אשמח להמלצות לדגם ספציפי לתליית המסך או על זרוע או על מתקן.
בעבר אמר לי מתקין של ח.י. ש- oled חייב מרווח גדול מהרגיל מהקיר לצורך ״אוורור״ - האם שמעתם על דבר כזה?
@avihuli
·
אבי, המון תודה על תשובתך המפורטת!
הייתי מאוד שמח ללכת על המקורי של lg אבל הוא לא במלאי בהמון מקומות.
מה דעתך על הדגם הזה: https://ksp.co.il/m/uin/61827?ref=select
אתה יכול לחפש את הדגם המקורי של lg של שנה שעברה, זה גם יתאים.
קח בחשבון שהוא יותר יקר ממתקנים "רגילים".
בגדול, כל זרוע אחרת יכולה להתאים אלא אם יש לך שריטה מיותרת בראש (כמוני נגיד) שצריך מקורי.
לגבי מה שצירפת, לא הייתי הולך עליו בגלל שיש יותר מדיי חיבורים בדרך בשביל להגיע למידת ה-vesa הרצויה.
אתה מחפש זרוע אקורדיון או משהו שניתן לסובב את המסך למקום אחר ?
תגיד מה צריך ואחפש לך בכיף.
מתקין לבד ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
@avihuli
·
האמת שאני לא חייב זרוע שמרחיקה את הטלוויזיה מהקיר. חשוב לי מאוד ה- vesa 300x200 שהוא מאוד לא סטנדרטי וחשוב לי האוורור מאחורה (3-5 ס״מ נשמע לי מעולה).
שוב - המון תודה אבי!!!
מכיוון שאני לא מעוניין במתקן קיר, שוחחתי אתמול עם ח.י לגבי זרוע איכותית ל-65 C9 והם הציעו :
- זרוע NBP6 - המחיר 799 ש"ח (בזאפ מחיר הזרוע סביב 600 ש"ח)
- זרוע HEY100 - זרוע שמיובאת ע"י ח.י - הנציג טוען שבהשוואה ל-NBP6 היא נפתחת ל-90 מעלות, יכולה לשאת מסכים
גדולים יותר מאשר ה-NBP6 , יכולה לשאת משקל גדול יותר ותופסת "עובי" קטן יותר מהקיר בהשוואה ל - NBP6.
הוא הגדיר את הזרוע הזאת כזרוע "לכל החיים" הטובה והאיכותית ביותר. מחיר הזרוע 999 ש"ח .
- כמו כן, מי שמרחיב אחריות ב-3 שנים יקבל את הזרוע ללא עלות כאשר המחירים :
NBP6 + הרחבת אחריות במחיר של 1799ש"ח ,
הזרוע היקרה יותר + עם הרחבת אחריות במחיר 1999 ש"ח
(הרחבת אחריות 3 שנים נוספות : 50 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים).
מישהו התקין או מכיר את הזרוע הטובה יותר שמיובאת ע"י ח.י ויכול להעביר כאן איזה שהיא התרשמות או אינפורמציה ? תודה