה טיפה יותר גבוהה
9.2 2 יציאות hdmi למקרן טלוויזיה אם עולה משהו אני מאמין שהיו מפרסמים
כולל אני אבל עדיין לא ראיתי דיל שווה חוץ מהאונקיו שהיה ב2000 שקל עד הבית
9.2 2 יציאות hdmi למקרן טלוויזיה אם עולה משהו אני מאמין שהיו מפרסמים
כולל אני אבל עדיין לא ראיתי דיל שווה חוץ מהאונקיו שהיה ב2000 שקל עד הבית
- two-times
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
זה מאמזון איטליה יעלו לך (מחיר סופי אחרי מיסים ומשלוח אקספרס) באזור ה 1750 ש"ח:
https://www.amazon.it/gp/product/B01LYC ... JU7H&psc=1
זה מאמאזון בריטניה יעלה לך (מחיר סופי אחרי מיסים ומשלוח רגיל) גם באזור ה 1750 ש"ח:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07 ... NLRF&psc=1
זה מאמאזון צרפת יעלה לך (מחיר סופי אחרי מיסים ומשלוח רגיל) גם באזור ה 1750 ש"ח: (תוכל להשתמש בקוד קופון של ה 8 יורו שיש להם עכשיו)
https://www.amazon.fr/Denon-AVRX1500H-R ... 742&sr=8-1
את הבלאק פריידי פיספסת אבל אני מציע לך לעקוב אחר מוצרים אלו ואחרים גם בימים הקרובים לקראת הכריסמס.
שים לב שרסיברים מסדרות ה SLIM - מן הסתם קטנים יותר קלים יותר ומשלוח מעט זול יותר... אם אתה ממש מותח/מגרד את התקציב אולי יהיה לזה חשיבות.
בהצלחה.
https://www.amazon.it/gp/product/B01LYC ... JU7H&psc=1
זה מאמאזון בריטניה יעלה לך (מחיר סופי אחרי מיסים ומשלוח רגיל) גם באזור ה 1750 ש"ח:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07 ... NLRF&psc=1
זה מאמאזון צרפת יעלה לך (מחיר סופי אחרי מיסים ומשלוח רגיל) גם באזור ה 1750 ש"ח: (תוכל להשתמש בקוד קופון של ה 8 יורו שיש להם עכשיו)
https://www.amazon.fr/Denon-AVRX1500H-R ... 742&sr=8-1
את הבלאק פריידי פיספסת אבל אני מציע לך לעקוב אחר מוצרים אלו ואחרים גם בימים הקרובים לקראת הכריסמס.
שים לב שרסיברים מסדרות ה SLIM - מן הסתם קטנים יותר קלים יותר ומשלוח מעט זול יותר... אם אתה ממש מותח/מגרד את התקציב אולי יהיה לזה חשיבות.
בהצלחה.
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
גם רסיברים בסיסייים משתלם פעמים רבות לרכוש בחו"ל. אם אתה תופס מחיר טוב ההבדל במחיר יכול להיות משמעותי.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- dilbert78
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1556
-
gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

@dilbert78
נראה מעניין!
שולח לגיסי כעת, תודה.
נראה מעניין!
שולח לגיסי כעת, תודה.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
כמעט וכבר לא שולחים לארץ רסיברים וברמה הבסיסית, נראה לי פחות "משתלם" להזמין מחו"ל.dragon כתב:גם רסיברים בסיסייים משתלם פעמים רבות לרכוש בחו"ל. אם אתה תופס מחיר טוב ההבדל במחיר יכול להיות משמעותי....
גם ברמות הביניים ומעלה, יש את הייבוא המקביל שמצמצם את הפער מול מה שהיינו רגילים אליו לפני כמה שנים שבו היה קיים הבדל של עשרות אחוזים.
גם אם ההפרש "משמעותי" לרסיבר בסיסי (נגיד עד 2,000 שקל), אני לא מאמין שזה יעבור את ה-200-300 שקל ובשביל הפרש כזה חושב שכבר עדיף לקנות בארץ מחנות מתמחה.
בכל מקרה, עוקב.
חבר לעבודה היום בבוקר זרק לי שהוא גם מחפש משהו מינימאלי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- genich
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
@avihuli
·
תראה לדוגמא את ההבדל על אונקיו 696. בארץ, כמעט כפול.
·
תראה לדוגמא את ההבדל על אונקיו 696. בארץ, כמעט כפול.
