·תהרוג אותי, אבל הטיפול של פנסוניק נראה על הפנים.mordsxx כתב:יצרן הפאנלים של OLED כיום היא LG Display. החברות מקבלות את הפאנלים לפי ברירות מחדל של היצרן מוסיפות מעבד עם כמה פונקציות ומערך צבעים וזהו. החברה היחידה המתערבת בשלב היצור בפאנלים עם הנדסה משלה היא פנסוניק. בעוד שחברות כמו LG וסיני עם 725 ו 650 ניטים בהתאמה למסכים של פנסוניק יש 1000 ניטים של בהירות.
עדיף לתת להשוואה לדבר בעד עצמה (תמונות אחרי כיול מדויק):
LG C9
Panasonic GZ2000
כפי שניתן לראות הבעיה הקשה בפאנלים של ברירת המחדל היוצאים ממפעל LG Display היא הנטייה לאזורים כהים (המידע נמצא שם אך קשה לשלוף אותו מבלי לחבל באיכות התמונה) בעוד שהמהנדסים של פנסוניק מצאו דרך להתגבר על הבעיה ולהציג תמונה יותר אחידה בפרט בפורמטי של Dolby ו HDR10.
סקירות ניתן למצוא כאן ו כאן...
יבוא מסודר מסכי פנסוניק OLED
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·asaf23 כתב:היי אלעד. אני מאוד אוהב את מוצרי פנסוניק.
כדאי לשים לב לנושא השירות. פניות דרך האתר לא זוכות למענה. נציגי הפייסבוק לא כ״כ בעניינים וכתבו לי בעבר שאינכם מייבאים מוצרי פנסוניק.
הליין האירופאי של פנסוניק מוצלח יותר מהאסייתי, אך אני מניח שזו החלטה של החברה העולמית.
מידע על הדגמים באתר אינטרנט ייעודי יהיה מצויין, או אפילו כחלק מאתר ברימאג.
בהצלחה!...
יש מחירים באתר ברימאג און ליין וניתן לרכוש
@eladme
בדקתי את קטגוריית הטלויזיות באתר ודי נעצבתי
לפחות באירופה פנסוניק נוגסת יפה יפה מנתח המכירות של LG וסמסונג בשוק הטלויזיות ו-OLED בפרט. האתר של ברימאג מפרסם מחירי השקה בומבסטים של דגמים ישנים, ירושה מיורוקום, ולא נראה כי מישהו טרח לעבור עליו לאחרונה. ואם זהו חלון הראווה של היבואן אז כנראה שלי, בתור צרכן פוטנציאלי, עדיף לרכוש בחו״ל ולמצוא שירותי מעבדה או גוף שלישי שיתן אחריות. כל שנדרש הוא רצון וקצת מאמץ בלשפץ ולעדכן באופן סדיר את חלון הראווה שלכם באתר. אנא ראה בכך כביקורת בונה להשתכלל ולהשתפר.
בדקתי את קטגוריית הטלויזיות באתר ודי נעצבתי
לפחות באירופה פנסוניק נוגסת יפה יפה מנתח המכירות של LG וסמסונג בשוק הטלויזיות ו-OLED בפרט. האתר של ברימאג מפרסם מחירי השקה בומבסטים של דגמים ישנים, ירושה מיורוקום, ולא נראה כי מישהו טרח לעבור עליו לאחרונה. ואם זהו חלון הראווה של היבואן אז כנראה שלי, בתור צרכן פוטנציאלי, עדיף לרכוש בחו״ל ולמצוא שירותי מעבדה או גוף שלישי שיתן אחריות. כל שנדרש הוא רצון וקצת מאמץ בלשפץ ולעדכן באופן סדיר את חלון הראווה שלכם באתר. אנא ראה בכך כביקורת בונה להשתכלל ולהשתפר.
·mordsxx כתב:@eladme
בדקתי את קטגוריית הטלויזיות באתר ודי נעצבתי![]()
לפחות באירופה פנסוניק נוגסת יפה יפה מנתח המכירות של LG וסמסונג בשוק הטלויזיות ו-OLED בפרט. האתר של ברימאג מפרסם מחירי השקה בומבסטים של דגמים ישנים, ירושה מיורוקום, ולא נראה כי מישהו טרח לעבור עליו לאחרונה. ואם זהו חלון הראווה של היבואן אז כנראה שלי, בתור צרכן פוטנציאלי, עדיף לרכוש בחו״ל ולמצוא שירותי מעבדה או גוף שלישי שיתן אחריות. כל שנדרש הוא רצון וקצת מאמץ בלשפץ ולעדכן באופן סדיר את חלון הראווה שלכם באתר. אנא ראה בכך כביקורת בונה להשתכלל ולהשתפר....
