שדרגיטיס? או אולי לקחת כדור הרגעה...

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
yuvalb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

היי,
ברשותי פטיפון טורנס TD-145 במצב מעולה (שקניתי לא מזמן ואני די מרוצה).
מה שהכי מדהים בכל הסיפור, זה שהטורנס הוא די בסיסי וגם מורכב עליו ראש די בסיסי של AT וכאשר אני שומע בו תקליטים איכותיים הוא נותן ל CD האיכותי שלי פייט לא קטן...
וזאת בהבדלי תקציב די גדולים.
פשוט גרם לי להתאהב מחדש בתחום האנלוגי.
:D

חיידק השדרגיטיס שוב תופס אותי,
אני מוצא את עצמי מתחבט בשאלה - "אם זו התוצאה שמופקת מפטיפון די בסיסי, מעניין מה יהיה עם פטיפון ברמה גבוהה יותר..". :wink: וכולנו יודעים מה קורה לאודיופיל ששואל את עצמו יותר מדי שאלות...

האם Rega P3 עם RB300 יהיה שדרוג משמעותי? (פרטו, נמקו והסבירו... (6) )
או שכדאי להיות סבלני ומתישהו לגייס תקציב נוסף וללכת על משהו באמת איכותי.

מהו מחיר סביר עבור Rega P3 במצב טוב?

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

לפני שאתה משדרג

שליחה #2 

יש לך מכשיר נהדר-למה לשדרגו?(ממנו למכשיר אחר) נסה לעבור לראש איכותי יותר-למשל ראש MC או MM יקר ואיכותי..אתה גם יכול לבחור ראשים של חברות אחרות מלבד AT-טווח המחירים והרמות גדול.ומה עם פונוסטייג',איזה יש לך כרגע?שידרוגו עשוי לחולל פלאים בסאונד אצלך..אז לפני שאתה עובר לפטיפון אחר,נסה את מה שהצעתי.אני מכיר (ורוב משתתפי הפורום הזה) את חיידק השדרגת האנלוגית מקרוב :D

yuvalb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

קוש,
קודם כל אני מסכים לגבי המכשיר, אכן מכשיר נהדר 8)
הפונו סטייג' שלי הוא Creek OBH-8 SE ואין שום צורך לשדרג אותו כי הוא מאוד איכותי ואינו צוואר בקבוק גם ברמות יותר גבוהות...
חשבתי על שדרוג הפטיפון מכיוון שה Rega P3 מגיע כבר עם זרוע RB300 ועל הנייר הוא אמור להיות עדיף על הפטיפון שלי.
עם זאת, אני מסכים איתך לגבי זה שאפשר למצות את הפטיפון שלי עוד יותר עם החלפת ראש ואולי גם עם החלפת זרוע.
העניין הוא שהדברים האלו דורשים תוספת נכבדה בתקציב שאולי כדאי להפנות כבר לרכישת "חבילה" (פטיפון,זרוע,ראש) ברמה יותר גבוהה מיד שניה.

אשמח לעוד הארות והערות...
תוןדה,
יובל.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #4 

stereophile כתב: האם Rega P3 עם RB300 יהיה שדרוג משמעותי?

מהו מחיר סביר עבור Rega P3 במצב טוב?
...
לדעתי כן - בהחלט שווה בדיקה, ולו רק בשביל הזרוע של REGA שהיא מצויינת בכל קנה מידה (ובטח בהשואה לזרוע של תורנס).
מחיר סביב ה-2000 ש"ח פלוס מינוס 20%

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”