PS3\XBOX 360 בשילוב עם פלאזמת EDTV
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
sunny_jim,
אומנם לא תוכל לנצל את מלוא פוטנציאל הרזולוציה שמתאפשר מקונסולות ה 360/ps3 - אך החוויה גבוהה בהרבה לעומת קונסולות דור קודם.
יצא לך לשחק פעם ב ps3/360?
אומנם לא תוכל לנצל את מלוא פוטנציאל הרזולוציה שמתאפשר מקונסולות ה 360/ps3 - אך החוויה גבוהה בהרבה לעומת קונסולות דור קודם.
יצא לך לשחק פעם ב ps3/360?
דווקא בניגוד לזיו אני חושב שההבדלים בין האקס בוקס והפס2 לפס3 ול360 הם מאוד מאוד מינורים ברגע שהמסך אינו לפחות ברזולוציה של 720P.
אני השוותי את Motorstorm בשלוש רזולוציות שונות, 720 ו480 פרוגרסיבי ואות 480i
ההבדל בין שתי הרזולוציות של ה480 מורגש אך אינו גדול. המשחק לא מהווה פלא גרפי מפני שחסר הניצוץ שלו ורוב הפרטים. התמונה נראת כמו משחק אקס בוקס עם קצת יותר שיידרים. הייתי אומר שהקיפצה בין 470 ל720 היא מטאורית, אבל זה לא יישקף את המציאות שבה הקפיצה רבה הרבה יותר.
כל זאת כמובן משקף רק את הגרפיקה ולא את הפיזיקה המשופרת מאוד, את העולמות הגדולים והמפותחים יותר או את יכולות האינטרנט המשופרות.
מסך HD הוא משהו שמאוד שווה לחשוב עליו בשביל הקונסולות האלה (אפילו לחבר למסך מחשב עם מתאם VGA)
אני השוותי את Motorstorm בשלוש רזולוציות שונות, 720 ו480 פרוגרסיבי ואות 480i
ההבדל בין שתי הרזולוציות של ה480 מורגש אך אינו גדול. המשחק לא מהווה פלא גרפי מפני שחסר הניצוץ שלו ורוב הפרטים. התמונה נראת כמו משחק אקס בוקס עם קצת יותר שיידרים. הייתי אומר שהקיפצה בין 470 ל720 היא מטאורית, אבל זה לא יישקף את המציאות שבה הקפיצה רבה הרבה יותר.
כל זאת כמובן משקף רק את הגרפיקה ולא את הפיזיקה המשופרת מאוד, את העולמות הגדולים והמפותחים יותר או את יכולות האינטרנט המשופרות.
מסך HD הוא משהו שמאוד שווה לחשוב עליו בשביל הקונסולות האלה (אפילו לחבר למסך מחשב עם מתאם VGA)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

flsh,
אני דיברתי על הכדאיות של קניית ps3/360 לעומת קונסולות דור קודם, בלי שום קשר למסך.
ברגע שרואים איך המשחקים התפתחו מבחינת game play (אני מתעלם מהרזולוציה כי היא לא רלוונטית עכשיו) אין ממש טעם לקנות דור קודם.
אני דיברתי על הכדאיות של קניית ps3/360 לעומת קונסולות דור קודם, בלי שום קשר למסך.
ברגע שרואים איך המשחקים התפתחו מבחינת game play (אני מתעלם מהרזולוציה כי היא לא רלוונטית עכשיו) אין ממש טעם לקנות דור קודם.
אז לפי מה שאתה אומר, רזולוצית המסך לא אמורה להיות פונקציה בקניית קונסולה למשחקים בלבד(הרי יכולות הSTREAMING והBLURAY גם כן פחות רלוונטיות בגלל המסך)?ziv_r כתב:flsh,
ברגע שרואים איך המשחקים התפתחו מבחינת game play (אני מתעלם מהרזולוציה כי היא לא רלוונטית עכשיו) אין ממש טעם לקנות דור קודם....
אוקיי, עכשיו, לגבי אפשרויות אלטרנטיביות להשגת משחקים לXBOX\PS3, הבנתי של XBOX כבר מזמן יש אפשרות כזאת, ולPS3 עדיין לא?