תסתכל טוב , יש גם דגמים חדשים שם שלא הגיעו מיורוקום
בשקט בשקט בלי רעש וצלצולים החל היבואן ברימאג ליבא מסכי ה-OLED של פאנסוניק מהסדרות הגבוהות של GZ
טכנית, סדרת GZ היא של השנה שעברה בעוד שמרבית הדגמים המקבלים מסדרת HZ לשנים 2020-21 טרם הוכרזו וצפויים להיות זמינים מתישהו החל מספטמבר-אוקטובר השנה.
מצד אחד, ברימאג לא מפרסם באתר שלו את תנאי האחריות ולכמה זמן. מצד שני, סיפר כאן משהו בפורום שלא מזמן רכש מסך תוצרת סוני שהגיע עם אחריות ל 3 שנים ע״י ברימאג. למישהו יש תשובה?
טכנית, סדרת GZ היא של השנה שעברה בעוד שמרבית הדגמים המקבלים מסדרת HZ לשנים 2020-21 טרם הוכרזו וצפויים להיות זמינים מתישהו החל מספטמבר-אוקטובר השנה.
מצד אחד, ברימאג לא מפרסם באתר שלו את תנאי האחריות ולכמה זמן. מצד שני, סיפר כאן משהו בפורום שלא מזמן רכש מסך תוצרת סוני שהגיע עם אחריות ל 3 שנים ע״י ברימאג. למישהו יש תשובה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
@sagico
·
ההשוואה שלך לא אומרת כלום כי:
א. זה צילום של מסך שאתה מסתכל עליו על מסך אחר.
ב. אתה לא יודע שום דבר על הווידאו המקורי ועל ההגדרות שלו. אני בטוח שניתן למצוא דוגמה שתציג מצב הפוך למה שמוצג בתמונה, או להיפך, אם תצפה במסכים בעיניים התמונה תראה שונה לחלוטין לעומת צילום.
נ.ב. אני לא בא להגיד שהפנסוניק לא טובה, כי זה לא נכון, והיא מצוינת. אני רק אומר שכל ההשוואות האלה שמראים לך בסרטונים ביוטיוב זה חרטא.
·
ההשוואה שלך לא אומרת כלום כי:
א. זה צילום של מסך שאתה מסתכל עליו על מסך אחר.
ב. אתה לא יודע שום דבר על הווידאו המקורי ועל ההגדרות שלו. אני בטוח שניתן למצוא דוגמה שתציג מצב הפוך למה שמוצג בתמונה, או להיפך, אם תצפה במסכים בעיניים התמונה תראה שונה לחלוטין לעומת צילום.
נ.ב. אני לא בא להגיד שהפנסוניק לא טובה, כי זה לא נכון, והיא מצוינת. אני רק אומר שכל ההשוואות האלה שמראים לך בסרטונים ביוטיוב זה חרטא.
שלום זה ברור
המציאות עולה על כל דימיון. אבל מאידך יש בLG שיווק אגרסיבי והסחת הקונה . המסכים טובים נכון אבל לא מספיק בשביל להתחרות בסוני או פנסוניק . כתבי עת גם בעלי אינטרס.
ומאידך אני רואה שירשורים של אין ספור תקלות לLG וזה לא טוב בשביל המוניטין.. לעומת זאת סוני בשקט בשקט עושה את העבודה
והמסך מדבר בעד עצמו .. נכון עולה קצת יותר אבל כסף לא משקר
מי שחוסך מפסיד בריאות לכולם😊
המציאות עולה על כל דימיון. אבל מאידך יש בLG שיווק אגרסיבי והסחת הקונה . המסכים טובים נכון אבל לא מספיק בשביל להתחרות בסוני או פנסוניק . כתבי עת גם בעלי אינטרס.
