רכשתי מנוי ל-TIDAL
קצת מאוכזב מהייצוג הדל של יוצרים וכותרים ישראלים (אין מה להשוות ל-SPOTIFY).
מה שעוד לא הבנתי זה איך מורידים תכנים למחשב.
ראיתי שיש כל מיני תוכנות צריבה בתשלום כמו DRmare.
יש גם חלופות חינמיות?
הורדת מוזיקה מ-TIDAL
·uv2u כתב:רכשתי מנוי ל-TIDAL
קצת מאוכזב מהייצוג הדל של יוצרים וכותרים ישראלים (אין מה להשוות ל-SPOTIFY).
מה שעוד לא הבנתי זה איך מורידים תכנים למחשב.
ראיתי שיש כל מיני תוכנות צריבה בתשלום כמו DRmare.
יש גם חלופות חינמיות?...
יש. אני מוריד כל מה שאני יכול לנגן מ TIDAL באיכות FLAC עם MQA שניתן לנגו כ MQA ב DAC תומך. אבל זה לא לפרסום כאן... אותו הכנ"ל מ DEEZER. מי שרוצה ויודע איך, יכול...
גם אני עשיתי מנוי עכשיו ב 4 ש"ח...
בדיזר וספוטיפיי איך שנכנסתי דבר ראשון הציעו לי מלא רשימות של אומנים לבחור ומשם בנו לי את העדפות המוזיקה שלי, בנוסף בספוטיפיי יש עדכון כל כמה ימים של כל האלבומים החדשים מהאומנים שאתה אוהב, ועדכון שבועי של המלצות, בדיזר יש את ה-FLOW.
האם אני מפספס משהו ובטידל אין שום דבר מהדברים האלו ?
בדיזר וספוטיפיי איך שנכנסתי דבר ראשון הציעו לי מלא רשימות של אומנים לבחור ומשם בנו לי את העדפות המוזיקה שלי, בנוסף בספוטיפיי יש עדכון כל כמה ימים של כל האלבומים החדשים מהאומנים שאתה אוהב, ועדכון שבועי של המלצות, בדיזר יש את ה-FLOW.
האם אני מפספס משהו ובטידל אין שום דבר מהדברים האלו ?
·lion77 כתב:גם אני עשיתי מנוי עכשיו ב 4 ש"ח...
האם אני מפספס משהו ובטידל אין שום דבר מהדברים האלו ?...
למי שלא אכפת מאיכות גבוהה mqa אין מה לחפש בטידל אלא אם כן הוא רק בקטע של מוזיקת ראפ. כנראה בגלל הבעלים של טידל והעדפות שלו, האפליקציה מנסה כל הזמן לדחוף לך מוזיקת גנגסטרים לגרון ואין אפשרות למנוע את זה.