מחפש המלצה על דרך איכותית וזולה להשמעת מוזיקה מהספוטיפיי בסלון

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
איתןח פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,
יש לי רמקולים bose acoustimass 5 (סאב ושני טוויטרים) ואני מתלבט מה הדרך הכי טובה להשמיע (איתם או שלא) ספוטיפיי בסלון.
האם חיבור של הרמקולים האלה לרסיבר בעד 1500 ש"ח יתן סאונד טוב יותר ממקרן קול או רמקול חכם במחיר דומה?

אשמח לשמוע על רעיונות והמלצות לדרכים טובות ולא יקרות להשמעת מוזיקה בבית.

הערה חשובה: אני מחפש דרך להשמעת מוזיקה מפלאפון או מחשב. לא מעניין אותי בכלל סאונד לטלויזיה.

תודה!

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

תראה, בוא נעשה תיאום ציפיות קטן וקצר. הרמקולים של BOSE לא זוכים להרבה אהדה בקרב חובבי אודיו ומוזיקה כך שאם אתה אוהב אותם ואיך שהם נשמעים אז צפויה לך אכזבה. כנ"ל לגבי ספוטיפיי, מבחר מוזיקה יש אבל מבחינת איכות האודיו זה השירות הפחות מוצלח מכולם.

חיבור רמקולים ישנים למחשב או לטלפון הוא קצת בעייתי כי שניהם מצפים שיתחברו דרך שקע אוזניה. לא שזה בלתי אפשרי להתאים אבל זה דורש כישורי הלחמה וקצת אילתור שאולי אין לך. אחת החלופות זה לשים בין הרמקולים למחשב או לטלפון מיני-מגבר או DAC/Amp אבל העלות יכולה להגיע ליותר מסתם כמה מאות שקלים.

אני אישית לא הייתי בוחר באפשרות הזו ובמקום זה הייתי מחפש זוג רמקולי SONOS משומשים שיתאימו לתקציב או מסתפק באחד בודד אם שמיעה בסטיריאו היא לא קריטית. לשיקולך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Talrhv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

@Catskinner
·

לפי מה שקראתי ל DEEZER יש איכות טובה יותר מבין המוכרים זה נכון?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

@Talrhv
·איכות זה מושג יחסי. כל שירותי המוזיקה ברשת מציעים איכות CD, כלומר 44.1/16 אצל חלק מהם זה בחבילת הבסיס, אצל אחרים זה דורש מנוי בתשלום. מה שיותר חשוב זה המבחר והדרך שבה אותו מבחר מוגש - כלומר ממשק המשתמש.

ההעדפות שלי הם Amazon Music, שלאחריו Deezer והרבה אחריו Tidal. אבל אלו ההעדפות שלי והסיבות לכך הם שלי בלבד.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

@איתןח
אתה מתכוון להשמעת מוזיקה דרך האויר או בחיבור פיזי?
בכל מקרה, יש להניח שרסיבר במחיר שציינת ביחד עם הרמקולים שיש לך יתן תוצאה טובה יותר מכל סאונד בר (אין מקרני קול במחיר כזה) או רמקול חכם באותו מחיר.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

איתןח פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@Catskinner @dragon
תודה על התשובות!
לגבי הרמקולים - לא שמעתי בהם עדיין, אבל בכל מקרה עם זה אתחיל. אם לא יספק אותי אשקול את הצעד הבא...
לגבי החיבור לפלאפון/ מחשב - לא הייתי מספיק ברור. הכוונה הייתה לBluetooth או WiFi.
לגבי ספוטיפיי - אסתפק בזה בינתיים.

השאלה שעולה ממה שאתם אומרים זה מה עדיף - סונוס פליי 5 או מגבר במחיר דומה וחיבור לרמקולים הקיימים.
מה דעתכם?

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

איתןח כתב:לגבי הרמקולים - לא שמעתי בהם עדיין, אבל בכל מקרה עם זה אתחיל. אם לא יספק אותי אשקול את הצעד הבא...
לגבי החיבור לפלאפון/ מחשב - לא הייתי מספיק ברור. הכוונה הייתה לBluetooth או WiFi.
לגבי ספוטיפיי - אסתפק בזה בינתיים.

השאלה שעולה ממה שאתם אומרים זה מה עדיף - סונוס פליי 5 או מגבר במחיר דומה וחיבור לרמקולים הקיימים.
מה דעתכם?
...
חשבתי שאתה כבר מכיר את הרמקולים האלה (של BOSE). בכל אופן, אם אתה מתכוון ל-WiFi או BT, לא בטוח שרסיבר חדש ב-1,500 שקל יכלול את האפשרויות האלה. אתה צריך לוודא את זה לפני קנייה. כי מן הסתם זה יהיה רק רסיבר בדרגת הכניסה, ואלה לא תמיד כוללים תקשורת אלחוטית. אולי ב-2019 כבר כן, כאמור צריך לוודא. אבל אני עדיין חושב שאם אתה מוצא משהו כזה, זו החלופה העדיפה. ובהנחה שהרמקולים תקינים כמובן - כדאי גם את זה לוודא מראש.

איתןח פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

@dragon
אני רואה שגם ברסיברים הכי זולים בKSP יש BT. למשל זה של Denon וזה של Harman Kardon .
הרסיברים האלה ראויים?
אני לא אודיופיל*, אבל רוצה סאונד טוב עד כמה שניתן במגבלות התקציב...

*עדיין

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אני לא מכיר את הדגמים האלה, אני חשבתי יותר בכיוון של דגמים כמו Onkyo TX-SR373/393 או Yamama RX-V385/383 ומעיון ברשת מתברר כי בכולם יש BT, אז אין בעיה עם זה.
בקישור של החנות שהבאת אני רואה שיש להם גם Pioneer SX-10AE שהוא אפילו זול יותר ויכול להוות בחירה טובה. שים לב שזה רסיבר סטריאו (2 ערוצים) אבל לפי הבנתי הוא עונה על דרישותיך.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #10 

זה די פשוט:
מקלט BT מחובר לרמקולים ואתה מזרים את המוזיקה מהלפלון/נייד. רק תוודא שיש למקלט יכולת הזרמה באיכות גבוה, aptX.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

@BUGY
ומה עם מגבר?

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 936
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #12 

אני ממליץ מאוד על Avantree Oasis Plus... תומך aptX™ HD יש לו יציאה אופטית וגם אנלוגית, מאוד מרוצה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”