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
@genich
טוב זה לא ממש דגם בסיסי.
טוב זה לא ממש דגם בסיסי.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- two-times
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
כל ארבעת המוצרים האמזוניים שהוצעו פה לפותח הנושא: נמכרים כאן בישראל במחיר גבוה בהרבה.
ואני עוד מדבר על דואר חבילות בלבד... ולא על דואר מזוודות. (ופלח השוק שמתעניין מלכתחילה ברסיברים זה פלח שוק שמתכנן דברים מראש, וגם שמבקר מידי פעם בחו''ל. בוא נאמר ככה. למעשה כיום אפילו התחתית של התחתית של מעמד הביניים הישראלי מבקר בחו''ל לא מעט).
מהפכת הקניות און-ליין ו/או השמיים הפתוחים (טיסות למערב אירופה בעודף מ 700 שקל) סתמו את הגולל על מוצרים הרבה יותר כבדים וגדולים ויקרים מאשר רסיברים. וגם על מוצרים שקונים בתדירות הרבה יותר גבוהה.
גם אם היה ערך מוסף אמיתי של נתינת שירות ולקיחת אחריות ברכישה מקומית (ולחלוטין אין ערך מוסף שכזה. לחלוטין.) - עדיין רכישה בחנות מקומית לא היתה משתלמת לאור פערי המחיר.
ואני עוד מדבר על דואר חבילות בלבד... ולא על דואר מזוודות. (ופלח השוק שמתעניין מלכתחילה ברסיברים זה פלח שוק שמתכנן דברים מראש, וגם שמבקר מידי פעם בחו''ל. בוא נאמר ככה. למעשה כיום אפילו התחתית של התחתית של מעמד הביניים הישראלי מבקר בחו''ל לא מעט).
מהפכת הקניות און-ליין ו/או השמיים הפתוחים (טיסות למערב אירופה בעודף מ 700 שקל) סתמו את הגולל על מוצרים הרבה יותר כבדים וגדולים ויקרים מאשר רסיברים. וגם על מוצרים שקונים בתדירות הרבה יותר גבוהה.
גם אם היה ערך מוסף אמיתי של נתינת שירות ולקיחת אחריות ברכישה מקומית (ולחלוטין אין ערך מוסף שכזה. לחלוטין.) - עדיין רכישה בחנות מקומית לא היתה משתלמת לאור פערי המחיר.
- keremyd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
@gal-cohen
אני מוכר (DENON AVRX 1300 7.2 (with atmos
אם אתה מעוניין
אני מוכר (DENON AVRX 1300 7.2 (with atmos
אם אתה מעוניין
- OrenMizrav
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
·two-times כתב:
גם אם היה ערך מוסף אמיתי של נתינת שירות ולקיחת אחריות ברכישה מקומית (ולחלוטין אין ערך מוסף שכזה. לחלוטין.) - עדיין רכישה בחנות מקומית לא היתה משתלמת לאור פערי המחיר....
מדוייק.
לדעתי, גם אם המחיר אפילו קצת יותר יקר, עדיף מאמזון.
השירות והאחריות (גם לאחר תקופת האחריות) שהם נותנים היא ללא מתחרים. פשוט 0 ויכוחים איתך.
ישר מזכים על הכל או מחליפים.
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/
- shaiso
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
שאלה לגבי אחריות של אמזון לרסיבר
לגבי קניית רסיבר מאמזון - איזו אחריות הם נותנים?
למשך איזו תקופה?
איך מפעילים אותה במידה ומשהו מתקלקל?
למשך איזו תקופה?
איך מפעילים אותה במידה ומשהו מתקלקל?
- Kermit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
בksp מוכרים רסיבר denon 1500 במחיר של 1799, בדיוק כמו להזמין מאמזון. לפני כמה שנים המחירים בארץ היו באיזור 3000 לרסיבר כזה ובאמת היה משתלם להזמין מחו"ל היום לא..
ברמה הבסיסית/בינוני מחירים בארץ זהים או בהפרש זניח לעומת חו"ל.
אני גם בדיוק מתכוון להחליף את הריסבר ואני אקנה בארץ כי זה משתלם
ברמה הבסיסית/בינוני מחירים בארץ זהים או בהפרש זניח לעומת חו"ל.
אני גם בדיוק מתכוון להחליף את הריסבר ואני אקנה בארץ כי זה משתלם