אין קול דרך SPDIF עם Nvidia PureVideo.
אני אמשיך עם התשובות הבסיסיות: יש כפתור ברסיברים של בחירת אנלוג/דיגיטל.... מתקשר לשאלה אם הרסיבר מזה שDD
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
הנחתי שיש לך ידע לפי כמות ההודעות אבל... מילא. לא ידעתי שבהגדרות של nvidia יש את הנ"ל אם התמונה לעיל מראה הגדרות כלשהן של nvidia.איזה גרסה זו?
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם התופעה מופיעה רק ב DD או DTS ייתכנו שתי סיבות שאני יודע עליהן:
1. שימוש ב purevideo רגיל ולא בגרסאות gold או platinum שרק הם תומכים ב DD ו/או DTS. לא יישים במקרה שלך כי אתה לא מבצע פענוח במחשב.
2. התנגשות עם כרטיס הקול שלא מצליח לבצע passthrough. נסה לרעננן את הדרייברים שלו ואם זה כרטיס ולא מובנה בלוח האם נסה גם להעביר אותו ל slot אחר. שים לב שיש כרטיסים שלא תואמים בכלל ל purevideo וההסבר נמצא כאן:
http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvid ... _topview=1
1. שימוש ב purevideo רגיל ולא בגרסאות gold או platinum שרק הם תומכים ב DD ו/או DTS. לא יישים במקרה שלך כי אתה לא מבצע פענוח במחשב.
2. התנגשות עם כרטיס הקול שלא מצליח לבצע passthrough. נסה לרעננן את הדרייברים שלו ואם זה כרטיס ולא מובנה בלוח האם נסה גם להעביר אותו ל slot אחר. שים לב שיש כרטיסים שלא תואמים בכלל ל purevideo וההסבר נמצא כאן:
http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvid ... _topview=1
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ביננו, הייתי מחליף מזמן כרטיס קול ואם אפשר לא של creative. היה לי פעם אחד בדיוק כמו שלך ו**תנתי ברגים ו*רבנתי קוביות עד שהצלחתי לגרום לו שיעבוד לי בלי תקיעות והתנגשויות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
או.קי. אולי עכשיו תסבירו קצת יותר?
לצפיה בטלויזיה live אני מניח שלא צריך את הדיקודר של nvidia עם הדיגיטל כי ממילא רק סטריאו. או שאני מפספס פה משהו.
אז העיקר אני מאמין זה לצפיה בDVD במחשב - אבל אז ממילא יש לי למשל בלוח האם כרטיס קול דיגיטלי עם יציאה דגיטלית שהולכת לרסיבר אז למה צריך את הדיקודר?
תנו קצת הסבר מפורט יותר לחובבנים באתר, כמוני.
לצפיה בטלויזיה live אני מניח שלא צריך את הדיקודר של nvidia עם הדיגיטל כי ממילא רק סטריאו. או שאני מפספס פה משהו.
אז העיקר אני מאמין זה לצפיה בDVD במחשב - אבל אז ממילא יש לי למשל בלוח האם כרטיס קול דיגיטלי עם יציאה דגיטלית שהולכת לרסיבר אז למה צריך את הדיקודר?
תנו קצת הסבר מפורט יותר לחובבנים באתר, כמוני.
-
OmriAtiya
- חבר ותיק

- תגובות: 2955
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אתה לא צריך את הDECODER,
בשביל לא להשתמש בוא אתה מגדיר אותו שיעבור דרך היציאה הדיגטלית, וכך בעצם אתה מבטל את הקידוד במחשב, ונותן לרסיבר לבצע את הקידוד, שמן הסתם יותר טוב.
אבל לא משנה איזה DECODER תתקין, תמיד הוא ינסה להתערב לך בסאונד שיוצא מהמחשב, ובשביל לבטל את זה, צריך להגדיר אותו שישתמש ביציאה הדיגיטלית.
בשביל לא להשתמש בוא אתה מגדיר אותו שיעבור דרך היציאה הדיגטלית, וכך בעצם אתה מבטל את הקידוד במחשב, ונותן לרסיבר לבצע את הקידוד, שמן הסתם יותר טוב.
אבל לא משנה איזה DECODER תתקין, תמיד הוא ינסה להתערב לך בסאונד שיוצא מהמחשב, ובשביל לבטל את זה, צריך להגדיר אותו שישתמש ביציאה הדיגיטלית.
:thefinger:
אז אם מעולם לא נתקלתי בבעיה הזאת כנראה שזה בגלל שבגרסה שפעם התקנתי לפני שנה בערך לא היתה בכלל התייחסות ליציאה הדיגיטלית וברירת המחדל עבדה כמו שצריך
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
הרסיבר לא מזהה אצלי כלום... אני מתחיל לחשוב שאולי יש לי כאן בעיה שאני לא מבין.OmriAtiya כתב:והרסיבר מזהה DD?...
בחיבור כזה הרסיבר לא מגדיר שום דבר אוטומטית. הוא מאפשר לי להעביר בין מצבים איך שאני רוצה DD או DTS או סטריאו. בכל מצב כמובן שומעים אחרת. אבל עכשיו אני מתחיל לחשוב שאולי זה בגלל שהוא מקבל DATA של סטריאו וממיר אותו ל5.1. האם כשיש אודיו שהוא DD הרסיבר אמור לזהות ולהינעל עליו וכך גם ב DTS?
הרסיבר שלי הוא DENON 1706 דרך אגב.
Enjoy the Silence