אז גם אני התחדשתי... LG75SM8600
המכשיר הוזמן לפני כשבוע, ההתקנה תואמה לאתמול.
המתקינים הגיעו (בדיוק בזמן), עזרו לי להוריד את המסך הקודם והתקינו את המסך על מתקן קיים, שקודם החזיק פלזמה "50 של סמסונג (סדרה A), שיצאה רשמית לגמלאות...האמת...יש מצב שהיא תחליף בחדר השינה פלזמה "42 של סמסונג (סדרה B).
יש לציין שמשקלה של פלזמה "50 כמעט זהה למשקלה של LG "75 !
מכיון שהקיר אצלי די גדול, הטלויזיה החדשה די נבלעה גם עליו.
מרחק הישיבה כ 4.5-5 מטר.
בסיום הציעו לי תוספת אחריות של עוד 3 שנים במחיר של כ 1000 ש"ח. סירבתי בנימוס.
שאלו כמה אני מוכן לשלם...נראה כאילו היו מוכנים לרדת ?! אבל לא היתי מעוניין ולכן החבר'ה עזבו, אבל ברוח ממש טובה.
מכיון שהמכשיר מגיע עם כבל חשמל קבוע (בצד הטלויזיה) ותקע יצוק, היתי צריך לחתוך את תקע, כדי שאוכל להשחיל דרך הקוברה בקיר. הם ביקשו שאעשה את זה לבד (לא בפניהם). חתכתי, השחלתי וחיברתי תקע חדש.
בינתיים שיחקתי מעט עם הגדרות התמונה שלקחתי מ RTINGS, התמונה משמעותית טובה יותר, אבל עדיין לא בדיוק כמו שאני אוהב.
אשמח אם מישהו בעל דגם דומה יחלוק את ההגדרות שלו.
המתקינים הגיעו (בדיוק בזמן), עזרו לי להוריד את המסך הקודם והתקינו את המסך על מתקן קיים, שקודם החזיק פלזמה "50 של סמסונג (סדרה A), שיצאה רשמית לגמלאות...האמת...יש מצב שהיא תחליף בחדר השינה פלזמה "42 של סמסונג (סדרה B).
יש לציין שמשקלה של פלזמה "50 כמעט זהה למשקלה של LG "75 !
מכיון שהקיר אצלי די גדול, הטלויזיה החדשה די נבלעה גם עליו.
מרחק הישיבה כ 4.5-5 מטר.
בסיום הציעו לי תוספת אחריות של עוד 3 שנים במחיר של כ 1000 ש"ח. סירבתי בנימוס.
שאלו כמה אני מוכן לשלם...נראה כאילו היו מוכנים לרדת ?! אבל לא היתי מעוניין ולכן החבר'ה עזבו, אבל ברוח ממש טובה.
מכיון שהמכשיר מגיע עם כבל חשמל קבוע (בצד הטלויזיה) ותקע יצוק, היתי צריך לחתוך את תקע, כדי שאוכל להשחיל דרך הקוברה בקיר. הם ביקשו שאעשה את זה לבד (לא בפניהם). חתכתי, השחלתי וחיברתי תקע חדש.
בינתיים שיחקתי מעט עם הגדרות התמונה שלקחתי מ RTINGS, התמונה משמעותית טובה יותר, אבל עדיין לא בדיוק כמו שאני אוהב.
אשמח אם מישהו בעל דגם דומה יחלוק את ההגדרות שלו.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
תתחדש !!
יופי של עיצוב, אהבתי..
יופי של עיצוב, אהבתי..
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.