שלום לכולם, קורא מידי פעם בפורומים באתר אבל פעם ראשונה צריך עזרה והכוונה ולא מצאתי משהו בשרשורים הקיימים.
יש לי כרגע רסיבר מדגם sherwood RD-6108G
שאליו מחובר הסט הזה-
wharfedale-movie-star-60-plus
(לא כולו, רק שניים קדמיים, סנטר והסאב)
כל זה מקבל את ה input מטלוויזיה של סמסונג דרך toslink.
אני מעוניין להחליף את הרסיבר, בעיקר בגלל חוסר התמיכה ב ARC והצורך בשלט של הרסיבר לסאונד.
השאלה אם יש בכלל טעם להחליף רק את הרסיבר או שכבר צריך להחליף הכל כי גם אם אחליף רק אותו שאר המערכת לא ממש איכותית ואני לא ארגיש שיפור.
תודה מראש.
עזרה בשדרוג מערכת קולנוע ישנה
-
digitaloracle86
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
ARC לא מהווה שום ייתרון על פני חיבור אופטי, מבחינת איכות האודיו.
אם בטלויזיה יש EARC, אז כן אפשר להעביר פורמטי אודיו מתקדמים יותר לרסיבר שגם תומך ב- EARC.
מצד שני, אתה ללא מערכת סוראונד, אז גם זה לא משנה יותר מידי.
הרמקולים הם ברמה נמוכה מאוד, והחלפת הרסיבר בלבד לא תניב שיפור משמעותי באודיו המתקבל מהם.
רצוי להחליף הכל, ביחד או בשלבים, משיקולי תקציב.
אם בטלויזיה יש EARC, אז כן אפשר להעביר פורמטי אודיו מתקדמים יותר לרסיבר שגם תומך ב- EARC.
מצד שני, אתה ללא מערכת סוראונד, אז גם זה לא משנה יותר מידי.
הרמקולים הם ברמה נמוכה מאוד, והחלפת הרסיבר בלבד לא תניב שיפור משמעותי באודיו המתקבל מהם.
רצוי להחליף הכל, ביחד או בשלבים, משיקולי תקציב.
-
digitaloracle86
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קודם כל תודה רבה על התגובה, כדי לחדד את השאלה יותר- האם בהחלפת רסיבר (לאחד בסיסי סביב תקציב 1k ש"ח) אני אוכל עדיין לחבר את שאר הרכיבים לחדש ללא בעיה?
ובעניין ה ARC, המטרה היא היכולת לשלוט על ווליום של הרסיבר דרך השלט של הטלויזיה ללא צורך ב-2 שלטים.
ובעניין ה ARC, המטרה היא היכולת לשלוט על ווליום של הרסיבר דרך השלט של הטלויזיה ללא צורך ב-2 שלטים.