רכשתי C9, המחיר היה כולל הובלה והתקנה בסיסית.
מה זה בסיסית אתם שואלים? מתקן תליה צמוד קיר.
חברים, לא צריך להיות מהנדס בשביל לדעת שההבדל בהתקנה מבחינת עבודה בין התקנה צמוד קיר ל"זרוע" שולי ביותר.
רציתי לשדרג את ההתקנה - לא את הזרוע כי זרוע כבר יש לי.
הפלא ופלה: נדרשתי לשלם עוד 350 ש"ח עבור ההתקנה.
כשנזעקתי למרבה הפלא, הרי כבר שלימתי עבור התקנה, ונכון שזאת התקנה "בסיסית" אבל בכ"ז 350 ש"ח תוספת???, כנראה שגם נציגת השירות הבינה שמשהו לא הגיוני כל כך, ביקשה לברר, כשהיא חזרה אלי היא שמחה "לבשר" לי שקיבלתי מחיר "מיוחד" של 250 ש"ח התקנה - ב ת נ א י שאני מוותר על המתקן תליה וגם- "בונוס" מיוחד: שנה אחריות על ההתקנה (בקושי התאפקתי לא לצחוק, כאילו הטלויזה תצא מעצמה לסיבוב, ככה סתם, כי לא בא לה עליי
אז מה למעשה היה לנו כאן: החלפתי את ההנחה בזה שפשוט לקחו ממני אביזר - ולזה היא עוד קוראת "מחיר מיוחד".
את האמת,הצלחתי להיות מופתע שוב. כששאלתי: מה? ענתה לי הנציגה שזה המחיר שהם קובעים -טייק איט אור ליב איט. ככה.
על מנת להיות כנה אציין שהיא הציעה לבקש מהמוכר את דמי ההתקנה.
אגב, מחיר הזרוע נעה בין 700 ל 1400 ש"ח ולבי אומר לי שבהחלט ניתן למצוא את הזרוע במחיר אטרקטיבי יותר,
אלא מה? האווירה משדרת עמימות, כך שכשהמתקין מגיע ויורה את צרור אמתחתו הלקוח שבוי בחוסר הודאות בלא יכולת אמיתית לעשות שעורי בית, ואז אתה לקוח שבוי כי כבר הלך יום העבודה וכבר לא תתחיל את הסיפור על מתקן תליה מחדש.
למה זה מריח לי ממש כאילו מנסים להכניס לי את האלמנט עד הסוף? :