B7 - חצי מסך בגוון שונה
כרגע לא בבית כדי לצלם את התופעה,
אבל לאחרונה שמתי לב לתופעה שרואים קו באמצע המסך, כשהחלק השמאלי של המסך נראה בסדר, והחצי הימני פחות בהיר.
רואים את זה בבירור על צבע כתום, אבל גם לבן וצבעים אחרים ניתן לראות את התופעה יחסית בקלות.
האם זה נחשב לצריבה? למישהו הייתה תופעה זהה?
מיותר לציין ש-Pixel Refresher לא עזר בכלל.
מאמין שזה השלב לממש אחריות, השאלה היא האם זה שהחנות דאגה לי למשלוח, ותליתי את הטלוויזיה בעצמי במתלה משלי, יכולה לגרום לח.י להתנער מאחריות, משום שלא ביצעת את ההובלה וההתקנה דרכם?
אבל לאחרונה שמתי לב לתופעה שרואים קו באמצע המסך, כשהחלק השמאלי של המסך נראה בסדר, והחצי הימני פחות בהיר.
רואים את זה בבירור על צבע כתום, אבל גם לבן וצבעים אחרים ניתן לראות את התופעה יחסית בקלות.
האם זה נחשב לצריבה? למישהו הייתה תופעה זהה?
מיותר לציין ש-Pixel Refresher לא עזר בכלל.
מאמין שזה השלב לממש אחריות, השאלה היא האם זה שהחנות דאגה לי למשלוח, ותליתי את הטלוויזיה בעצמי במתלה משלי, יכולה לגרום לח.י להתנער מאחריות, משום שלא ביצעת את ההובלה וההתקנה דרכם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מצרף פה שתי תמונות, כשבמציאות זה יותר בולט ומורגש.
חוזר רק על השאלה בנוגע לאחריות שאני הולך לממש.
האם יש צורך להוריד את הטלוויזיה מהמתלה שקניתי בנפרד, או שגם במקרה זה הם יטפלו בי, למרות שההתקנה לא הייתה על ידם?
חוזר רק על השאלה בנוגע לאחריות שאני הולך לממש.
האם יש צורך להוריד את הטלוויזיה מהמתלה שקניתי בנפרד, או שגם במקרה זה הם יטפלו בי, למרות שההתקנה לא הייתה על ידם?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@serg90
·
זה לא קשור להתקנה. כנראה יש תקלה באחד הכרטיסים.
·
זה לא קשור להתקנה. כנראה יש תקלה באחד הכרטיסים.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אתה לא צריך להוריד את המתקן שקנית בנפרד.
אם התקלה היא איזשהו שבר וכדו', שעשוי להיגרם מהתקנה לקויה, ייתכן ותהיה בעיה עם מימוש האחריות.
במידה וזה משהו אחר, אין בעיה לממש אחריות.
אם התקלה היא איזשהו שבר וכדו', שעשוי להיגרם מהתקנה לקויה, ייתכן ותהיה בעיה עם מימוש האחריות.
במידה וזה משהו אחר, אין בעיה לממש אחריות.