צפייה בפרטנר על LG NanoCell 65SM9500

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
dant פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בשעה טובה החלפתי את ה סמסונג 40" שלנו ב LG חדשה.

בצפייה ראשונה בעריצים הרגילים רשת קשת וכו הפריע לי איכת התמונה.

התקתי את אפליקצית פרטנר וכאן ניתן להבחין בהבדל משמעותי בין איכות התמונה בצפייה דרך הממיר ואיכות התמונה באפלקיציה, כמובן שבאפליקציה הרבה יותר טוב.

עדיין הייתה לי הרגשה שבסמסונג הישנה ראו יותר טוב, ולכן לקחתי ממיר נוסף וחיברתי את שתי הטלויזיות אחת ליד השנייה. הרגשה שלי, היא שבישנה רואים יותר טוב.

כמובן שקשה מאוד להשוות, הגודל שונה מאוד ולכן דמויות שהיו קטנות בישנה מופיעות יותר גדולות בחדשה ונראות פחות טוב בצילומי אולפן ישראליים רגילים.
גם בהירות התמונה שונה ולכן ניסיתי לשחק עם הפרמטרים השונים ב LG כדי להביא תמונה דומה ככול האפשר.
עדיין בסוף יש לי הרגשה שבסמסונג הישנה ראו יותר טוב (קשה לי להוכיח את זה טכנית) .

האופציה שאני משתמש בה הכי הרבה זה לדלג על פירסומות ולחזור אחורה וקדימה בשידור. באפליקציה כל פעולה כזו מלווה בהשהיית שעון חול כך שאין לי אפשרות מעשית להשתמש באפליקציה.

דעתכם?

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

dant כתב:בשעה טובה החלפתי את ה סמסונג 40" שלנו ב LG חדשה.

בצפייה ראשונה בעריצים הרגילים רשת קשת וכו הפריע לי איכת התמונה.

התקתי את אפליקצית פרטנר וכאן ניתן להבחין בהבדל משמעותי בין איכות התמונה בצפייה דרך הממיר ואיכות התמונה באפלקיציה, כמובן שבאפליקציה הרבה יותר טוב.

עדיין הייתה לי הרגשה שבסמסונג הישנה ראו יותר טוב, ולכן לקחתי ממיר נוסף וחיברתי את שתי הטלויזיות אחת ליד השנייה. הרגשה שלי, היא שבישנה רואים יותר טוב.

כמובן שקשה מאוד להשוות, הגודל שונה מאוד ולכן דמויות שהיו קטנות בישנה מופיעות יותר גדולות בחדשה ונראות פחות טוב בצילומי אולפן ישראליים רגילים.
גם בהירות התמונה שונה ולכן ניסיתי לשחק עם הפרמטרים השונים ב LG כדי להביא תמונה דומה ככול האפשר.
עדיין בסוף יש לי הרגשה שבסמסונג הישנה ראו יותר טוב (קשה לי להוכיח את זה טכנית) .

האופציה שאני משתמש בה הכי הרבה זה לדלג על פירסומות ולחזור אחורה וקדימה בשידור. באפליקציה כל פעולה כזו מלווה בהשהיית שעון חול כך שאין לי אפשרות מעשית להשתמש באפליקציה.

דעתכם?
...
·
מהתמונה קשה להשוות. אבל קח בחשבון שקפיצה מ-40" ל-65" מלווה אוטומטית ב"ירידה באיכות". מדובר על מסך שהוא גדול פי 2.5 בשטח שלו - והמקור (הבינוני, בכל השידורים הישראליים) נשאר אותו דבר. אני עברתי עכשיו מ65" ל-85" וישר כל השידורים ה"רגילים" נראים הרבה יותר גרוע ברגע הראשון.

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #3 

יש תגובות בנוגע למסך החדש? האם כדאי לרכישה?
ביצעת שינויים בהגדרות, ואם כן, מה?
נוח להגיע לחיבורים מאחורי המסך?
תודה מראש.

dant פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

@qsub00
·בהחלט מסך מומלץ מה גם שההבדל במחיר בין הדגם הזה לדגם הפחות טוב 65SM9000 לא היה גדול מדי, קניתי דרך crossover.co.il וקיבלתי שרות מצויין והתקנה של היבואן הרשמי ח.י. .

עשיתי שנויים בהגדרות אבל לא משהו שאני יכול לשחזר מלבד הורדת הבהירות. ובס"ה רואים מצויין. עדיין רואים הבדל בין צפייה דרך הממיר לצפייה באפליקציה..
ניתן להגיע בקלות לחיבורים מה גם שלרוב החיבורים אפשר להגיע מהצד.

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #5 

אפשר לשאול מה המחיר? (אם לא נוח לך כאן, אשמח בפרטי)
תלוי עם זרוע או צמוד, או בכלל על מעמד?
אני מבין שכניסת רשת בעייתית לגישה מאחורה, נכון?!
אני ממש דלוק על המכשיר הזה...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”