קושחאות לראוטר vtech iad604 בזקבינלאומי
- danon9964
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- שם מלא: אבירן דנון
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מאז שהם הוציאו את הראוטר שלהם ״הבוקר טוב״ חחחח הזה שכרגע שברח לי שמו
הם מחקו מלא קשוחות מהאותו דף ftp שלהם והם כבר לא מוציאים קשוחות עדכניות
בדגם הנ״ל העדכון האחרון היה במאי או ביוני שנה שעברה (קרי 2019) אם אני זוכר …
אך אתה יכול להתקשר לתמיכה של בזק ולבקש מהם שיעדכנו לך תראוטר לגירסא החדשה או לשאול אותם מה המספר גירסא לקשוחה הכי עדכנית שיש
ואם באמת אין לך תחדש ביותר הם יעדכנו לך מרחוק
כל העניין של הקשוחות בגלל זה תמיד תמיד אני ממליץ לא להיות לקוח שבוי ולקחת ראוטר של מאותם חברות
תשקיע כמה מאות שקלים ותרכוש ראוטר פרטי שלך מחברה ידוע שלא תזנח ותמשיך לעדכן את אותו דגם שנים קדימה
לי אישית יש תראוטר של אסוס נכון עלה לי יקר לעומת המתחרות אבל העדפתי להשקיע פעם אחת ולקבל מוצר שיש לו סופר אמא ואבא והראוטרים שלהם ידועים באיכותם ושהם בין המובילים בשוק אם לא הכי מובילים…
והקשוחות שלהם זה משהו מפחיד בטח שיש גם תמיכה להתקנה של קשוחה צד ג׳ שזה בכלל פותח אופציות נוספות (אני אישית עדיין לא ניסיתי את זה , מסתפק כרגע הקשוחה הרשמית והעדכנית ביותר)
הם מחקו מלא קשוחות מהאותו דף ftp שלהם והם כבר לא מוציאים קשוחות עדכניות
בדגם הנ״ל העדכון האחרון היה במאי או ביוני שנה שעברה (קרי 2019) אם אני זוכר …
אך אתה יכול להתקשר לתמיכה של בזק ולבקש מהם שיעדכנו לך תראוטר לגירסא החדשה או לשאול אותם מה המספר גירסא לקשוחה הכי עדכנית שיש
ואם באמת אין לך תחדש ביותר הם יעדכנו לך מרחוק
כל העניין של הקשוחות בגלל זה תמיד תמיד אני ממליץ לא להיות לקוח שבוי ולקחת ראוטר של מאותם חברות
תשקיע כמה מאות שקלים ותרכוש ראוטר פרטי שלך מחברה ידוע שלא תזנח ותמשיך לעדכן את אותו דגם שנים קדימה
לי אישית יש תראוטר של אסוס נכון עלה לי יקר לעומת המתחרות אבל העדפתי להשקיע פעם אחת ולקבל מוצר שיש לו סופר אמא ואבא והראוטרים שלהם ידועים באיכותם ושהם בין המובילים בשוק אם לא הכי מובילים…
והקשוחות שלהם זה משהו מפחיד בטח שיש גם תמיכה להתקנה של קשוחה צד ג׳ שזה בכלל פותח אופציות נוספות (אני אישית עדיין לא ניסיתי את זה , מסתפק כרגע הקשוחה הרשמית והעדכנית ביותר)
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@danon9964
בבית יש ראוטר linksys wrt1900acs v2 על openwrt שאני דואג תמיד לעדכן... חיה אחרת.
אבל בדירה, מתאים לי הראוטר "הפשוט" שבזק נתנו לי חינם ועושה עבודה לא רעה בכלל בכלל...
תודה אחי, אין לי סבלנות לתמיכה שלהם. שעות על הקו. מה שעובד עובד
בבית יש ראוטר linksys wrt1900acs v2 על openwrt שאני דואג תמיד לעדכן... חיה אחרת.
אבל בדירה, מתאים לי הראוטר "הפשוט" שבזק נתנו לי חינם ועושה עבודה לא רעה בכלל בכלל...
תודה אחי, אין לי סבלנות לתמיכה שלהם. שעות על הקו. מה שעובד עובד
- danon9964
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- שם מלא: אבירן דנון
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מה הצורך באותה דירה שיש לך בו את הראוטר של בזק ?Eargasma כתב:@danon9964
תודה אחי, אין לי סבלנות לתמיכה שלהם. שעות על הקו. מה שעובד עובד...
אני ממליץ לך להפוך אותו לבריג' קרי שישמש רק כמודם , ותרכוש את הראוטר של שיאומי הדגם 4A המעולה יחסית למחיר שלו מספיק לכל בית דירה שמשתמשים באינטרנט בסיסי וטיפה מעבר לזה קרי סטרים וכאלה (כמובן לא לגיימינג)
ולסגור את הפינה הזאת בלי להיות תלוי בזבל של בזק שהם נותנים בלי לתת עליו בכלל תמיכה בסיסית לעידכונים וגם מה שהיה הורידו מהשרת הכל למען שתעבור לראוטר הזבל שלהם בשת"פ גידי ועומר אדם