עזרה בנוגע מסך 55" במחיר 3600 גג
-
FkaduBelete
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- שם מלא: Fkadu Belete
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
האם שווה ללכת בסופו של דבר על:
Q60r, במחיר של 3600 יבואן רשמי.
RU8000 במחיר של 2800, יבואן רשמי.
אני מודע לכך שהם דגמים דומים מאוד ויכולתם פחותה מדגמים של שנה שעברה כדוגמא NU8000, אבל כבר אין במלאי.. בעיקרון התכנון הוא להשתמש בNvidia Shield בסדרות וסרטים, וטיפה כבלים.. פחות משחקים וקונסולות.. חשוב לי שלא יהיו פליטות אור מהמסך או מריחות בהירות בקטעים השחורים כמו במסכי הננו סל של LG.
המלצות לעוד מסכים עד 3600 מיבואן רשמי?
אני מודע לכך שהם דגמים דומים מאוד ויכולתם פחותה מדגמים של שנה שעברה כדוגמא NU8000, אבל כבר אין במלאי.. בעיקרון התכנון הוא להשתמש בNvidia Shield בסדרות וסרטים, וטיפה כבלים.. פחות משחקים וקונסולות.. חשוב לי שלא יהיו פליטות אור מהמסך או מריחות בהירות בקטעים השחורים כמו במסכי הננו סל של LG.
המלצות לעוד מסכים עד 3600 מיבואן רשמי?
·FkaduBelete כתב:האם שווה ללכת בסופו של דבר על:
המלצות לעוד מסכים עד 3600 מיבואן רשמי?...
מכל מה שקראתי וראיתי - התוספת ל-Q60R לא שווה את הכסף. אלו מסכים כמעט זהים לחלוטין. התוספת של ה-QLED לא משמעותית במסך הזה. אם אתה יכול לגרד עוד קצת כסף ולקנות את ה-Q70R, מדובר בליגה אחרת, אם לא, הייתי הולך על ה-RU8000....
NVIDIA SHIELD זה יופי. קח בחשבון שברגע שתתחיל לראות תכני HDR מנטפליקס, ובפרט סרטים עם פסים שחורים של 21:9, החולשה של המסכים האלה ללא ה-FALD באה לידי ביטוי. אין אלטרנטיבה טובה יותר לטעמי בתקציב הזה... מה שכן - אם אתה בענייני שילד ולא אכפת לך הסמארט בטיוי - שווה לבדוק באיזה מחיר אפשר לקבל את הסוני XF9005. זה דגם של שנה שעברה והסמארט לא מוצלח, אבל הפאנל מצוין.
-
FkaduBelete
- חבר שרק התחיל

@slarti
·
לאחר התלבטות ארוכה עם בני המשפחה, הוחלט להגדיל את המסך ל65, יש לך אולי המלצה נוספת במחיר של 3600, או שעדיף ללכת על הRU8000?
אני לא צופה בכל יום בסרטי HDR, או 4K, הסטנדרט יהיה כנראה HD, ו 1080..
האם זה יספיק לזה או שהרזולוציה תהיה על הפנים בגלל החסרונות של הFald?
הכוונה היא לדגמים 55 ו 65?
·
לאחר התלבטות ארוכה עם בני המשפחה, הוחלט להגדיל את המסך ל65, יש לך אולי המלצה נוספת במחיר של 3600, או שעדיף ללכת על הRU8000?
הכוונה היא לדגמים 55 ו 65?
·FkaduBelete כתב:@slarti
·
הכוונה היא לדגמים 55 ו 65?...
קודם כל החלטה נבונה. בעיני אין שום הצדקה לקנות היום 55״ כשההפרש הוא מאות שקלים בודדים למעט אם אין מקום. פיזית. לפני שנה רכשתי 55״ לחדר שינה כי ה65״ לא נכנסת פיזית וזה עדיין מעצבן אותי
הFALD לא משפיע על רזולוציה. רק על עומק השחורים כשאתה רואה בחדר לא חשוך, ובמקרה הספציפי של הקיו70 מול ה60 או ה8000 בבהירות המקסימאלית האפשרית. התמונה בגל מקרה תהיה חדה. תתחדש ותהנה.
-
FkaduBelete
- חבר שרק התחיל

@slarti
·
אני מבין אותך לגבי הגודל, הסלון אצלנו ממרחק מקסימלי הוא 2.6 מטר והאדם הכי קרוב לספה שבצורת ר' הוא 1.5,, ההתלבטות היא שהאדם הקרוב יקבל כאבי עיניים בגלל הקירבה למסך, והבהירות.. ולכן זאת החלטה קשה..
מה עושים??
שנית, האם יש הבדל ענק בין Q60 לRU800? הבדלי מחירים מאוד ברורים.. קרוב ל800 ש'קל.. הרבה אמרו לי שאין הבדלים ועדיף לקנות את הזול מביניהם..
·
אני מבין אותך לגבי הגודל, הסלון אצלנו ממרחק מקסימלי הוא 2.6 מטר והאדם הכי קרוב לספה שבצורת ר' הוא 1.5,, ההתלבטות היא שהאדם הקרוב יקבל כאבי עיניים בגלל הקירבה למסך, והבהירות.. ולכן זאת החלטה קשה..
מה עושים??
שנית, האם יש הבדל ענק בין Q60 לRU800? הבדלי מחירים מאוד ברורים.. קרוב ל800 ש'קל.. הרבה אמרו לי שאין הבדלים ועדיף לקנות את הזול מביניהם..
·FkaduBelete כתב:@slarti
·
מה עושים??
שנית, האם יש הבדל ענק בין Q60 לRU800? הבדלי מחירים מאוד ברורים.. קרוב ל800 ש'קל.. הרבה אמרו לי שאין הבדלים ועדיף לקנות את הזול מביניהם.....
1.5 מטר על 65״ זה קצת קרוב. אבל לדעתי תתרגלו.
65״ על 2.6 זה אחלה לגמרי. אתה תהיה מרוצה. ב55״ זה קטן מדי.
לגבי הRU8000 אמרתי את דעתי. לא שווה להוסיף כסף משמעותי לקיו60. רק לקיו70.