DTS, DOLBY ומגבלות של סטרימרים?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
slarti פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #1 

במסגרת המעבר לטלוויזיה עם 4K ו-HDR, הסטרימר קודי הקיים שלי צריך ללכת (הוא לא תומך בשום דבר מזה).
התקנתי כרגע קודי על FIRETV.... עובד מצוין, וגם תומך HDR ו4K וכל מה שצריך בצורה מעולה.
הבעיה היא שFIRETV לא תומך במשפחת התקנים של DTS...

והשאלה - האם יש לזה משמעות גדולה, מעבר לזה שנהגתי עד היום להתמקד בקבצים עם DTS-HD וכו'? או שפשוט להתחיל להעדיף קבצים עם TRUEHD ו-ATMOS ממשפחת DOLBY?

האלטרנטיבה היא כמובן לחפש סטרימר איכותי אחר, כמו NVIDIA SHIELD, אבל אני מעדיף למזער את כמות הדברים שאני מריץ....

בקיצור - דעות יתקבלו בשמחה :)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

שאלה מוזרה.
אתה מתמקד בפורמטי הסאונד או בסרט?

להבנתי אתה אמור להתמקד בסרט ומה תעשה במידה והסרט משוחרר רק עם פורמט סאונד, שכולל רק Dts ,תוותר עליו ?

קנה שילד ותמכור מה שיש לך עכשיו, ככה תשאר עם אותו מספר מכשירים וללא הגבלת צפיה .

בהצלחה

slarti פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

לא צריך לוותר על כלום. מקסימום רואים בלי PASSTHROUGH והקודי עושה לו דיקודינג ל-5.1.
השאלה היא עד כמה הרבה סרטים משוחררים רק עם DTS באמת?
NVIDIA SHIELD זה כמובן אופציה טובה, אבל לא מפחיתה לי דיוויסים כי אני עדיין אוהב את הפייר טיוי לדברים של אמאזון. באופן כללי האנדרוידים קצת מוגבלים לטעמי מבחינת חויית המשתמש- ולכן מעדיף אמאזון פייר.

בור_ועם_הספר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #4 

האם יש לך passthru בסטרימר?

אם כן, אז (לפחות בתיאוריה) אתה מסמן passthru בהגדרות, והאודיו עובר לרסיבר AS-IS ללא שום עיבוד והרסיבר כבר יפענח.

ככה זה עם MI BOX (וספציפית עובד גם dts)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”