האם כדאי? MAG lcd 32
-
daniel2468
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ראיתי מסך LCD של MAG בחנות (זה עם מקשי המגע). מה אתם אומרים על המסך? שווה 3900 שקל כולל מתקן תלייה וסטנד עם אחריות ל 3 שנים מהיבואן?
איך הוא בשידורים מהלווין?
איך הוא בשידורים מהלווין?
היה לי את המסך הזה
למרות שאני מחבב את החברה
המסך הזה פשוט זוועה
שים לב בחנות כול ה LCD נראים אותו הדבר פחות או יותר, ורק בבית אחרי שיושבים מול המסך רואים את התופעות הקטנות והמעצבנות
קל למצא משהו יותר טוב
אבל לא בהרבה- כמו שהרבה יגידו לך פה, LCD ושידורי טלויזיה בארץ לא הולכים ביחד
למרות שאני מחבב את החברה
המסך הזה פשוט זוועה
שים לב בחנות כול ה LCD נראים אותו הדבר פחות או יותר, ורק בבית אחרי שיושבים מול המסך רואים את התופעות הקטנות והמעצבנות
קל למצא משהו יותר טוב
אבל לא בהרבה- כמו שהרבה יגידו לך פה, LCD ושידורי טלויזיה בארץ לא הולכים ביחד
-
daniel2468
-
- חבר שרק התחיל

מה אני יכול למצוא יותר טוב? פוג'יקום? ITT? לפי מה שראיתי האיכות נראית טוב. ראיתי גם עם כבל HD והאיכות מצויינת. ראיתי סרט שכביכול אמור להיות באיכות לא טובה אשר קרובה לשידורי טלויזיה (XVID) וראו סבבה. הייתה גם טלויזיה של יונידן אבל עדיין ה MAG היה יותר טוב וגם יותר יפה. אני שואל מבחינת אמינות ואיך שיראו בבית עם YES , איך התמונה תהיה ? סבירה? איך המסך בחיבור עם מחשב?
אתה יכול לפרט מה לא היה טוב במסך?
תודה לכל העונים.
תודה לכל העונים.
אין לי חתימה...
-
daniel2468
-
- חבר שרק התחיל

ועוד שאלה קטנה. האם שווה לקחת את הסיכון ולקנות את ה LG 32LC2R במחיר אפילו יותר זול אך לא לקבל אחריות של שנה (במקום 3) של יבואן (לא ח.י המקורי)?
XVID זה לא בדיוק אותו סיפור כמו שידורי טלויזיה, ובטח שHD לא.daniel2468 כתב:מה אני יכול למצוא יותר טוב? פוג'יקום? ITT? לפי מה שראיתי האיכות נראית טוב. ראיתי גם עם כבל HD והאיכות מצויינת. ראיתי סרט שכביכול אמור להיות באיכות לא טובה אשר קרובה לשידורי טלויזיה (XVID) וראו סבבה. הייתה גם טלויזיה של יונידן אבל עדיין ה MAG היה יותר טוב וגם יותר יפה. אני שואל מבחינת אמינות ואיך שיראו בבית עם YES , איך התמונה תהיה ? סבירה? איך המסך בחיבור עם מחשב?
תודה לכל העונים....
לראות את המסך בבית ולראות בחנות זה לא אותו הדבר
בחנות קשה לראות את הגועל של LCD.
אם אתה יושב מעל 3 מטר אפשר לחיות עם LCD, אם יותר קרוב וחשובה לך באמת האיכות, לא ממולץ.
היתי בסיפור של לחפש LCD בתקציב נורמלי והגעתי למסקנה שזאת משוואה ללא פיתרון
אם אין לך כסף לפלזמה עדיף לא לקנות LCD בכלל.
יכול להיות שאתה לא וידיאופיל ובישבילך האיכות תהיה מספקת,אבל אם אתה שם לב לפרטים לא היתי ממליץ כמו שרבים פה יגידו לך.
קודם כול זה מסך עם 8MS, המריחות במסכים האלו לא נסבלות(וזה לא משהו שהפריע לי בהתחלה בכלל)
אבל עם הזמן מתחילים לשים לב ואישית זה היה בלתי נסבל.
בנוסף המסך מתמודד ממש רע כאשר שמים לו קונטרס גבוהה בשידורי טלוייזיה
החדות של המסך נמוכה והצבעים גם לא משהו.
בגדול אין הרבה הבדל בין מסכי הLCD במחירים האלו
אם אתה עדיין מתעקש על LCD SHARP תיתן תמונה קצת יותר טובה בשידורי טלוייזיה(מעט מדי לטעמי)
אם אתה מחפש משהו גם למחשב אולי כדי שתלך על SAMSUNG
בכול מקרה היתי הולך על טלויזייה שהיא מותג, למדתי שזה חשוב.
