Profitec pro 700 ב 9,000 ש"ח בארץ כולל אחריות שנה
חברים נתקלתי היום בפוסט של בחור בשם אלון מחנות שנקראת "אספרסו ליין העצמאות 78 קרית אתא"
מביא את המכונה Profitec pro 700 ב9,000 ש"ח כולל מע"מ ואחריות שנה
מחיר מטורף יחסית לארץ
מביא את המכונה Profitec pro 700 ב9,000 ש"ח כולל מע"מ ואחריות שנה
מחיר מטורף יחסית לארץ
נערך לאחרונה על ידי idanoh123 ב 01/12/2019 10:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
@Engineer
·
הנקודה היא שלא תמצא מקום אחר בארץ במחיר הזה, גם לא בחו"ל
הבחור אומר לך אחריות שנה, ומה עוד הוא אומר לי בטלפון?.... אני מצטט "אם תקנה ממני קפה, תקבל אחריות לכל החיים"
לא חקרתי אותו על המשפט הזה, אבל מה נאמר, נשמע בטוח.
שמע... אני מסתכל על אתרים בחו"ל המחירים יוצאים יותר יקר לפני עלויות משלוח, שלא לדבר על מכס וכו'.
מוזר באופן אחר.
אני תוהה עם עצמי מדוע המחיר כל כך נמוך, אולי יש לבחור הזה כח ייבוא ומינימום רווח.
בכנות, לא יודע כבר מה לחשוב, המחיר הוא שונה (לטובה) בקטע אחר
·
הנקודה היא שלא תמצא מקום אחר בארץ במחיר הזה, גם לא בחו"ל
הבחור אומר לך אחריות שנה, ומה עוד הוא אומר לי בטלפון?.... אני מצטט "אם תקנה ממני קפה, תקבל אחריות לכל החיים"
לא חקרתי אותו על המשפט הזה, אבל מה נאמר, נשמע בטוח.
שמע... אני מסתכל על אתרים בחו"ל המחירים יוצאים יותר יקר לפני עלויות משלוח, שלא לדבר על מכס וכו'.
מוזר באופן אחר.
אני תוהה עם עצמי מדוע המחיר כל כך נמוך, אולי יש לבחור הזה כח ייבוא ומינימום רווח.
בכנות, לא יודע כבר מה לחשוב, המחיר הוא שונה (לטובה) בקטע אחר
ואחרי זה מתלוננים שיקר פה?
אני לא אומר שצריך ללכת על עיוור, אבל גם לא צריך להגזים לכיוון השני. סוף סוף מחיר מעולה למוצר בארץ כולל אחריות (שהוא מחוייב לה על פי חוק). אם המוצר חדש ומקורי, מה יש לחשוש כל כך.
צריך לעודד ספקים כאלה לא להחרים אותם.
אני לא אומר שצריך ללכת על עיוור, אבל גם לא צריך להגזים לכיוון השני. סוף סוף מחיר מעולה למוצר בארץ כולל אחריות (שהוא מחוייב לה על פי חוק). אם המוצר חדש ומקורי, מה יש לחשוש כל כך.
צריך לעודד ספקים כאלה לא להחרים אותם.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
לגמרי.קרמריקה כתב:ואחרי זה מתלוננים שיקר פה?
צריך לעודד ספקים כאלה לא להחרים אותם....
שיקר בוכים.
זול לא מאמינים.
אם המכונה תקינה והכל בסדר, ויותר זול מחו"ל.
מה אתם רוצים?
זה לא שיש הרבה מה לעשות עם האחריות מחו"ל...
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
חיפוש קצר של השם מביא ליבואן של DITTING בישראל. זה מסביר אולי את כח הייבוא שחיפשתם.
יש להם גם הנחה דרך כרטיס אשראי מקס של 3.5%
בגדול אין טוב ממראה עיניים למי שמחפש לקנות מכונה, לא מבין את החשדנות כאן ואת מטרת השרשור.
יש להם גם הנחה דרך כרטיס אשראי מקס של 3.5%
בגדול אין טוב ממראה עיניים למי שמחפש לקנות מכונה, לא מבין את החשדנות כאן ואת מטרת השרשור.
