זרוע לקיר גבס ל C9 77
-
TheKomoRnik
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
צהריים טובים
ליפני סגירה על 77" ,נאמר לי שלא מתקינים את הגודל הזה בזרוע מתקוונת על קיר גבס ,אשמח ואודה לתבונת מנוסים .
המשך יום נעים
שי
ליפני סגירה על 77" ,נאמר לי שלא מתקינים את הגודל הזה בזרוע מתקוונת על קיר גבס ,אשמח ואודה לתבונת מנוסים .
המשך יום נעים
שי
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
אתה צריך לוודא שהקיר מחוזק ולהתחבר לניצבים שכוללים בפנים קורות עץ ולא ישירות לגבס עצמו.
צריך לוודא שהזרוע שאתה קונה כוללת את האפשרות לקבע אותה במקומות שונים.
תראה פה לדוגמא: http://gscs-b2c.lge.com/downloadFile?fi ... nZGpkbriUA
צריך לוודא שהזרוע שאתה קונה כוללת את האפשרות לקבע אותה במקומות שונים.
תראה פה לדוגמא: http://gscs-b2c.lge.com/downloadFile?fi ... nZGpkbriUA
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בגדלים כאלה מסוכן למדי לחבר. תלוי גם אם יש קורות עץ או לוחות מתכת. צריך לזכור שבניגוד לחיבור ישיר לקיר, זרוע היא בפועל מנוף ולכן דורשת הרבה יותר חיזוקים.
מה שאפשר לעשות הוא להציב במקום עמוד (זה די סיפור, אבל אפשרי) ולחבר אליו במקום לקיר עצמו.
מה שאפשר לעשות הוא להציב במקום עמוד (זה די סיפור, אבל אפשרי) ולחבר אליו במקום לקיר עצמו.
שטויות. קיר גבס יכול להחזיק הכל. הכל תלוי בדיבלים.
אה יכול לחבר פלטת עץ גם ישירות לגבס (גם אם זה לא ישירות לניצבים)
ואז את הזרוע לחבר לפלטה.
כרגע אצלי 65c8 שמחוברת כך, ולפני זה היתה פלזמה ששקלה לפחות פי 3 על אותו רעיון.
אה יכול לחבר פלטת עץ גם ישירות לגבס (גם אם זה לא ישירות לניצבים)
ואז את הזרוע לחבר לפלטה.
כרגע אצלי 65c8 שמחוברת כך, ולפני זה היתה פלזמה ששקלה לפחות פי 3 על אותו רעיון.
-
TheKomoRnik
-
- חבר שרק התחיל

@virextyle
·
אודה מאוד לתמונה להמחשה אם אפשר ,האשה לא רוצה שתהיה מונחת על השידה ,מתרוצצת קטנטונת בת 1.5 שמגיעה להכול ולמרות שהיא מאוד רגוע ושקטה ,לא בא לי לראות את המסך נוחת לריצפה ,ולעומת זאת לא רוצה קבוע לקיר ליפעמים כייף לתת זוית לפינת אוכל .
תודה לכול העונים ,אגב באיזה פורום מהקיימים באתר ניתן להיתיעץ על סטרימר ? ,שנים שאני לא מעודכן בטכנולוגיות
אפילו חלק מהמושגים הן של המסך והן של המסביב זרים לי ,10 שנים שלא נברתי בחידושים .
·
אודה מאוד לתמונה להמחשה אם אפשר ,האשה לא רוצה שתהיה מונחת על השידה ,מתרוצצת קטנטונת בת 1.5 שמגיעה להכול ולמרות שהיא מאוד רגוע ושקטה ,לא בא לי לראות את המסך נוחת לריצפה ,ולעומת זאת לא רוצה קבוע לקיר ליפעמים כייף לתת זוית לפינת אוכל .
תודה לכול העונים ,אגב באיזה פורום מהקיימים באתר ניתן להיתיעץ על סטרימר ? ,שנים שאני לא מעודכן בטכנולוגיות
אפילו חלק מהמושגים הן של המסך והן של המסביב זרים לי ,10 שנים שלא נברתי בחידושים .
-
TheKomoRnik
-
- חבר שרק התחיל

1000 תודות !!! ,יום רביעי באים להתקין אומנם זו דירה שכורה אך אין לי בעיה עם פלטה כזו ,רק כדי שאבין כול החורים על הפלטה זה ברגים לקיר כדי ליצור אחיזה ? ,אני רואה מלא חורים על כול רחבי הפלטה .
-
TheKomoRnik
-
- חבר שרק התחיל

תודה
אצתרך לבצע ליפני שהמתקינים יגיעו ברביעי...
אצתרך לבצע ליפני שהמתקינים יגיעו ברביעי...