ותבין שאין לי שום דבר נגד LCD, להפך. זה לא משהו נגד הטכנולוגיה אלה חוסר תאימות של הרזולוציה הטבעית של המסך עם הרזולוציה של השידורים בארץ(היתרון שלה זה החיסרון הכי גדול שלה)
הפיתרון בישבילי היה מסך פלזמה HD READY. משהו שיהיה לו רזולוצית ביניים בין PAL לבין תוכן HD. זה יכול להיות פיתרון יקר מדי בישביל אנשים מסויימים.
אישית לא היתי קונה LCD בכלל במקרה כזה והיתי הולך כבר על CRT.
שוב, הכול תלוי כמה אתה חד עיין(ולא תמיד אתה יודע עד כמה אתה עד שאתה באמת נחשף לזה)
וחשוב לחדד נושא מאוד חשוב- מרחק צפיה .
-
daniel2468
-
- חבר שרק התחיל

הבעיה העיקרית שלי היא שזה לא מתאים לי להכניס עכשיו מסך CRT ענק לחדר, ולכן אני מחפש אופציות אחרות. כרגע בין ה LG ל MAG מה היית ממליץ? (לא לשכוח את הסיכון שבקניית מסך בלי אחריות היבואן הרשמי).
אין לי חתימה...
אני לא יודע איזה מסך היה לך (משהו לא ממותג/איכות אני מבין נכון?), אבל אני מוצא את הסמסונג שקניתי כמוצלחת מאוד בשידורי טלויזיה.ymg כתב:XVID זה לא בדיוק אותו סיפור כמו שידורי טלויזיה, ובטח שHD לא.daniel2468 כתב:מה אני יכול למצוא יותר טוב? פוג'יקום? ITT? לפי מה שראיתי האיכות נראית טוב. ראיתי גם עם כבל HD והאיכות מצויינת. ראיתי סרט שכביכול אמור להיות באיכות לא טובה אשר קרובה לשידורי טלויזיה (XVID) וראו סבבה. הייתה גם טלויזיה של יונידן אבל עדיין ה MAG היה יותר טוב וגם יותר יפה. אני שואל מבחינת אמינות ואיך שיראו בבית עם YES , איך התמונה תהיה ? סבירה? איך המסך בחיבור עם מחשב?
תודה לכל העונים....
לראות את המסך בבית ולראות בחנות זה לא אותו הדבר
בחנות קשה לראות את הגועל של LCD.
אם אתה יושב מעל 3 מטר אפשר לחיות עם LCD, אם יותר קרוב וחשובה לך באמת האיכות, לא ממולץ.
היתי בסיפור של לחפש LCD בתקציב נורמלי והגעתי למסקנה שזאת משוואה ללא פיתרון
אם אין לך כסף לפלזמה עדיף לא לקנות LCD בכלל.
יכול להיות שאתה לא וידיאופיל ובישבילך האיכות תהיה מספקת,אבל אם אתה שם לב לפרטים לא היתי ממליץ כמו שרבים פה יגידו לך.
קודם כול זה מסך עם 8MS, המריחות במסכים האלו לא נסבלות(וזה לא משהו שהפריע לי בהתחלה בכלל)
אבל עם הזמן מתחילים לשים לב ואישית זה היה בלתי נסבל.
בנוסף המסך מתמודד ממש רע כאשר שמים לו קונטרס גבוהה בשידורי טלוייזיה
החדות של המסך נמוכה והצבעים גם לא משהו.
בגדול אין הרבה הבדל בין מסכי הLCD במחירים האלו
אם אתה עדיין מתעקש על LCD SHARP תיתן תמונה קצת יותר טובה בשידורי טלוייזיה(מעט מדי לטעמי)
אם אתה מחפש משהו גם למחשב אולי כדי שתלך על SAMSUNG
בכול מקרה היתי הולך על טלויזייה שהיא מותג, למדתי שזה חשוב.
ותבין שאין לי שום דבר נגד LCD, להפך. זה לא משהו נגד הטכנולוגיה אלה חוסר תאימות של הרזולוציה הטבעית של המסך עם הרזולוציה של השידורים בארץ(היתרון שלה זה החיסרון הכי גדול שלה)
הפיתרון בישבילי היה מסך פלזמה HD READY. משהו שיהיה לו רזולוצית ביניים בין PAL לבין תוכן HD. זה יכול להיות פיתרון יקר מדי בישביל אנשים מסויימים.
אישית לא היתי קונה LCD בכלל במקרה כזה והיתי הולך כבר על CRT.
