קניית טלוויזיה בתקציב של 2000 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Karamon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחר המון שנים עם אותה הטלוויזיה ולרגל מבצעי הבלאק פריידיי הקרבים, אני שוקל להתחדש בטלוויזיה.

קיימת היום טלוויזיה 37' שעושה עבודה טובה, אבל שמעתי שמחירי הטלוויזיות ירדו מאוד בהשוואה לעבר והחלטתי לבדוק מחירים... רק שיש באתרים השונים המון דגמים של המון חברות ואני הולך לאיבוד.

אשמח להמלצות על טלוויזיות בטווח של עד 2000 ש"ח. גודל הטלוויזיה לא קריטי לי, מה שהכי חשוב לי זה איכות התמונה ואורך חיי המסך (המסך הנוכחי נמצא כ10 שנים ומתפקד בצורה טובה).

מרחק צפיה: כ3.3 מטר.
תוכן: בעיקר סדרות. יש העדפה בולטת לטלוויזיה שתומכת ב4K.

במיקום הנוכחי של הטלוויזיה יש הרבה אור שמש וקשה לראות בצורה טובה, לכן רואים בעיקר בחושך. יהיה נחמד אם בטלוויזיה החדשה יראו טוב גם באור שמש אבל זה לא קריטי.

פחות מעניין אותי אם הטלוויזיה חכמה כי יש לי סטרימר ואני בכל מקרה אעדיף להפעיל דברים דרכו ולא דרך הטלוויזיה.

כמה אפשרויות שקורצות לי בגלל המחיר, גודל המסך והחברה, אבל באמת שאין לי מושג:

Samsung UE50RU7090
Samsung UE50RU7100
LG 49UM7340

yuvyuv26
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

@Karamon
· בתקציב שלך אתה יכול ללכת גם על 55 אינץ' לא רעה בכלל:

שיואמי mi tv 4s:
https://ksp.co.il/m/uin/73695
היא 4k תומכת גם בפורמטים מתקדמים כמו 10 hdr.
בנוסף מגיעה עם אנדרואיד טיוי 9,
ועוד ישאר לך עודף מ 2000 שח.

וקצת על הטלויזיה:
נערך לאחרונה על ידי yuvyuv26 ב 16/11/2019 14:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20185
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

@Karamon
·
כל אלה מסכים מרמת כניסה. הם לא ממש טובים לצפייה בחדר מאד מואר, הן לא ממש טובות בטיפול בהשתקפויות.
מסכים ב-2000 שקל כנראה יהיו טובים יותר מהמסך שלך, אבל לא הייתי מצפה מהם להרבה.
בנוסף, למרחק הישיבה שלך מומלץ מסך בגודל "65.

Karamon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

TheCoolest כתב:@Karamon
·
כל אלה מסכים מרמת כניסה. הם לא ממש טובים לצפייה בחדר מאד מואר, הן לא ממש טובות בטיפול בהשתקפויות.
מסכים ב-2000 שקל כנראה יהיו טובים יותר מהמסך שלך, אבל לא הייתי מצפה מהם להרבה.
בנוסף, למרחק הישיבה שלך מומלץ מסך בגודל "65.
...
·תודה. מה אתה אומר על השיאומי שהוזכרה בתגובה מעליך?

ועוד דבר - אם לא נתייחס לחדר מאוד מואר ולהשתקפויות, יש מסך שהיית ממליץ עליו באזור ה2000 ש"ח?

מעבר לזה, איזה תקציב צריך בשביל מסך טוב ואמין לשימושים שציינתי? מעדיף משהו קטן יותר מ65"

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20185
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

@Karamon
·
בלי ביקורת נורמלית קשה להגיד עליה משהו.
היא כנראה תהיה ברמה דומה לשאר המסכים שהזכרת בהודעה שלך.
באיזור ה-2000 ש"ח, אני חושב שיש דגמים של TCL בגודל "65. אני מניח שהאיכות שם גם לא משהו, אבל לפחות המסך יהיה גדול יותר.
יש "55 ו-"65, ולגודל מתרגלים מהר מאד. למרחק של 3.6 מטר יש לי כרגע מסך "60 בסלון, והוא נראה לי קטן מאד. במיוחד אם המטרה שלך היא צפייה בתכני 4K.
דבר אחד שאתה צריך לשים לב אליו, גם אם תקח 50, 55 או 65 אינץ' הקפיצה בגודל מ-37 היא עצומה, כך שאתה צריך לצפות קפיצה לקפיצה משמעותית באיכות התמונה עם תוכן באיכות גבוהה, כמו bluray FHD או תוכן 4K, אבל תהיה "ירידה באיכות" של תכנים באיכות נמוכה, כמו יס\הוט\וכו'. כי במסך קטן הפגמים מוסתרים בגלל הגודל של המסך ומרחק הצפייה הגדול.

דעתי האישית היא שהמצב כרגע קצת גרוע, כי המלאים של מסכים כמו NU8000 של סמסונג ו-SK8500 של LG נגמרו, ובסמסונג הדגם המחליף נחות יותר, והדגם המחליף של LG יקר יותר. בכל אופן, למסך "55 טוב, לדעתי צריך תקציב של 3-4K.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”