איך למצוא רמקול סנטר נמוך? (או אולי לוותר עליו בכלל)
אני רוצה לקנות מע קב אבל שמתי לב שכל הסנטרים מאוד גבוהים ויסתירו לי את הטלויזיה (הגובה שלה מעל השידה הוא רק 7 סמ, ראו תמונה)
התוכנית שלי כרגע היא ללכת על זה: https://smile.amazon.com/gp/product/B07 ... X0DER&th=1
החלופות שאני רואה הן:
1. לשים את הסנטר במדף מתחת לטלויזיה (ומתחתיו יהיה הרסיבר) - מאוד מפחד שזה יגרום לסאונד להישמע כאילו הוא לא מגיע מהטלויזיה עצמה
2. לוותר על סנטר בכלל - המרחק לספה הוא בערך 2.8 מטר, לא יספיקו הקדמיים בצדדים??
3. לתלות את הטלויזיה או להגביה אותה עם סטנד - מאוד לא רוצה להתעסק עם זה מהרבה סיבות, רק אם באמת באמת באמת אין ברירה
אשמח לשמוע מחשבות על פתרונות 1/2 או הצעות לסנטר קטן יותר בערך באותו גבול תקציב (מתגורר בארהב)
תודה!
התוכנית שלי כרגע היא ללכת על זה: https://smile.amazon.com/gp/product/B07 ... X0DER&th=1
החלופות שאני רואה הן:
1. לשים את הסנטר במדף מתחת לטלויזיה (ומתחתיו יהיה הרסיבר) - מאוד מפחד שזה יגרום לסאונד להישמע כאילו הוא לא מגיע מהטלויזיה עצמה
2. לוותר על סנטר בכלל - המרחק לספה הוא בערך 2.8 מטר, לא יספיקו הקדמיים בצדדים??
3. לתלות את הטלויזיה או להגביה אותה עם סטנד - מאוד לא רוצה להתעסק עם זה מהרבה סיבות, רק אם באמת באמת באמת אין ברירה
אשמח לשמוע מחשבות על פתרונות 1/2 או הצעות לסנטר קטן יותר בערך באותו גבול תקציב (מתגורר בארהב)
תודה!
אם המרחק בין הרמקולים הקדמיים שלך קטן אז תוכל לוותר על רמקול סנטר.
איזה קדמיים יש לך ?
אם יש קדמיים טובים והמרחק ביניהם לא גדול, אז לעיתים עדיף לוותר על סנטר, במיוחד אם מדובר על סנטר "צעצוע"...
אין בעיה לשים את הסנטר במדף העליון מתחת לטלוויזה אבל לא לשים תחתיו את הרסיבר.
עדיף שהרסיבר יהיה במדף התחתון.
ארז
איזה קדמיים יש לך ?
אם יש קדמיים טובים והמרחק ביניהם לא גדול, אז לעיתים עדיף לוותר על סנטר, במיוחד אם מדובר על סנטר "צעצוע"...
אין בעיה לשים את הסנטר במדף העליון מתחת לטלוויזה אבל לא לשים תחתיו את הרסיבר.
עדיף שהרסיבר יהיה במדף התחתון.
ארז
ארז_וחני כתב:אם המרחק בין הרמקולים הקדמיים שלך קטן אז תוכל לוותר על רמקול סנטר.
איזה קדמיים יש לך ?...
מתוכנן לקנות POLK T50 בתור קדמיים (קישור בהודעה הראשונה) ולהצמיד לשידה, מרחק של 1.8 מטר אחד מהשני. זה מספיק טוב כדי לוותר על הסנטר?אם הרמקולים ממוקמים היטב, אז גם חלופה 1 וגם חלופה 2 יכולות לעבוד....
·
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
כן, זה מרחק קטן יחסית ורמקולים טובים הממוקמים היטב יכולים לתת לך תחושה של "פאנטום-סנטר". עם זאת, היות שהסנטר הזה לא יקר - $69 כפי שאני רואה באמזון (כל הסט הזה לא יקר, בלשון המעטה - זה בערך הכי זול שאפשר להשיג) - אפשר לרכוש גם אותו Just in case.theDeath כתב:מתוכנן לקנות POLK T50 בתור קדמיים (קישור בהודעה הראשונה) ולהצמיד לשידה, מרחק של 1.8 מטר אחד מהשני. זה מספיק טוב כדי לוותר על הסנטר?......
·...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
ראשית לא לוותר על סנטר .
עוד רעיון שעולה לי כרגע לאחר שצפיתי בתמונה , לרכוש סנטר (חייב שיהיה מלבני ולא קעור ) שים תטלויזיה עליו
עוד רעיון שעולה לי כרגע לאחר שצפיתי בתמונה , לרכוש סנטר (חייב שיהיה מלבני ולא קעור ) שים תטלויזיה עליו
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לא מומלץ. זה יגביה את הטלויזיה משמעותית, זה לא יציב.shlomis1zzz כתב:ראשית לא לוותר על סנטר .
עוד רעיון שעולה לי כרגע לאחר שצפיתי בתמונה , לרכוש סנטר (חייב שיהיה מלבני ולא קעור ) שים תטלויזיה עליו...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
סט רמקולים 5.1 + רסיבר בפחות מ 700 דולר ?
לא רואה שאתה הולך לסכן סכום משמעותי אבל לדעתי במרחק של 1.80 מטר בין רמקול קדמי ימני לשמאלי, הסנטר הזה לא יוסיף ולא יועיל ועלול גם להפריע.
לא מדובר בסנטר ברמה גבוהה וממילא המרחק קטן .
לדעתי לא יתרום.
ארז
לא רואה שאתה הולך לסכן סכום משמעותי אבל לדעתי במרחק של 1.80 מטר בין רמקול קדמי ימני לשמאלי, הסנטר הזה לא יוסיף ולא יועיל ועלול גם להפריע.
לא מדובר בסנטר ברמה גבוהה וממילא המרחק קטן .
לדעתי לא יתרום.
ארז