שוב, הכול תלוי כמה אתה חד עיין(ולא תמיד אתה יודע עד כמה אתה עד שאתה באמת נחשף לזה)
וחשוב לחדד נושא מאוד חשוב- מרחק צפיה ....
אם אני מתיחס לאפשרות לראות שידורי 4:3 (שידורי הטלויזיה בישראל) כמו בנאדם (עם פסים שחורים בצד) אז במובנים מסוימים אפילו יש עדיפות על פלזמות.
בערוצי הסרטים והסדרות של YES איכות התמונה לא רעה בכלל, ועל ה LCD רואים אותם מצוין.
בקשר למריחות, נדמה לי שמדובר בעיקר על טשטוש מסוים כשיש תנועות מהירות יחסית. זו בהחלט נקודה כנגד LCD, אבל בהתחשב בנקודות הזכות, שכוללות תמיכה נהדרת בחיבור מחשב (זה באמת דבר נפלא), איכות תמונה פנטסטית/מדהימה בשידורי HD, איכות תמונה טובה בהחלט בשידורים באיכות סבירה, אז לפחות עבורי, זו בחירה מצוינת.
אין מה לעשות, LCD היא לא טכנולוגיה מושלמת, אבל גם פלזמה וגם CRT רחוקות מלהיות מושלמות.
אמנם ה LCD שלי עדיין לא נמצאת אצלי שבוע, אבל אני כבר מכור ולא מבין איך חייתי עם מסך CRT רגיל.
מה שכן, לא הייתי קונה LCD (או פלזמה) ממותג לא ידוע, או ממותג שאינו מתמחה בסוג הטלויזיות הללו.
כשמדובר ב LCD חשוב להשקיע במסך טוב ואיכותי, אם רוצים גם להנות ממנו, אחרת הקניה עלולה להפוך למפח נפש אחד גדול.
-
daniel2468
-
- חבר שרק התחיל

גם אם זה במחיר האחריות?
היה לי גם את הסמסונג LCD (R71) , וצר לי להגיד, זה רחוק מלהיות זה.
כיום יש לי פלזמת Q7 גם של סמסונג.
הבדל שמיים וארץ, וגם זה לדעתי מרחוק להיות מושלם.
כמו שאמרתי יבואו הרבה אנשים שיגידו שLCD מצויינת, ולא יהיה חסר אנשים בפורום הזה שיגידו את זה.
זה הכול תלוי עד כמה אתה וידיאופיל, וחד אבחנה.
עד כמה הדברים הקטנים באמת יפריעו לך?
זה עניין של טעם אישי, עם מה אפשר לחיות ומה נחשב סבבה (ותלוי מאוד בפונקצית המרחק)
אבל על דבר אחד יהיה קשה פה לתהווכח עם אנשים, האנשים בעלי הנסיון פה יגידו לך פה אחד כמעט שפלזמה עדיפה על LCD בשידורי טלויזיה.
ואם תיקח פלזמת HD READY , תוכל להשתמש בה גם למחשב כמוני, וגם לתוכן HD (אני מתשתמש בה ל 720P שיוצא מהאיקס בוקס 360) ויראו סבבה
לקחת טלויזה שלא טובה בשידורי טלוייזה, לא נראה לי עסק טוב.
תגלוש בפורום תקרא את הפוסטים.
אתה תבין עם הזמן שאם יש כול כך הרבה שאומרים את זה, כנראה שיש בזה משהו.
הגרעיונות בLCD , המריחות וארטיפקטים, ותוסיף לזה את בעית השחורים.
שוב, הכול תלוי עד כמה אתה חד אבחנה בקטעה זה.
וצר לי להגיד אבל, כול מי שחושב שרואים סבבה בLCD, אני מקנא בו
כיום יש לי פלזמת Q7 גם של סמסונג.
הבדל שמיים וארץ, וגם זה לדעתי מרחוק להיות מושלם.
כמו שאמרתי יבואו הרבה אנשים שיגידו שLCD מצויינת, ולא יהיה חסר אנשים בפורום הזה שיגידו את זה.
זה הכול תלוי עד כמה אתה וידיאופיל, וחד אבחנה.
עד כמה הדברים הקטנים באמת יפריעו לך?
זה עניין של טעם אישי, עם מה אפשר לחיות ומה נחשב סבבה (ותלוי מאוד בפונקצית המרחק)
אבל על דבר אחד יהיה קשה פה לתהווכח עם אנשים, האנשים בעלי הנסיון פה יגידו לך פה אחד כמעט שפלזמה עדיפה על LCD בשידורי טלויזיה.
