ראוטר (אפשר גם נתב חוטי בלבד) משולב עם מודם קטן מומלץ.
שלום.
אני מחפש ראוטר משולב עם מודם קטן שיוכל להכנס לתוך הארון תקשורת שלי.
מידות נדרשות לכל היותר 15 על 15 על 3 סנטימטר.
לא משנה לי אם יהיה ראוטר חוטי בלבד. לא דרושות אנטנות.
ממילא יש לי הכנה של תשתית/תעלות להעברת כבלים מהארון תקשורת - דרך הקירות (אחד לכיוון הסלון ואחד לחדרי שינה).
אודה לכל מי שיכול לתת המלצות או כיוון כללי אפילו מה אני צריך לחפש ומה לא. אני די קלולס בעניינים מסוג זה.
אני מחפש ראוטר משולב עם מודם קטן שיוכל להכנס לתוך הארון תקשורת שלי.
מידות נדרשות לכל היותר 15 על 15 על 3 סנטימטר.
לא משנה לי אם יהיה ראוטר חוטי בלבד. לא דרושות אנטנות.
ממילא יש לי הכנה של תשתית/תעלות להעברת כבלים מהארון תקשורת - דרך הקירות (אחד לכיוון הסלון ואחד לחדרי שינה).
אודה לכל מי שיכול לתת המלצות או כיוון כללי אפילו מה אני צריך לחפש ומה לא. אני די קלולס בעניינים מסוג זה.
נערך לאחרונה על ידי two-times ב 29/11/2019 13:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם אתה צריך מודם-נתב לתשתית בזק אז הנה, אני מוכר אחד כזה של חברת נטגיר
המידות לפי היצרן הן 132.46 x 108.7 x 48 mm אבל אני מאמין שה 48 מ"מ זה כולל הבסיס והמודם עצמו דק יותר (יכול לבדוק עם סרגל מחר בבוקר).
המידות לפי היצרן הן 132.46 x 108.7 x 48 mm אבל אני מאמין שה 48 מ"מ זה כולל הבסיס והמודם עצמו דק יותר (יכול לבדוק עם סרגל מחר בבוקר).
תודה על התשובה.
4.8 סמ לא עוזר לי. הדלת של הארון תקשורת לא תסגר.
אני מבין לפי התמונה שהבסיס מרחיב את המוצר אבל אני לא מתכוון לשבור/לחתוך את הבסיס.
מדובר על דירה שקניתי ושיפצתי מהיסוד.
בראייה לאחור אני מאוד מצטער על כך שלא אמרתי לקבלן שאני רוצה שהארון תקשורת יהיה בגודל (הרחב והעמוק) של הארון חשמל שסמוך אליו.
לא חשבתי על זה בזמנו.
השקעתי הרבה כסף על הגימור כדי שלא יתרוצצו לי כבלים חשופים או תעלות חיצוניות בבית.
ועכשיו אני תקוע עם המצב שהארון תקשורת קטן מאוד 15 על 15 על 3 סנטימטר בלחץ - זה כל מה שיש שם פנויי.
אודה לכל מי שיכול לתת עזרה או עצה.
4.8 סמ לא עוזר לי. הדלת של הארון תקשורת לא תסגר.
אני מבין לפי התמונה שהבסיס מרחיב את המוצר אבל אני לא מתכוון לשבור/לחתוך את הבסיס.
מדובר על דירה שקניתי ושיפצתי מהיסוד.
בראייה לאחור אני מאוד מצטער על כך שלא אמרתי לקבלן שאני רוצה שהארון תקשורת יהיה בגודל (הרחב והעמוק) של הארון חשמל שסמוך אליו.
לא חשבתי על זה בזמנו.
השקעתי הרבה כסף על הגימור כדי שלא יתרוצצו לי כבלים חשופים או תעלות חיצוניות בבית.
ועכשיו אני תקוע עם המצב שהארון תקשורת קטן מאוד 15 על 15 על 3 סנטימטר בלחץ - זה כל מה שיש שם פנויי.
אודה לכל מי שיכול לתת עזרה או עצה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
לא מכיר נתב כזה קטן מעבר למה שהציע לך גיל37.
הפתרון שאני רואה כרגע מבלי להרוס את האסתטיקה זה להעמיק בעדינות עם פטישון את עומק ארון התקשורת.
הפתרון שאני רואה כרגע מבלי להרוס את האסתטיקה זה להעמיק בעדינות עם פטישון את עומק ארון התקשורת.
אצלי מחובר הדילינק 224 הקטן והפשוט:
http://www.dlink.co.il/il/products/3/2178_b.html
רוחב 16 אורך 12 עומק 4
אין שום מצב שייכנס אצלך בנתונים האלה?
רוחב 16 אורך 12 עומק 4
אין שום מצב שייכנס אצלך בנתונים האלה?
העומק שלו 5.8 ס"מ (2.32 אינץ' לפי דף המוצר שצירפת) ורואים בתמונה כמה הבסיס שלו רחב...ofers79 כתב:אצלי מחובר הדילינק 224 הקטן והפשוט:
רוחב 16 אורך 12 עומק 4
אין שום מצב שייכנס אצלך בנתונים האלה?...
חוץ מזה שבנישה כל כך צפופה לא מומלץ לשים נתב עם רכיב אלחוטי כי לא יהיה לו מספיק איורור..
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אם יש לך אפשרות למצוא נקודה בבית ממנה ניתן להשחיל כבל טלפון וכבל רשת אל ארון התקשורת, או אולי מספר כבלים, הייתי שוקל לשים את הראוטר/מודם שם, להעביר אליו את קו הטלפון וכבל רשת מתוך הארון, להגדיר אותו כמודם. בארון עצמו שים לעצמך איזה ראוטר קטן קווי (וכאלה תוכל למצוא בקלות).
לחילופין, אם יש לך אפשרות להעביר מספר כבלי רשת מאיזו נקודה, אפשר אפילו להגדיר את הראוטר מודם בתור ראוטר, ולהעביר לארון התקשורת מספר כבלים שיגיעו ממנו, ולשים בארון סתם מחברים פשוטים (יש כאלו מחברים שאפשר איתם להאריך כבל רשת, עם שני שקעי רשת גב אל גב) או איזה סוויץ' פשוט.
פשוט יחסוך לך את כאב הראש בלמצוא ראוטר מודם שיהיה מספיק קטן.
לחילופין, אם יש לך אפשרות להעביר מספר כבלי רשת מאיזו נקודה, אפשר אפילו להגדיר את הראוטר מודם בתור ראוטר, ולהעביר לארון התקשורת מספר כבלים שיגיעו ממנו, ולשים בארון סתם מחברים פשוטים (יש כאלו מחברים שאפשר איתם להאריך כבל רשת, עם שני שקעי רשת גב אל גב) או איזה סוויץ' פשוט.
פשוט יחסוך לך את כאב הראש בלמצוא ראוטר מודם שיהיה מספיק קטן.