למכירה רסיבר ONKY0 TX-DS787
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
אמנם זה רסיבר מהתקופה הטובה של אונקיו לפני עידן ה HDMI והבאגים שהגיעו איתו ברסיברים שלהם, אבל רסיבר קולנוע ללא HDMI ללא נגן רשת, או יכולת פענוח DD+ שזה הסטנדרט בכל שירותי סטרימינג כולל YES+ זה מוצר ללא שוק. גם לאחר 20 שנה, הקבלים של הספק והמגברים זקוקים לרענון. הוא יכול להיות אולי טוב עבור נער או סטודנט דל תקציב שרוצה לשמוע מוסיקה עם 4 רמקולים עי חיבור מחשב עם SPDIF. תנסה להוריד ל 500 שח, במחיר כזה אולי תמצא קונה או שיותר פשוט, תמצא לו שימוש כלשהו, כמו עבור חדר מחשב.
1. בזמנו קניתי אותו מכיוון שהיו לי רמקולים 501 של בוס הרסיבר הזה הפעיל אותם בצורה מעולה.
2 רסיבר איכותי מאוד מבחינת הצליל.
3. לא תמיד צריך להשתמש בכל החידושים נשמע מצוין ב6.1 (2 קידמיים , 2 סראונד, 2 סראונד אחוריים,סאב וופר, סנטר.
4. המחיר לא מהווה לגבי שיקול (אני חושב שהוא שווה הרבה יותר מ1000 שקל כדי להפעיל רמקולים גדולים במחיר כזה)
היום יש ביקוש רב לוינטג'
בהחלט לא מתאים לסטודנט שיש לו רמקולים חלשים .מיועד להפעלת רמקולים גדולים שדורשים הגברה חזקה.
האמת שאני לא כל כך מתאמץ למכור אותו
2 רסיבר איכותי מאוד מבחינת הצליל.
3. לא תמיד צריך להשתמש בכל החידושים נשמע מצוין ב6.1 (2 קידמיים , 2 סראונד, 2 סראונד אחוריים,סאב וופר, סנטר.
4. המחיר לא מהווה לגבי שיקול (אני חושב שהוא שווה הרבה יותר מ1000 שקל כדי להפעיל רמקולים גדולים במחיר כזה)
היום יש ביקוש רב לוינטג'
בהחלט לא מתאים לסטודנט שיש לו רמקולים חלשים .מיועד להפעלת רמקולים גדולים שדורשים הגברה חזקה.
האמת שאני לא כל כך מתאמץ למכור אותו
נערך לאחרונה על ידי hofir ב 06/10/2022 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ranrt
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 275
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אני מכרתי לפני 4 שנים ב 500 ש"ח TX DS838 במצב מעולה גם דיי בצער כי סה"כ אהבתי אותו , וכן... גם אני לא מיהרתי למכור אותו כמוך בהתחלה.
לכן עדיף שתשאיר ותשתמש בו אולי למערכת שניה , ואם לא אכן תצטרך להוריד במחיר לצערנו.
לכן עדיף שתשאיר ותשתמש בו אולי למערכת שניה , ואם לא אכן תצטרך להוריד במחיר לצערנו.