התחדשתי!!!! SVS Prime Elevation! (סוף סוף הותקנו! תמונות ועידכון בעמוד 2)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

אז אחרי הפוסט האחרון שהעלתי בנוגע לאטמוס וכל מה שעברתי בדרך בכל מה שקשור לפורמטים החדשים - שיחה קצרה לגיא מפיוצ'ר התלבטות קצרה בטלפון ו...........ה Elevation של SVS נבחרו, כמובן בצבע שחור אש, אני מודה שהם כבר שבוע אצלי וחכיתי עם השירשור "התחדשתי" עד לאחר ההתקנה אבל היא מתעכבת מעט מסיבות כאלה ואחרות ובינתיים לא יכולתי להתאפק עוד אז הנה מס' תמונות ועידכון לגבי ההתקנה, התרשמות ראשונית, ההנאה שבסאונד עם המימד החדש ועוד יצטרפו לפוסט הזה בהמשך! :) יאללה קצת תמונות UNBOXING!

תמונה

תמונה

תמונה

הנה הוא בלייב, האמת? אחד החמודים!:
תמונה

יש מחשבה להשאיר אותו ללא הגריל על התקרה, מה דעתכם?
תמונה

פורט:
תמונה

תודה לכל מי שנתן יד ותרם מהידע שלו בכל הנושא הזה של האטמוס, תודה לחברת פיוצ'ר התותחים!!! שקיבלו אותי בחיבוק ענק! עם הרבה הסברים בדרך והרבה יחס ושירות! פשוט חוויה בכל פעם שאני נכנס לשם בין אם אני יוצא עם רכישה חדשה או לא :) בקיצור - מאושר! מחכה בקוצר רוח להתקנה! שבוע טוב ומבורך!
נערך לאחרונה על ידי orku ב 08/01/2020 9:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ותהנה מהציוד עוד הרבה שנים (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #3 

מברוק תיתחדש, גם אני הזמנתי שבוע שעבר מחכה שיגיעו.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #4 

תתחדש !! אתה הולך ליהנות... 8)
איפה ימוקמו בחלל ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

noam3039 תודה רבה!

תודה משה! המתנה נעימה החלק הכי כייפי ברכישת הרמקול זה ההמתנה שהוא יגיע! ואחריו...ההתקנה שלו...ואחריו...הכיול..ואחריו..טוב נו הבנת את הרעיון :P :D :D :D

תודה רבה על העזרה אבי! לגבי המיקום - ימוקמו על התקרה צמוד לקיר צד במרחק של 50-60 ס"מ מהקיר האחורי.
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #6 

@orku
·תתחדש ותהנה שעות מרובות של אושר עם הרמקולים החדשים (~)

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

תודה יא ויקטור! תגיד, שמת לב שברוב הזמן שאנחנו ברוב הזמן מתחדשים ביחד? משהו הזוי! :D העיקר שנהנה!
אור

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #8 

תתחדש !

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

orku כתב:תודה יא ויקטור! תגיד, שמת לב שברוב הזמן שאנחנו ברוב הזמן מתחדשים ביחד? משהו הזוי! :D העיקר שנהנה!
...
·לא שמתי לב, אבל אם אתה אומר אתה בוודאי יודע 😊
בכל אופן.... תתכונן לרכישה הבאה שהיא תהיה ממש בקרוב

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

תודה רבה ערן :) .

לא לא ויקטור!! חכה רגע! אין לי כסף! מה אתה עושה?? :P לא נרגע הילד, לא נרגע!
אור

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

אחריי ששומעים אחד רצים לרכוש את השני... זה לא בשליטתי
😆😆
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

אור, לדעתי אחרי שאתה תשמע את שלך, אתה גם תרוץ לרכוש עוד זוג.
יש מקום בקדימה של הבמה.
מי אמר קדמיים גבוהים ?! חחח... :lol:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Mad
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 946
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 308 פעמים

שליחה #13 

תתחדש ,מחכים לשמוע חוויות
ARENDAL SPEAKERS
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140

shshmul
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 731
שם מלא: שמוליק
נתן תודות: 148 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #14 

avihuli כתב:אור, לדעתי אחרי שאתה תשמע את שלך, אתה גם תרוץ לרכוש עוד זוג.
יש מקום בקדימה של הבמה.
...
·
מה נותנים קדמיים בפועל? מתי הם כן נכנסים לפעולה dd ,dts, molti chanel?
האם הם מורגשים בפועל בסרטים ומוזיקה? כלומר,הקדמיים רצפתיים לא ''יבלעו'' את הסאונד שלהם?
לא רוצה לרכוש סתם ולאחר מכן להתאכזב.
תודה מראש,
שמוליק
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

@shshmul
הם נכנסים לפעולה כאשר פס הקול והקידוד המתאים מפעיל אותם.
ההשפעה שלהם אצלי בחלל באה לידי ביטוי בכך שקיבלתי לאחר ההוספה תמונה סאונד רחבה, פרונטלית, מלאה יותר מקדימה (במצב DSP של ניוראל X לדוגמא). מעבר לזה בפסקול מתאים, הם משמשים אצלי גם כאטמוס (הימהה מאפשר זאת).
.

