מרנץ SR5013 - בעיה עם zone2
היי חברים,
חמי קנה רסיבר חדש ועזרתי לו להתקין. ב main zone יש לו 5.1 והכל מתקתק מכמה inputים שבדקתי (יס, בלו ריי וכו').
ב zone2 מחוברים שני רמקולים וממה שאני מבין גם מחוברים כמו שצריך.
כשאני עובר ל zone2 אין שמע בכלל, לא מהיס ולא מהבלוריי.
ה input היחיד שאני מצליח להוציא ב zone2 הוא ה internet radio של הרסיבר.
מה אני עושה לא נכון? זאת הגדרה של ה zone? הגדרה של הinput?
האם הרסיבר תומך בכך? (לא נשמעת לי דרישה מופרכת...)
תודה מראש!
חמי קנה רסיבר חדש ועזרתי לו להתקין. ב main zone יש לו 5.1 והכל מתקתק מכמה inputים שבדקתי (יס, בלו ריי וכו').
ב zone2 מחוברים שני רמקולים וממה שאני מבין גם מחוברים כמו שצריך.
כשאני עובר ל zone2 אין שמע בכלל, לא מהיס ולא מהבלוריי.
ה input היחיד שאני מצליח להוציא ב zone2 הוא ה internet radio של הרסיבר.
מה אני עושה לא נכון? זאת הגדרה של ה zone? הגדרה של הinput?
האם הרסיבר תומך בכך? (לא נשמעת לי דרישה מופרכת...)
תודה מראש!
אין תמיכה בכניסות דיגיטליות בנפרד בזון 2:
It is not possible to play the digital audio signals input from the HDMI, COAXIAL or OPTICAL connectors in ZONE2. Use analog connections for ZONE2 playback
מעמוד 141 במדריך:
http://m.us.marantz.com/DocumentMaster/US/SR5013U_ENG_PDF_UG_v00.pdf
מה שכן אפשר לעשות זה להשמיע אותה כניסה מזון 1 ו-2 ביחד ואז ניתן לשים כל כניסה שהיא.
It is not possible to play the digital audio signals input from the HDMI, COAXIAL or OPTICAL connectors in ZONE2. Use analog connections for ZONE2 playback
מעמוד 141 במדריך:
http://m.us.marantz.com/DocumentMaster/US/SR5013U_ENG_PDF_UG_v00.pdf
מה שכן אפשר לעשות זה להשמיע אותה כניסה מזון 1 ו-2 ביחד ואז ניתן לשים כל כניסה שהיא.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
זו בעיה מוכרת בהמון רסיברים שלא מאפשרים לנגן מקור דיגיטלי בzone 2
לרוב, הפתרון הכי פשוט זה לחבר אודיו אנלוגי במקביל לHDMI או לSPDIF ובתפריט הכניסות לשייך את שתיהן לאותו מכשיר. ככה הרסיבר יודע לגשת לכניסה האנלוגית כששולחים את המקור הזה לאיזור 2. הפתרון הזה לא תופס לגבי מכשירים כמו אפל טי.וי או סטרימרים שבהם יש רק יציאות דיגיטליות.
לרוב, הפתרון הכי פשוט זה לחבר אודיו אנלוגי במקביל לHDMI או לSPDIF ובתפריט הכניסות לשייך את שתיהן לאותו מכשיר. ככה הרסיבר יודע לגשת לכניסה האנלוגית כששולחים את המקור הזה לאיזור 2. הפתרון הזה לא תופס לגבי מכשירים כמו אפל טי.וי או סטרימרים שבהם יש רק יציאות דיגיטליות.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
רוב הסיכויים שהממיר יודע להוציא בשניהם. אלו שאני מכיר יודעים. לרוב זה כבר ככה בברירת המחדל.
מבחינת הרסיבר, זה גם אמור לקרות אוטומטית. לא סגור על 5013 ספציפית אבל הרסיבר "יודע" שאין לו מיתוג דיגיטלי לאזור הזה ושמאופיינת לו כניסה אנלוגית שמשוייכת לאותו מכשיר.
מבחינת הרסיבר, זה גם אמור לקרות אוטומטית. לא סגור על 5013 ספציפית אבל הרסיבר "יודע" שאין לו מיתוג דיגיטלי לאזור הזה ושמאופיינת לו כניסה אנלוגית שמשוייכת לאותו מכשיר.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.