אז זה לקח בערך 2000 שנה מכל מיני סיבות אבל בשבוע האחרון התקנתי סוף סוף את האטמוסים על התקרה! תמונות:
לפני:
אחרי:
רשמים ראשונים: התחלתי כמובן בקבצי הדגמה כדי לתת דגש למימד החדש שנכנס למערכת והתוצאה הייתה מרשימה ביותר, לא צפיתי שככה זה ישמע אצלי בחדר (יצא לי לשמוע אטמוס במס' חדרי הדגמה והייתי מאוד סקפטי לגבי איך זה ישמע אצלי בחדר והתוצאה הצליחה להפתיע ובגדול

)
אחרי מס' קבצי הדגמה והתלהבות ראשונית דאגתי לעצמי לסרט "המטרה - שומר הראש" (שבכוונה לא הלכתי לראות בקולנוע) בפורמט אטמוס כמובן, אספתי את אשתי שאחרי ההדגמות הייתה נרגשת לראות סרט מלא עם המימד החדש והתיישבנו לשעתיים של הנאה בלתי ניתנת להסבר, ברגעים שהאטמוס עבדו זה היה מדהים, חלל החדר התמלא בסאונד שלא הכרתי לפני, מעברים מדוייקים, עשירים בבאס, פשוט תענוג לאוזניים! אי אפשר להפסיק לראות סרטים.
אני מודה שכיול עדיין לא ערכתי למערכת, בשמיעה ראשונית זה נשמע כל כך טוב שלא הרגשתי צורך מיוחד לכייל מחדש (יכול להיות שבעתיד הקרוב אני אבצע כיול בתקווה לקבל תוצאה טובה יותר) אבל אני חייבל הגיד לכם שעד שלא חווים את חווית האטמוס בחדר שהוא לא חדר הדגמה אלא חדר מגורים סטנדרטי - פשוט לא מבינים כמה המימד הזה מוסיף.
רשימת סרטים עתידית:
מהיר ועצבני 5 (כי אני מכיר אותו בע"פ ויהיה לי מאוד קל לזהות את הרגעים שהאטמוס משפיע ביחס ל 5.1 שהיה לפניו).
סיקאריו.
ג'יק ריצ'ר - אין דרך חזרה.
טקסי 5 (שגם אותו כבר ראיתי אבל לא באטמוס).
בייבי דרייב (גם אותו ראיתי ללא אטמוס)
ואני מאמין שיצטרפו עוד סרטים בהמשך מן הסתם, וזה הרגע שוב להודות לחברת פיוצ'ר שהיו איתי מרגע הרכישה ועד רגע ההתקנה למרות התקופה הארוכה שעברה בין לבין וכמובן גם לחברי הפורום על ההמלצות, ההסברים והחברותה

.