אני לא חושב שהמחיר הזה הוא סיבה לדאגה בעבר היו לי רמקולים של focal המחירון שלהם באתר היה 18.000
בחנות כשאני מגיע ומתמקח 14.000 אני קניתי ב 11.000 לאחר שנתיים נודע לי שיש משהו לא מוכר כלכך שמוכר אותם חדשים ב9.500
אגב כבר נודע על ספק אחר ששחרר את המכונה ב9.000
בחנות כשאני מגיע ומתמקח 14.000 אני קניתי ב 11.000 לאחר שנתיים נודע לי שיש משהו לא מוכר כלכך שמוכר אותם חדשים ב9.500
אגב כבר נודע על ספק אחר ששחרר את המכונה ב9.000
·מאחר ואני קצת מצוי בעולם הרמקולים זה לא אותו דבר.אוראל כתב:אני לא חושב שהמחיר הזה הוא סיבה לדאגה בעבר היו לי רמקולים של focal המחירון שלהם באתר היה 18.000
אגב כבר נודע על ספק אחר ששחרר את המכונה ב9.000...
במקרה של רמקולים חדשים, תמיד מפורסם מחיר מקסימום שאתה יודע שלא תשלם.על אחת וכמה וכמה במקרה של היי-אנד.
זה לא אופייני לשוק שלנו (שוק מוצרי המותרות) שמישהו מפרסם מחיר אמיתי/מחיר מינימום. יש סיבה טובה לחשוד.
נב - האתר של החנות, אספרסו ליין, אליו גוגל מפנה, הוא האתר של DITTING ישראל. שם מן הסתם אין מכונות קפה כלל.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
דיברתי עם אלון היום והוא השאיר עלי רושם חיובי ביותר, נתן תשובות ישירות לכל שאלותי ולא היה מעורפל, אני מחפש להתחדש והכיוון שלי ECM למרות שעדיין לא שללתי לחלוטין את רכישת הפרופיטק (המחיר עדיין לא מספיק קוסם לי בשביל לא ללכת עם הלב)
מצד שני ניהלתי גם קשר עם קדמה ו-64 שנות ניסיוני משדרים לי לא לעשות עמם עסקים (אתר לא מעודכן, מחירים מעורפלים וגבוהים באלפי ש״ח לעומת משווקים שמפרסמים), הם מוכרים את הפרופיטק עם מטחנה ב-8500 ש״ח
https://www.espresso-center.co.il/profitec-pro-700.html
וכאשר נשאלו לגבי הדגם לא נתנו תשובה חד משמעית להבנתי, ענו לי ״הדגם החדש זה שנתונים שהם החל מ-2018 והמכונות שנמכרות הם ייצור 2019, ככה שאין בעייה זה הדגמים המשופרים״. בשבילי זו תשובה קצת מעורפלת והיתי מצפה לתשובה כמו שקיבלתי מאלון ״זה הדגם החדש״.
אז באם אחליט לקנות פרופיטק זה יהיה אצל אלון כי אין הגיון ביבוא אישי, באם אחליט לרכוש ל-ECM כנראה אעשה זאת מאתר בחו״ל
ערן
מצד שני ניהלתי גם קשר עם קדמה ו-64 שנות ניסיוני משדרים לי לא לעשות עמם עסקים (אתר לא מעודכן, מחירים מעורפלים וגבוהים באלפי ש״ח לעומת משווקים שמפרסמים), הם מוכרים את הפרופיטק עם מטחנה ב-8500 ש״ח
https://www.espresso-center.co.il/profitec-pro-700.html
וכאשר נשאלו לגבי הדגם לא נתנו תשובה חד משמעית להבנתי, ענו לי ״הדגם החדש זה שנתונים שהם החל מ-2018 והמכונות שנמכרות הם ייצור 2019, ככה שאין בעייה זה הדגמים המשופרים״. בשבילי זו תשובה קצת מעורפלת והיתי מצפה לתשובה כמו שקיבלתי מאלון ״זה הדגם החדש״.
אז באם אחליט לקנות פרופיטק זה יהיה אצל אלון כי אין הגיון ביבוא אישי, באם אחליט לרכוש ל-ECM כנראה אעשה זאת מאתר בחו״ל
ערן
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 28/04/2020 22:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60