מסך טלויזיה התומך בgoogle home

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
eliran-b פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

בשנה האחרונה אני עושה שימוש במכשיר google home mini על מנת לשלוט במפסקים חכמים, שקעים, נורות וכן בirobot roomba ומכשיר הmibox s המחובר לטלוויזית led שאינה חכמה (samsung uac5000).

עתה משהכל פועל ותקין, חשקה נפשי במסך טלויזיה בגודל 55' אשר יתמוך באופן מובנה (ללא מיבוקס שמקשר בין הmini לטלוויזיה) בפקודות הקוליות של google home והאפליקציה של google home - הן למכשירים הנתמכים המותקנים בבית והן לפעולות הטלוויזיה השונות (הדלקה/כיבוי, ווליום/ אפליקציות).

קווי היסוד הנם:
גודל 55'
chrome cast + google assistant + תמיכה ביישומי home כפי שציינתי לעיל (אין לי בעיה עם להחליף את השפה לאנגלית).
פנל 100/120Hz.
hdr10
מערך dimming (מקומי או מלא)
מעבד מדור מתקדם בהתאם ליצרן (עדיפות לסמסונג/סוני/אל ג'י).
זווית צפייה רחבה.
cec+
סכום של עד 5000 ש"ח~
מניח ששכחתי משהו אבל אערוך ככל שיהיה צורך.

כמו כן, מבדיקה שערכתי בדגמי lg החכמים הקיימים ברשותי (sk8100 + uk7500) עולה כי אפליקציית google home אינה מזהה את המסכים וכן לא ניתן לקשר בין אפליקציית google Home לזו של lg thinq עקב ענייני region וכן כל ניסיון אחר להשתלטות על המכשירים לא נשא פרי. משכך, נכון לעכשיו פסלתי את sk8600 על אף התפעול הנוח והממשק הנעים לעין.

אודה לעזרתכם באיתור מסך הטלוויזיה הבא שלי,

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #2 

כל מסך עם אנדרואיד TV
כל מסכי סוני מ-2012, פיליפס (רק אלו שעם אנדרואיד TV), יש מסכי שיאומי והייסנס עם אנדרואיד TV אבל לא הייתי הולך לכיוון הזה.
קח לך סוני מה-8XXX ומעלה, דגמי 7XXX ו-6XXX לא ראויים.
אפשר גם יד שניה ותוכל ללכת על מסך פרימיום ואף OLED משנה שעברה-שנתיים

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”