ואם תיקח פלזמת HD READY , תוכל להשתמש בה גם למחשב כמוני, וגם לתוכן HD (אני מתשתמש בה ל 720P שיוצא מהאיקס בוקס 360) ויראו סבבה
לקחת טלויזה שלא טובה בשידורי טלוייזה, לא נראה לי עסק טוב.
תגלוש בפורום תקרא את הפוסטים.
אתה תבין עם הזמן שאם יש כול כך הרבה שאומרים את זה, כנראה שיש בזה משהו.
הגרעיונות בLCD , המריחות וארטיפקטים, ותוסיף לזה את בעית השחורים.
שוב, הכול תלוי עד כמה אתה חד אבחנה בקטעה זה.
וצר לי להגיד אבל, כול מי שחושב שרואים סבבה בLCD, אני מקנא בו
שוב, ה LCD זה לא פתרון מושלם, אפילו לא קרוב לזה.
אבל, חוסר הסיכון שבצריבות (מתאים יותר לחיבור למחשב, מתאים יותר לצפיה בתוכן 4:3 וכו'), ביחד עם האיכות המדהימה ש LCD יודע להציע בשידורי HD, בחיבור למסך מחשב (מדהים, מדהים, מדהים), התאימות לישיבה קרובה (ב LCD על שידורים באיכות גבוהה אפשר לשבת קרוב בכיף, בפלאזמה, לפחות אלו שהכרתי, חייבים לשבת רחוק מאוד) בניגוד לטענתך וכו'.
בשורה התחתונה, שכל אחד יקח את מה שמתאים לו. בסדר, אז אני לא וידאופיל אם אני מעדיף LCD? אוקיי, אני חי עם זה בשלום. זה ממש לא מטריד אותי.
אני יודע דבר אחד: ה LCD נראה לי הקניה החכמה ביותר כיום עבור לא מעט מקרים, למשל המקרה שלי, למרות שאני חובב ספורט וצופה לא מעט בשידורי טלויזיה (חלק מהערוצים נראים ממש רע, אבל גם בפלזמה הם לא זוהרים, אם כי נראים טוב יותר).
אני לא יודע איך אנשים חיים עם מתיחת התמונה ל 16:9, ולכן לא ברור לי כיצד פלזמה יכולה להתאים לוידאופילים, אבל כנראה שיש דברים שאני לעולם לא אבין, בינתים, אני אהנה עם מה שמתאים לי
אבל, חוסר הסיכון שבצריבות (מתאים יותר לחיבור למחשב, מתאים יותר לצפיה בתוכן 4:3 וכו'), ביחד עם האיכות המדהימה ש LCD יודע להציע בשידורי HD, בחיבור למסך מחשב (מדהים, מדהים, מדהים), התאימות לישיבה קרובה (ב LCD על שידורים באיכות גבוהה אפשר לשבת קרוב בכיף, בפלאזמה, לפחות אלו שהכרתי, חייבים לשבת רחוק מאוד) בניגוד לטענתך וכו'.
בשורה התחתונה, שכל אחד יקח את מה שמתאים לו. בסדר, אז אני לא וידאופיל אם אני מעדיף LCD? אוקיי, אני חי עם זה בשלום. זה ממש לא מטריד אותי.
אני יודע דבר אחד: ה LCD נראה לי הקניה החכמה ביותר כיום עבור לא מעט מקרים, למשל המקרה שלי, למרות שאני חובב ספורט וצופה לא מעט בשידורי טלויזיה (חלק מהערוצים נראים ממש רע, אבל גם בפלזמה הם לא זוהרים, אם כי נראים טוב יותר).
אני לא יודע איך אנשים חיים עם מתיחת התמונה ל 16:9, ולכן לא ברור לי כיצד פלזמה יכולה להתאים לוידאופילים, אבל כנראה שיש דברים שאני לעולם לא אבין, בינתים, אני אהנה עם מה שמתאים לי
-
daniel2468
-
- חבר שרק התחיל

אתה מדבר על ה MAG?לי יש את המסך כבר מספר חודשים אני מאוד מרוצה גם מהמחיר גם מהמוצר והתגברנו גם על זה שאין לו 21 פינים בטרנסקודר
אחלה מוצר ביחס למחיר....
אז בקיצור שווה לקחת את ה LG ב 3500 עם אחריות של יבואן פרטי לשנה או את ה MAG עם אחריות של יבואן רשמי ל 3 שנים ב 3900 כולל מתקן קיר?
אין לי חתימה...
-
daniel2468
-
- חבר שרק התחיל

מצאתי באתר גיזמו מכרז של LG LC41 במחיר מקסימום של 5250 שקל. אתם אומרים שאפשר להוציא משם 4000?
אין לי חתימה...