ומאידך אני רואה שירשורים של אין ספור תקלות לLG וזה לא טוב בשביל המוניטין.. לעומת זאת סוני בשקט בשקט עושה את העבודה
והמסך מדבר בעד עצמו .. נכון עולה קצת יותר אבל כסף לא משקר
מי שחוסך מפסיד בריאות לכולם😊
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 294 פעמים
אתם שוכחים - זה לא רק עוצמת הארה או ייצרן של פאנלים
יש מאחורי המסך הרבה מאוד מחשבה ופיתוח
החל מציפוי המסך שתורם מאוד להחזרת האור לעין - וכלה במיפוי מחדש של התמונה ע"י מעבדי התמונה
הרבה פעמים מגיעים אנשים למסקנה - שGX זהה לחלוטין לCX כי שניהן מבוססות על אותו מעבד תמונה
אבל שמגיעים לחנות
שני המסכים מכויילים על מצב מפעל זהה
ומציגים בפועל תמונה שונה - מאותו מקור בדיוק (השוני לא דרמטי אם כי ניכר לעין מי זו מי)
כנל לגבי ההבדלים במסכים בין החברות
זה לא הצילום - לא המצלמה - לא המקור
זה הייצרן שהחליט שככה הוא רוצה את התוצאה הסופית
אגב
גם פאנל חיבורי הHDMI והסוג שלו משפיעים על דרך העיבוד של מקורות חיצוניים - ואם חברה החליטה לא להוסיף תמיכה ב2.1 למסך 4K שלה זה כדי למקסם את התוצאה הסופית במקורות התואמים למסך ולרזולוציה המקסימלית שלו (הרכיבים ב2.0 הגיעו לרמה הכי גבוהה שלהם - ב2.1 זה עדיין בשלבים מוקדמים)
יש כאלה שזה מפריע להם - ויש כאלה שלא מסתכלים על הפן הטכני שאליו התעשיה מכוונת את המבט שלה (ומעלה את המחירים בהתאם*)
וההשוואות בYOUTUBE זה בהחלט מטעה כמו שארתור רשם
צריך לראות בעין - ככה אפשר להבין מה ההבדלים באמת - ומה מתאים לך בתור לקוח
לא אחת מגיעים לפה אנשים ביחד - שכל אחד מהם אוהב משהו שונה לגמרי שנמצא על הקיר
ואז הם מתחילים לשכנע אחד את השני למה מה שהם בחרו יותר טוב
יש מאחורי המסך הרבה מאוד מחשבה ופיתוח
החל מציפוי המסך שתורם מאוד להחזרת האור לעין - וכלה במיפוי מחדש של התמונה ע"י מעבדי התמונה
הרבה פעמים מגיעים אנשים למסקנה - שGX זהה לחלוטין לCX כי שניהן מבוססות על אותו מעבד תמונה
אבל שמגיעים לחנות
שני המסכים מכויילים על מצב מפעל זהה
ומציגים בפועל תמונה שונה - מאותו מקור בדיוק (השוני לא דרמטי אם כי ניכר לעין מי זו מי)
כנל לגבי ההבדלים במסכים בין החברות
זה לא הצילום - לא המצלמה - לא המקור
זה הייצרן שהחליט שככה הוא רוצה את התוצאה הסופית
אגב
גם פאנל חיבורי הHDMI והסוג שלו משפיעים על דרך העיבוד של מקורות חיצוניים - ואם חברה החליטה לא להוסיף תמיכה ב2.1 למסך 4K שלה זה כדי למקסם את התוצאה הסופית במקורות התואמים למסך ולרזולוציה המקסימלית שלו (הרכיבים ב2.0 הגיעו לרמה הכי גבוהה שלהם - ב2.1 זה עדיין בשלבים מוקדמים)
יש כאלה שזה מפריע להם - ויש כאלה שלא מסתכלים על הפן הטכני שאליו התעשיה מכוונת את המבט שלה (ומעלה את המחירים בהתאם*)
וההשוואות בYOUTUBE זה בהחלט מטעה כמו שארתור רשם
צריך לראות בעין - ככה אפשר להבין מה ההבדלים באמת - ומה מתאים לך בתור לקוח
לא אחת מגיעים לפה אנשים ביחד - שכל אחד מהם אוהב משהו שונה לגמרי שנמצא על הקיר
ואז הם מתחילים לשכנע אחד את השני למה מה שהם בחרו יותר טוב
שלום רב יש הבדל בין צבעים אמיתיים לצבעים מלאכותיים. אף אחד לא מנסה לשכנע . מי שרואה את התוצאה מבין את ההבדל. מי שרואה פירסומת ומשתכנע סימן שהוא עוד צריך עוד לבדוק.
