הרחבת אחריות ל6 שנים שווה את המחיר?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dor123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 352
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

היום הותקן אצלי מסך Samsung Qled Q900r 8k 75 והציעו לי להרחיב את האחריות ל6 שנים בסכום של 4000 שח סהכ, מצד אחד זה סכום גדול מצד שני המסך עלה לא מעט ואפילו אם יהיה תקלה קטנה זה יהיה בערך מחיר התיקון...
מה הייתם ממליצים?

koko192
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

האם האחריות מלאה? תבדוק את התנאים

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #3 

@dor123
·
השאלה היא מה אתה חושב שאתה מקבל באחריות?
א. האחריות המורחבת היא מוגבלת ולא מלאה.
ב. אם הולכת הטלויזיה הם לא יחליפו לאותה טלויזיה, או טלויזיה שתעלה אותו דבר מאותה שנה. אלא טלויזיה "באותה רמה" לדעתם. שזה יכול להיות טלויזיה ברבע מחיר מהטלוויזיה שלך.
נערך לאחרונה על ידי mdk_25 ב 29/11/2019 9:44, נערך 3 פעמים בסך הכל.

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #4 

dor123 כתב:היום הותקן אצלי מסך Samsung Qled Q900r 8k 75 והציעו לי להרחיב את האחריות ל6 שנים בסכום של 4000 שח סהכ, מצד אחד זה סכום גדול מצד שני המסך עלה לא מעט ואפילו אם יהיה תקלה קטנה זה יהיה בערך מחיר התיקון...
מה הייתם ממליצים?
...
·
וואו - איזה יופי של טלוויזיה. מחכים לרשמים :)

dor123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 352
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #5 

הוא קרא לזה אחריות vip, הוא טען במידה והולכת הטלוויזיה הם מחליפים לחדש באותו הדגם או הדגם החדש של אותה הסדרה, כנל לגבי פיקסלים שרופים, כל תקלה שהיא שמצריכה תיקון ינתן שירות ללא תשלום נוסף כולל פירוק והרכבה למקרים שצריך לקחת למעבדה או להחליף את הטלוויזיה.
על פניו נשמע מעולה השאלה היא אך הם באמת מתנהגים במקרים כאלה והאם המחיר קצת לא מופקע?

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #6 

@dor123
·
המחיר נשמע לי מופקע. השאלה היא אם אין את האחריות הרגילה של סמליין - 200 שקל לאחריות 4 שנים. בעיני זה מספיק. ממילא עוד 4 שנים טלוויזיה ברמה של ה-Q900R תעלה 4000 שקל :-)

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #7 

dor123 כתב:הוא קרא לזה אחריות vip, הוא טען במידה והולכת הטלוויזיה הם מחליפים לחדש באותו הדגם או הדגם החדש של אותה הסדרה, כנל לגבי פיקסלים שרופים, כל תקלה שהיא שמצריכה תיקון ינתן שירות ללא תשלום נוסף כולל פירוק והרכבה למקרים שצריך לקחת למעבדה או להחליף את הטלוויזיה.
על פניו נשמע מעולה השאלה היא אך הם באמת מתנהגים במקרים כאלה והאם המחיר קצת לא מופקע?
...
·
תראה, אני לא יכול לראות את העתיד ולא יודע מה יקרה עוד 6 שנים.
אני יודע מה קורה היום לאנשים שקנו אחריות לפני 6 שנים. לאנשים האלה מציעים את המסך הכי זול במסגרת האחריות. לא משנה כמה טובה/יקרה הטלויזיה שלהם.
ואגב, הסדרות שהיו לפני 6 שנים פשוט לא קיימות היום. יש סדרות אחרות עם שמות אחרים. אז הם גם לא יכולים לבוא בטענות.

אתה מוזמן להריץ חיפוש פה בפורום ולקרוא את כל הסיפורים של האנשים.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #8 

תשמע.
שום טען. ושון בטיח. מה שכתוב באחריות זה מה שיהיה. לא מה שאמר המתקין.

בקש את כתב האחריות וקרא הכל בעצמך. ותחליט בעוד יומיים אחרי שהתייעצת עם אחרים.
אם הם לא מוכנים שתעשה את זה אחרי שקראת הכל ועברו יומיים...ושקלת אם לזרוק 4000 שקל על אחריות בלי שהבנת מה זה כולל...כי זה או עכשיו ואו אין...
אז כנראה שהאחריות לא שווה את הנייר שעליו היא כתובה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”