אם זה נכון, האם אפשר להמר על כך שבקרוב המצב ישתנה? או שאם אני רוצה ללכת על בטוח, ולא להצטרך לקנות כל משחק ב300 ש"ח, אצטרך ללכת על הXBOX?
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
ל XBOX360 קיימת פריצה המאפשרת לשחק מדיסקים צרובים.. אך כל הקונסולות הפרוצות קיבלו באן מהרשת... כלומר הן לא יכולות להתחבר לרשת הLIVE של מיקרוסופט ולהוריד עדכונים או לשחק ברשת. אני חושב שכבר הביאו עידכון שעוקף את הפירצה הזו, אבל לא ממש בטוח לגבי זה (תתעדכן בפורומים האחרים דוגמאת vgames.sunny_jim כתב:אז לפי מה שאתה אומר, רזולוצית המסך לא אמורה להיות פונקציה בקניית קונסולה למשחקים בלבד(הרי יכולות הSTREAMING והBLURAY גם כן פחות רלוונטיות בגלל המסך)?ziv_r כתב:flsh,
ברגע שרואים איך המשחקים התפתחו מבחינת game play (אני מתעלם מהרזולוציה כי היא לא רלוונטית עכשיו) אין ממש טעם לקנות דור קודם....
אוקיי, עכשיו, לגבי אפשרויות אלטרנטיביות להשגת משחקים לXBOX\PS3, הבנתי של XBOX כבר מזמן יש אפשרות כזאת, ולPS3 עדיין לא?
אם זה נכון, האם אפשר להמר על כך שבקרוב המצב ישתנה? או שאם אני רוצה ללכת על בטוח, ולא להצטרך לקנות כל משחק ב300 ש"ח, אצטרך ללכת על הXBOX?...
לגבי ה PS3, לא קיימת עכשיו אופציה לשחק עם צרובים או דרך ה Hard Disk (אלא עם משחקים שהורדת אותם דרך ה PlayStation Network
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

sunny_jim,
גם אם היה ברשותי מסך crt בגודל 21 אינץ, לא הייתי מתקרב לקונסולות דור קודם.
אני חושב שהגיע הזמן שתעזוב את המקלדת ותלך תתרשם בעיניים שלך מ ps3/360 לעומת ps2/xbox
גם אם היה ברשותי מסך crt בגודל 21 אינץ, לא הייתי מתקרב לקונסולות דור קודם.
אני חושב שהגיע הזמן שתעזוב את המקלדת ותלך תתרשם בעיניים שלך מ ps3/360 לעומת ps2/xbox
סורי לא הבנתי מקודם את השאלה שלך, חשבתי שהתכוונת אם כדי לקנות פלזמה כזאת ל360.
אז יש הבדל גם בגרפיקה , כמות פריטים ורמת המשחק בכללי, אך היתי אומר שההבדל הכי גדול הוא אכן ברזולוציה.
למרות שאתה מאבד יתרון מרכזי עדיין אני לא חושב שכדי לקנות דור קודם.
כבר כמעט לא יוצאים משחקים ולא יצאו משחקים, ובכול זאת אם אתה מחפש את המשחקים העדכניים ברמה הגבוהה ביותר..
שורה תחתונה לדעתי, אם כבר קונים עכשיו עדיף את הדור החדש.
לגבי הפריצה בלייב, יש פרטים בפורום של V.G.S( אני לא בטוח אם חוקי האתר כאן מרשים לינקים?)
אז יש הבדל גם בגרפיקה , כמות פריטים ורמת המשחק בכללי, אך היתי אומר שההבדל הכי גדול הוא אכן ברזולוציה.
למרות שאתה מאבד יתרון מרכזי עדיין אני לא חושב שכדי לקנות דור קודם.
כבר כמעט לא יוצאים משחקים ולא יצאו משחקים, ובכול זאת אם אתה מחפש את המשחקים העדכניים ברמה הגבוהה ביותר..
שורה תחתונה לדעתי, אם כבר קונים עכשיו עדיף את הדור החדש.
לגבי הפריצה בלייב, יש פרטים בפורום של V.G.S( אני לא בטוח אם חוקי האתר כאן מרשים לינקים?)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ymg,
אנחנו מאפשרים לינקים לאתרים חוקיים אשר מדברים על סוגיות חוקיות בלבד.
אנחנו מאפשרים לינקים לאתרים חוקיים אשר מדברים על סוגיות חוקיות בלבד.