הוט + איבוד נתונים + ניתוקים
·בspeedtest הכל תקין וגם דרך Hotspot זה תקין.yaronkle כתב:מה אתה מקבל ב speedtest?
נסה לחבר Hotspot מטלפון רק לשם השוואה
ניחוש שלי, זו התשתית של Hot...
בפורום של בליזארד יש כמה כמה אנשים עם תשתית הוט ועם אותה בעיה.
דיברתי עם שירות תמיכה והם טוענים שיש בעיה במודם שלי ומן הסתם אין שום בעיה עם המודם.
שלחתי להם אמייל עם צילום מסך של טרייס ונראה מה יהיה.
תודה!! מרוב יאוש חיפשתי בגוגל "הוט ניתוקים בליזארד" ונפלתי על השרשור הזה.
הבעיה התחילה בימים האחרונים - בדיוק אותו הדבר.
ראוי לציין שכרגע התמיכה טוענת שיש בעית רשת באזור שלי (ת"א) אבל זה כנראה לא קשור לתקלה המדוברת. אפשר לינק לפורום של בליזארד?
לי כמובן תיאמו טכנאי ליום שני עקב flapping וניתוקים, למרות שאני מתקשה להאמין (ואחרי שנתקלתי בשרשור הזה, אני לא מאמין כלל) שהבעיה מקומית.
ראוי לציין שכרגע התמיכה טוענת שיש בעית רשת באזור שלי (ת"א) אבל זה כנראה לא קשור לתקלה המדוברת. אפשר לינק לפורום של בליזארד?
לי כמובן תיאמו טכנאי ליום שני עקב flapping וניתוקים, למרות שאני מתקשה להאמין (ואחרי שנתקלתי בשרשור הזה, אני לא מאמין כלל) שהבעיה מקומית.
shays10 כתב:תודה!! מרוב יאוש חיפשתי בגוגל "הוט ניתוקים בליזארד" ונפלתי על השרשור הזה.
לי כמובן תיאמו טכנאי ליום שני עקב flapping וניתוקים, למרות שאני מתקשה להאמין (ואחרי שנתקלתי בשרשור הזה, אני לא מאמין כלל) שהבעיה מקומית....
חשבתי בהתחלה שהבעיה באזור השפלה אבל יש עוד מישהו מאזור הדרום עם אותה בעיה. מסתבר שגם במרכז אותה בעיה.
הנה לינק לפורום https://eu.forums.blizzard.com/en/overw ... that/20650
כבר לפני כחודש ראיתי עיבודים דומים לשרת של IPTV שאני מנוי עליו(עובר באותו הTRACE כמו שהשרת שלך)
אך זה כלל לא משפיע על הצפייה בו
וזו שירות שדורש יציבות אינטרנט מושלמת כדי להשתמש בו
מה שכן אצלך מופיע עיבודים גם ב ldn-bb4-link.telia.net
בדקתי אצלי עכשיו לשרת שלך ואין עיבודים ב ldn-bb4-link.telia.net
אך זה כלל לא משפיע על הצפייה בו
וזו שירות שדורש יציבות אינטרנט מושלמת כדי להשתמש בו
מה שכן אצלך מופיע עיבודים גם ב ldn-bb4-link.telia.net
בדקתי אצלי עכשיו לשרת שלך ואין עיבודים ב ldn-bb4-link.telia.net
אותו הדבר אצלי - הוט+הוטנט .
כמו כן כאשר אתה מדבר דרך SKYPE יותר מ 60-30 דק אז יהיה ניתוק ורק חיוג מחדש לאחר כ10-15 שניות זה פותר את זה.
זה התחיל משהו כמו יותר מחודש כבר + פינגים לחו"ל עלו לשרתים שונים ב LOL ב BF .
פינגים היו בסביבות 80-70 עכשיו זה 90+ .
נ.ב.
בישקתי מהם לשנות לי את הטווח של ה סאבנט הכתובות IP וגם זה לא פתר את הבעיות - שיניתי 3 סאבנטים שונים - בעיה אצלם גלובלית שהם לא מוכנים לטפל ולהבין... .
כמו כן כאשר אתה מדבר דרך SKYPE יותר מ 60-30 דק אז יהיה ניתוק ורק חיוג מחדש לאחר כ10-15 שניות זה פותר את זה.
זה התחיל משהו כמו יותר מחודש כבר + פינגים לחו"ל עלו לשרתים שונים ב LOL ב BF .
פינגים היו בסביבות 80-70 עכשיו זה 90+ .
נ.ב.
בישקתי מהם לשנות לי את הטווח של ה סאבנט הכתובות IP וגם זה לא פתר את הבעיות - שיניתי 3 סאבנטים שונים - בעיה אצלם גלובלית שהם לא מוכנים לטפל ולהבין... .