LG/ ח.י - עוד מישהו התפתה לקנות טלוויזיה בגלל "100% איתך" - "אספקה מהירה" וגילה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
oceans68 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297

שליחה

עריכה:

אחרי שציינתי את הדבר בדף הפייסבוק שלהם, התגובה שלהם היתה מאוד מהירה והוצע לי התקנה ביום א' הקרוב. רק שלא יכול :-( אז יהיה ביום ג'. אז שירות כמו שצריך בסופו של דבר הם יודעים לתת וכל הכבוד להם!

אחרי חפירות פה וחפירות שם בחרתי לקנות LG UM7340 65". הטלוויזיה הישנה גם LG אצלי 11 שנים ועובדת כמו סוס. גם קראתי פה שהשירות שלהם מצוין.

אבל....מילים לחוד ומעשים לחוד לצערי. 100% איתך בנייר. ואחרי המכירה מרגיש רק 1% איתך.

רכשתי את המסך ממשווק מורשה "last price" שמומלץ באתר של ח.י . שמתהדרים בשירות "100% איתך - רק אם אתה קונה אונליין, וממשווק מורשה שהם ממליצים"

היה רשום במכירה כי הפריט משתתף במבצע "100% איתך" של ח.י - כולל התקנה מוזלת 199 ש"ח ו"אספקה מהירה - מהיום להיום"

OK... אז בלאק פריידי....אני לא ילד.... בטוח לא יהיה "מהיום להיום"....ולא "מהיום לעוד 3 ימים"....אולי "מהיום ל4 ימים"??? לעוד 5 ימים? 6 ימים? 7 ימים גג?????? בטוח רק שיותר מהר ממכירה רגילה מאתר שהוא "לא מומלץ כמשווק מורשה" על ידי ח.י - כי ככה הם מתהדרים ב 100% איתך....

אז קודם כל האתר לא העביר הזמנה לספק במשך 4 ימים..... ואחרי שהעבירו מקבל את המועד הכי מוקדם ל"אספקה מהירה" תחת 100% איתך....

18.12.2019 ! ......רק בעוד שבועיים! 19 ימים לאחר הרכישה (!!!)

גם שירות הלקוחות אמרו שאין מה לעשות...פשוט תמתין. אמרנו שבלאק פריידי.

לא היה כתוב לא באתר של ח.י.... ולא בדף מכירה של הפריט. להיפך. התהדרו שכלול מבצע "100% איתך". התפתתי....למרות שהמחיר יותר גבוה משהיה במקומות אחרים....

20 יום לקבל מסך. מרגיש 1% איתך...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי oceans68 ב 05/12/2019 9:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468

שליחה

הזמינו מהם איזה מיליון טלוויזיות בבלאק פריידי, הגיוני שיש עומס
אני מבין אותך, זה נראה שהם מתחייבים לשירות מהיר יותר, הייתי מבקש פיצוי או מבטל בטענה של הפרת הבטחה

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2806

שליחה

אני קניתי ב- 29.11 ובתחילה נתנו תאריך אספקה של 26.12! ואני גר באיזור המרכז.
אחרי טלפונים לשירות לקוחות ועזרה מנציג ח.י. שנמצא כאן בפורום, הוקדם התאריך ל- 13.12.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

שאפו.. (Y)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2576

שליחה

הנסיון שלי אחר.
אמנם הזמנתי כ 10 ימים לפני הבלגן, אבל כבר למחרת קיבלתי SMS לטלפון כדי לקבוע התקנה.
היו לי אופציות של 5-7 ימים קדימה. קבעתי התקנה בדיוק לעוד שבוע.
הגיעו בזמן, התקינו על מתקן קיים שכבר היה על הקיר.
הציעו הרחבת אחריות לעוד 3 שנים ב 1000 ש"ח- סירבתי.

rafib65
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464
שם מלא: רפי ב

שליחה

גם הניסיון שלי אחר.
ההורים שלי רכשו טלוויזיה שבועיים לפני ה- "בלאק פרדיי", אספקה והתקנה היתה באותו היום של הקניה!

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”