KDL46X2000 - שאלה לגבי הדגם
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6603
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
השיפור שהדגם מספק שווה את ההפרש. עיבוד התמונה בדגם זה מוצלח משמעותית מדגם ה W, התמונה שהוא נותן גם בשידורי STDV היא מספקת, אבל כמו שאנחנו תמיד אומרים אין כמו מראה עיניים
זאת ההצעת מחיר שהביאו לי באיזה חנות.. אבל אני אבדוק את העניין.. סה"כ אני רק בדוק בינתיים לא קונה שום דבר..offirs כתב:אם זה אחריות היבואן ישפאר 3 שנים,אז המחיר מצויין.אם זה יבואן אפור,לא הייתי קופץ על העסקה.מחיר כזה הוא קצת חשוד.תבדוק היטב את העניין.
האם זו חנות או אתר אינטרנט?...
תגיד מה מראה לך עדיף הדגם הנ"ל או LA46M81B?
הסוני מסידרה X
לפי דעתי אתה טועה בגדול הסידרה X היא הסידרה הטובה ביותר שלהם ולגודל 46' המחיר הינו כ-35000-30000 ש"ח אין מצב שזה המחיר אלא אם כן זה יבוא מקביל (י.שלום) וכו' ואז אולי זה יתכן אני במקומך הייתי בודק את הסמסונג 46' מסידרת טוליפ M81
ראיתי אותה בהשקה בארמגדון והמחיר פתיחה שלה היה 21500 אך באותו ערב ניתן היה להוצירה ב- 18000 ש"ח היא הפגינה תמונה מדהימה הן בשידורי FHD (עידן הקרח 2) וגימס בונד האחרון וגם בשידורי טלויזיה רגילים היא הפגינה תמונה טובה מאד לטעמי כשלידה עמדה אחותה 50' פלזמה ולדעתי ראו ב-46' יותר טוב.
וכמובן שיש לציין שהיא זכתה ב- 5 כוכבים ב- WHAT HI FI זהו המגזין הנחשב ביותר
ראיתי אותה בהשקה בארמגדון והמחיר פתיחה שלה היה 21500 אך באותו ערב ניתן היה להוצירה ב- 18000 ש"ח היא הפגינה תמונה מדהימה הן בשידורי FHD (עידן הקרח 2) וגימס בונד האחרון וגם בשידורי טלויזיה רגילים היא הפגינה תמונה טובה מאד לטעמי כשלידה עמדה אחותה 50' פלזמה ולדעתי ראו ב-46' יותר טוב.
וכמובן שיש לציין שהיא זכתה ב- 5 כוכבים ב- WHAT HI FI זהו המגזין הנחשב ביותר
Re: הסוני מסידרה X
ואוו נראה לי שאני חייב לבדוק את הדגם הזה... למרות ששאלתי מישהו שהיה בארמגדון שבוע שעבר ואמרו לי שרוצים עליה לפחות 20000....zaviv כתב:לפי דעתי אתה טועה בגדול הסידרה X היא הסידרה הטובה ביותר שלהם ולגודל 46' המחיר הינו כ-35000-30000 ש"ח אין מצב שזה המחיר אלא אם כן זה יבוא מקביל (י.שלום) וכו' ואז אולי זה יתכן אני במקומך הייתי בודק את הסמסונג 46' מסידרת טוליפ M81
וכמובן שיש לציין שהיא זכתה ב- 5 כוכבים ב- WHAT HI FI זהו המגזין הנחשב ביותר...
לגבי המחירים של הסוני -
אני יכול להוציא את ה 46X במחיר סוכן של 27000 ש"ח
לצרכן זה עולה מעל 30
לגבי ה 46W אני מקבל ב 18000 כולל הובלה והתקנה
נראה לי שאני אלך על הדגם הזה כי בסה"כ גם ל X ןגם ל W יש את ה BRAVIA ENGINE שמשפר את התמונה לגמרי
הסמסונג M81 עושה רושם של אחלה נתונים אבל אם זה המחיר אני חושב שאני אלך על הסוני
בגדול אם לוקחים את ה W ו X ההפרש במחיר לא שווה את התוספות
אני יכול להוציא את ה 46X במחיר סוכן של 27000 ש"ח
לצרכן זה עולה מעל 30
לגבי ה 46W אני מקבל ב 18000 כולל הובלה והתקנה
נראה לי שאני אלך על הדגם הזה כי בסה"כ גם ל X ןגם ל W יש את ה BRAVIA ENGINE שמשפר את התמונה לגמרי
הסמסונג M81 עושה רושם של אחלה נתונים אבל אם זה המחיר אני חושב שאני אלך על הסוני
בגדול אם לוקחים את ה W ו X ההפרש במחיר לא שווה את התוספות
סידרה W
http://www.enigma-av.co.il/index.php?ac ... SccatId=69&
האם זה הדגם שאתה יכול להוציא ב- 18000
זה מחיר מעולה
זה מחיר מעולה
Re: סידרה W
zaviv כתב:http://www.enigma-av.co.il/index.php?ac ... SccatId=69&
זה מחיר מעולה...