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

avihuli כתב:אור, לדעתי אחרי שאתה תשמע את שלך, אתה גם תרוץ לרכוש עוד זוג.
יש מקום בקדימה של הבמה.
...
עוד חודשיים יום הולדת אבל...ששש עזוב בלי שטויות :lol:
אור

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

אז זה לקח בערך 2000 שנה מכל מיני סיבות אבל בשבוע האחרון התקנתי סוף סוף את האטמוסים על התקרה! תמונות:

לפני: תמונה

אחרי: תמונה

רשמים ראשונים: התחלתי כמובן בקבצי הדגמה כדי לתת דגש למימד החדש שנכנס למערכת והתוצאה הייתה מרשימה ביותר, לא צפיתי שככה זה ישמע אצלי בחדר (יצא לי לשמוע אטמוס במס' חדרי הדגמה והייתי מאוד סקפטי לגבי איך זה ישמע אצלי בחדר והתוצאה הצליחה להפתיע ובגדול :) )

אחרי מס' קבצי הדגמה והתלהבות ראשונית דאגתי לעצמי לסרט "המטרה - שומר הראש" (שבכוונה לא הלכתי לראות בקולנוע) בפורמט אטמוס כמובן, אספתי את אשתי שאחרי ההדגמות הייתה נרגשת לראות סרט מלא עם המימד החדש והתיישבנו לשעתיים של הנאה בלתי ניתנת להסבר, ברגעים שהאטמוס עבדו זה היה מדהים, חלל החדר התמלא בסאונד שלא הכרתי לפני, מעברים מדוייקים, עשירים בבאס, פשוט תענוג לאוזניים! אי אפשר להפסיק לראות סרטים.

אני מודה שכיול עדיין לא ערכתי למערכת, בשמיעה ראשונית זה נשמע כל כך טוב שלא הרגשתי צורך מיוחד לכייל מחדש (יכול להיות שבעתיד הקרוב אני אבצע כיול בתקווה לקבל תוצאה טובה יותר) אבל אני חייבל הגיד לכם שעד שלא חווים את חווית האטמוס בחדר שהוא לא חדר הדגמה אלא חדר מגורים סטנדרטי - פשוט לא מבינים כמה המימד הזה מוסיף.

רשימת סרטים עתידית:
מהיר ועצבני 5 (כי אני מכיר אותו בע"פ ויהיה לי מאוד קל לזהות את הרגעים שהאטמוס משפיע ביחס ל 5.1 שהיה לפניו).
סיקאריו.
ג'יק ריצ'ר - אין דרך חזרה.
טקסי 5 (שגם אותו כבר ראיתי אבל לא באטמוס).
בייבי דרייב (גם אותו ראיתי ללא אטמוס)

ואני מאמין שיצטרפו עוד סרטים בהמשך מן הסתם, וזה הרגע שוב להודות לחברת פיוצ'ר שהיו איתי מרגע הרכישה ועד רגע ההתקנה למרות התקופה הארוכה שעברה בין לבין וכמובן גם לחברי הפורום על ההמלצות, ההסברים והחברותה :).
אור

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

איזה כיף !!
תתחדש... אבל למה כ"כ הרבה זמן ?!
איך התאפקת ?
אתמול עוד חבר פורום התקין אותם (גם אחרי הרבה זמן שקנה משום מה...) והוא שלח לי בלילה בדיוק את אותם "רוח הדברים" שרשמת.
מציע שתדברו בינכם, תמלאו לוטו - אולי תצליחו לעשות חצי חצי... ;-)
.

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

תודה רבה!! :)

התאפקתי לא מרצון :P זה לקח זמן כי אני לצערי לא איש של עבודה אז הייתי תלוי באחי שיבוא לתת יד, החלטנו שיום שישי זה הכי נוח אואז התחיל מסע של חוסר תיאום מוחלט לצערי אבל לא נורא, אומרים שבשביל דברים טובים שווה לחכות - והיה שווה!!! העיקר שבסוף זה יצא לפועל וזה נותן תוצאה מדהימה!.

לגבי הבחור הנוסף שהתקין - כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר :P חחח
אור

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

הוא יודע, חחח...
הקטע "שהפתיע" אותי שהוא רשם לי בדיוק את אותם הדברים שאני קיבלתי כאשר התקנתי את ה-Elevation שלי.
שהם זהים למה שאתה מקבל מבחינת הקפיצה בנפח המורגש בסאונד.
עניתי לו גם שבלי תמונות בפורום, אנחנו לא מאמינים... :P (אני קיבלתי לווטסאפ).
.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”