נכון לומר שכל אחד וטעמו הוא. אבל את צבעי היסוד ניתן לשחק אבל לא להחליף את המקור. לנו הלקחות זה דווקא טוב שכולם לאט לאט משתפרים. אבל כרגע פנסוניק וסוני מובילות. רק מה שפנסוניק הענין אצלה לא מוגדר מבחינת יבוא . ישנם עוד מתחרות
שהמסכים שלהם מצויינים . שורה תחתונה לא להתעצל ואיכות אין קיצורי דרך ו גם לא מחיר לא משקר. בהצלחה.
נכון לומר שכל אחד וטעמו הוא. אבל את צבעי היסוד ניתן לשחק אבל לא להחליף את המקור. לנו הלקחות זה דווקא טוב שכולם לאט לאט משתפרים. אבל כרגע פנסוניק וסוני מובילות. רק מה שפנסוניק הענין אצלה לא מוגדר מבחינת יבוא . ישנם עוד מתחרות
שהמסכים שלהם מצויינים . שורה תחתונה לא להתעצל ואיכות אין קיצורי דרך ו גם לא מחיר לא משקר. בהצלחה.
@cabasse1
אין מונח כזה ״צבעי יסוד״.
כאשר מצלמים סרט או סדרה מושקעת, הצילומים באתר נעשים בשיטת לוג-גמא מאחוריה עומדת כוונה לתפוש את כל הפרטים בתמונה החל מהבהיר ביותר ועד לחשוך ביותר. אחרי שגומרים לצלם, הסטים המצולמים עוברים עריכה ע״י קולוריסט הנותן לסרט את האווירה והוא אשר מחליט מהן צבעי היסוד בעלילה ומרכיב על הסרטון המקורי את ה LUT המתאים לתוכן. לכן, אם תרצה לראות כמה שיותר פרטים בפורמטים של DV ו HDR המסך צריך מקסימום הארה מצד אחד ועד לשחור אטום מצד שני.
בשידורים חיים הגישה היא אחרת. למשל יכול להיות שכהן אוהב לצפות בקריינית יונית לוי בצבעים הנוטים לגוון התכלת בעוד לוי רוצה צבעים חמימים ואילו חזן רוצה אותה בצבעים נייטרלי מדויקים - כאן לכל חברה יש את המעבד שלה עם עדיפות לסולם צבעים וקונטרסט משלה. וכמו כל דבר, המעבדים מהדור הנוכחי מגיעים עם בינה מלאכותית הלומדת ומתאימה את הצבעים להעדפות שלך, הצופה.
אין מונח כזה ״צבעי יסוד״.
כאשר מצלמים סרט או סדרה מושקעת, הצילומים באתר נעשים בשיטת לוג-גמא מאחוריה עומדת כוונה לתפוש את כל הפרטים בתמונה החל מהבהיר ביותר ועד לחשוך ביותר. אחרי שגומרים לצלם, הסטים המצולמים עוברים עריכה ע״י קולוריסט הנותן לסרט את האווירה והוא אשר מחליט מהן צבעי היסוד בעלילה ומרכיב על הסרטון המקורי את ה LUT המתאים לתוכן. לכן, אם תרצה לראות כמה שיותר פרטים בפורמטים של DV ו HDR המסך צריך מקסימום הארה מצד אחד ועד לשחור אטום מצד שני.
בשידורים חיים הגישה היא אחרת. למשל יכול להיות שכהן אוהב לצפות בקריינית יונית לוי בצבעים הנוטים לגוון התכלת בעוד לוי רוצה צבעים חמימים ואילו חזן רוצה אותה בצבעים נייטרלי מדויקים - כאן לכל חברה יש את המעבד שלה עם עדיפות לסולם צבעים וקונטרסט משלה. וכמו כל דבר, המעבדים מהדור הנוכחי מגיעים עם בינה מלאכותית הלומדת ומתאימה את הצבעים להעדפות שלך, הצופה.