מטחנת obel mito on demand וLA CIMBALI M21 ג׳וניור
מישהו מכיר,בדק,שמע על המטחנה הזו ויודע לפרט עליה?
איך היא בהשוואה ל eureka MIGNON SPECIALITA CHROME
לגבי המכונה LA CIMBALI M21 ג׳וניור איך המכונת הקפה הזו, מומלצת? איך היא ביחס למכונה הזו שאני מתעניין בה
https://www.coffeeitalia.ie/expobar-bre ... -pump.html
אשמח לדעות, תודה
איך היא בהשוואה ל eureka MIGNON SPECIALITA CHROME
לגבי המכונה LA CIMBALI M21 ג׳וניור איך המכונת הקפה הזו, מומלצת? איך היא ביחס למכונה הזו שאני מתעניין בה
https://www.coffeeitalia.ie/expobar-bre ... -pump.html
אשמח לדעות, תודה
@idanoh123
·
זאת מטחנה ענקית ומגושמת לבית
היא אכן נראית טוב בתמונה אבל כדאי לשים לב למימדים שלה ולהבין שהיא מתאימה לפינה שלך
זאת מטחנה סוס עבודה והיא די יקרה כחדשה בארץ בסביבות 3 אלפשח אולי קצת יותר
סכינים 64
שתי קונפיגורציות זמן
מהירות טחינה בינונית
רעש סביר
בעיקר סוס עבודה לעשרות טחינות ביום
לא יודע אם הייתי קונה כזאת לעצמי, רק אם הייתה במחיר מפתה או שהייתי דלוק על העיצוב
אבל כל אחד וטעמו האישי ...
מקווה שעזרתי
אגב, אני מכיר מישהו בקריות שמוכר כזאת יד שניה בת שנה +/-
ואם זה מעניין אותך אבדוק איתו רלוונטיות
·
זאת מטחנה ענקית ומגושמת לבית
היא אכן נראית טוב בתמונה אבל כדאי לשים לב למימדים שלה ולהבין שהיא מתאימה לפינה שלך
זאת מטחנה סוס עבודה והיא די יקרה כחדשה בארץ בסביבות 3 אלפשח אולי קצת יותר
סכינים 64
שתי קונפיגורציות זמן
מהירות טחינה בינונית
רעש סביר
בעיקר סוס עבודה לעשרות טחינות ביום
לא יודע אם הייתי קונה כזאת לעצמי, רק אם הייתה במחיר מפתה או שהייתי דלוק על העיצוב
אבל כל אחד וטעמו האישי ...
מקווה שעזרתי
אגב, אני מכיר מישהו בקריות שמוכר כזאת יד שניה בת שנה +/-
ואם זה מעניין אותך אבדוק איתו רלוונטיות
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
יש לנו Obel מאוד דומה במשרד. מטחנה נוחה ומהירה, אבל יש לי תחושה שהיא אוגרת המון. לא הייתי קונה כזו לשימוש ביתי.
בתקציב שעולה מטחנה כזו הייתי מעדיף את אחת משתי חביבות הפורום - Sette 270Wi למי שרוצה נוחות, Niche Zero למי שאוהב סינגל-דוזינג. שתיהן כמובן זמינות רק ביבוא אישי.
בתקציב שעולה מטחנה כזו הייתי מעדיף את אחת משתי חביבות הפורום - Sette 270Wi למי שרוצה נוחות, Niche Zero למי שאוהב סינגל-דוזינג. שתיהן כמובן זמינות רק ביבוא אישי.
- boren
-
- חבר מביא חבר

@idanoh123 - אני מניח שהביקורות הלא טובות שאתה קורא הן על הדגם הקודם - 270W. יש לי את ה-270Wi והיא פשוט מטחנה מושלמת בעיני - טחינה אוורירית ואחידה, עקביות קרובה למוחלטת במשקל (גם כשאני משנה את עובי הטחינה), מהירה כמו שד. החיסרון היחידי שלה הוא שהיא רועשת, אבל אם מתחשק לי קפה ב-2 בלילה אז יש לי מטחנה ידנית. בשאר היום זה לא מהווה בעיה.
@boren
·איך היא בהשוואה ל eureka specialita?
לגבי הביקורות קראתי קצת פה ובעוד איזה מקום
https://www.amazon.com/gp/product/B01G8 ... 2HZC&psc=1
·איך היא בהשוואה ל eureka specialita?
לגבי הביקורות קראתי קצת פה ובעוד איזה מקום
https://www.amazon.com/gp/product/B01G8 ... 2HZC&psc=1
- boren
-
- חבר מביא חבר

ליוריקה אין משקל מובנה ויש יותר אגירה. בעיני אלה חסרונות משמעותיים. מצד שני היא יותר שקטה, ויש כאלה שזה חשוב להם.
לגבי הביקורות, תסתכל על התאריכים. איך יכולות להיות ביקורות מ-2017 למטחנה שיצאה באפריל 2018? כדאי לך גם לקרוא בפורומים כמו home-barista.com ו-coffeesnobs.com.au (וכמובן דיונים קודמים בפורום הזה). יש הרבה מידע ואין כמעט דיווחים על בעיות אמינות. זה לא אומר שלא יכולים להיות. בקניה שעשינו 5 חברי פורום מחנות אוסטרלית אחת מהמטחנות הגיעה DOA. זו תמיד אפשרות שכדאי לקחת בחשבון.
לגבי הביקורות, תסתכל על התאריכים. איך יכולות להיות ביקורות מ-2017 למטחנה שיצאה באפריל 2018? כדאי לך גם לקרוא בפורומים כמו home-barista.com ו-coffeesnobs.com.au (וכמובן דיונים קודמים בפורום הזה). יש הרבה מידע ואין כמעט דיווחים על בעיות אמינות. זה לא אומר שלא יכולים להיות. בקניה שעשינו 5 חברי פורום מחנות אוסטרלית אחת מהמטחנות הגיעה DOA. זו תמיד אפשרות שכדאי לקחת בחשבון.
- boren
-
- חבר מביא חבר

@idanoh123 - תתחיל לקרוא מכאן (אם כי גם שאר הדיון שווה קריאה אם אתה מתעניין במטחנה הזו).
@חושנגי - אני לא יודע איפה יש מבצעים על המטחנה, אבל אם אתה מזמין מארה"ב שים לב שהגירסה שנמכרת שם תומכת רק ב-110 וולט ודורשת ממיר מתח. עדיף לחפש מבצעים בחנויות במדינות אחרות.
@חושנגי - אני לא יודע איפה יש מבצעים על המטחנה, אבל אם אתה מזמין מארה"ב שים לב שהגירסה שנמכרת שם תומכת רק ב-110 וולט ודורשת ממיר מתח. עדיף לחפש מבצעים בחנויות במדינות אחרות.
@boren
·שמע...
ישבתי כמו ילד טוב וקראתי הכל (לא היה קל) הרבה דיונים על מדיניות המשלוח וכו'
לגופו של עניין, אני מודה שאני קצת חושש משתי סיבות עיקריות:
1.הרבה תלונות על נושא האמינות
2.שירות של החברה האוסטרלית שלפי מה שקראתי, אומרת ברמזים אל תקנה מאיתנו
·שמע...
ישבתי כמו ילד טוב וקראתי הכל (לא היה קל) הרבה דיונים על מדיניות המשלוח וכו'
לגופו של עניין, אני מודה שאני קצת חושש משתי סיבות עיקריות:
1.הרבה תלונות על נושא האמינות
2.שירות של החברה האוסטרלית שלפי מה שקראתי, אומרת ברמזים אל תקנה מאיתנו