החלפת מנוע או אוברול
היי.
רכב יונדאי איי-20. לפני כחצי שנה המנוע התחמם ונעצר. נעשה לו ראש מנוע. לפני כשבועיים הרכב הפסיק באמצע נסיעה בגלל שהמנוע התחמם שוב.
המוסכניק אמר שהמנוע די נדפק. אני הייתי בכיוון של להחליף מנוע כי כנראה יש איתו בעיה אך המסכניק אמר שכדאי לעשות אוברול למנוע. רינגים, בוכנות צילנדרים וכו... הוא אומר שהמנוע יתקד בצורה טובה מאוד וגם יותר זול מהלחליף מנוע.
מה אומרים? מה דעתכם בעניין?
רכב יונדאי איי-20. לפני כחצי שנה המנוע התחמם ונעצר. נעשה לו ראש מנוע. לפני כשבועיים הרכב הפסיק באמצע נסיעה בגלל שהמנוע התחמם שוב.
המוסכניק אמר שהמנוע די נדפק. אני הייתי בכיוון של להחליף מנוע כי כנראה יש איתו בעיה אך המסכניק אמר שכדאי לעשות אוברול למנוע. רינגים, בוכנות צילנדרים וכו... הוא אומר שהמנוע יתקד בצורה טובה מאוד וגם יותר זול מהלחליף מנוע.
מה אומרים? מה דעתכם בעניין?
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
ממליץ על החלפת מנוע במקום אמין שיודע לעשות את העבודה, עלות 5K~ , לא מבין את ההצעות של להחליף רכב
העלות הרבה יותר יקרה, זה לא שהרכב מאוד ישן ומתחיל לעשות בעיות כל שבוע, זו בעייה די נקודתית שאחרי טיפול הרכב יכול להחזיק הרבה שנים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא עושים היום כבר אוברול למנוע. בטח לא לרכב כזה.
יש רכבים נדירים שם שווה להיכנס לשיפוץ מנוע, אבל לא הייתי נכנס לדבר כזה עם יונדאי i20.
הייתי הולך על החלפת מנוע או מוכר את הרכב לסוחר רכב.
יש רכבים נדירים שם שווה להיכנס לשיפוץ מנוע, אבל לא הייתי נכנס לדבר כזה עם יונדאי i20.
הייתי הולך על החלפת מנוע או מוכר את הרכב לסוחר רכב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אני יכול להמליץ בחום על מוסך באשקלון שיתן לך חוות דעת אמינה.
הגראז' של בועז בוקובזה: 0546485545
אם תדבר איתו תגיד לו ששרון שלח אותך.
בהצלחה
הגראז' של בועז בוקובזה: 0546485545
אם תדבר איתו תגיד לו ששרון שלח אותך.
בהצלחה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- shmulikmazor
-
- מוקפא

- תגובות: 198
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
סביר להניח.
כמו שרשמו כאן, היום לא עושים אוברול למנוע ונדיר למצוא בעלי מקצוע אומנים שיודעים את מלאכת השיפוץ. הייתי מנסה לבצע קצת מחקר על מנועים שיצאו אחרי 2015 כי יכול להיות שהם אולי יתאימו מבלי לבצע התאמות וקומבינות.
בהצלחה
כמו שרשמו כאן, היום לא עושים אוברול למנוע ונדיר למצוא בעלי מקצוע אומנים שיודעים את מלאכת השיפוץ. הייתי מנסה לבצע קצת מחקר על מנועים שיצאו אחרי 2015 כי יכול להיות שהם אולי יתאימו מבלי לבצע התאמות וקומבינות.
בהצלחה