חוות דעת על ה-Sharp LC32GA8E
שלום,
השבוע קניתי את הטלוויזיה הנ"ל לחדר שלי ורציתי לקבל את דעתכם על המכשיר.
אני אהבתי מאוד את המסך הזה והאיכות שלו מדהימה לדעתי..!
ביום ראשון אני אלך להביא אותו, אבל בנתיים - רציתי לדעת את דעתכם עליו?
האם למישהו מכם יש את המסך הזה בבית?
למי שחושב לקנות אותה או סתם מתעניין:
(( *** הבנתי שההבדל המשמעותי היחידי בינה לבין ה-SA1 הוא הממיר HD שיש בתוכה כבר וכמובן שעוד כמה שיפורים באיכות האודיו והוידאו, אבל לא משהו ששווה את ה-9800 ש"ח האלה במקרה הטוב במקום ה-6700 שה-SA1 עולה - אני השגתי במחיר מיוחד, אז לא לשאול למה לא לקחתי אותה.. ))
תודה רבה,
אדם
השבוע קניתי את הטלוויזיה הנ"ל לחדר שלי ורציתי לקבל את דעתכם על המכשיר.
אני אהבתי מאוד את המסך הזה והאיכות שלו מדהימה לדעתי..!
ביום ראשון אני אלך להביא אותו, אבל בנתיים - רציתי לדעת את דעתכם עליו?
האם למישהו מכם יש את המסך הזה בבית?
למי שחושב לקנות אותה או סתם מתעניין:
(( *** הבנתי שההבדל המשמעותי היחידי בינה לבין ה-SA1 הוא הממיר HD שיש בתוכה כבר וכמובן שעוד כמה שיפורים באיכות האודיו והוידאו, אבל לא משהו ששווה את ה-9800 ש"ח האלה במקרה הטוב במקום ה-6700 שה-SA1 עולה - אני השגתי במחיר מיוחד, אז לא לשאול למה לא לקחתי אותה.. ))
תודה רבה,
אדם
מסך מצויין
יש לי את המסך הזה כתשעה חודשים ואני מרוצה מאוד.
ב- DVD רואים סוף הדרך וסאונד מצויין כך שלא צריך לחבר למקור חיצוני.
מבין מסכי 32 שיש בשוק הוא נמצא לדעתי בשלישיה הפותחת.
תחבר אותו כמו שצריך ואין לי ספק שתהנה ממנו.
תתחדש!
תתחדש!
כן,shlafirg כתב:שמע, האנשים פה אמנם קצת מטורפים, אך 32 אינץ' ל- 3.5 מ' ???
האם בחנת את זה בחנויות/חברים ??? או שיש לך ראית נשר ???
נראה מסך קטן בטירוף יחסית למרחק![]()
אך אם זה טוב לך, אז תתחדש ותהנה...
ראיתי את המסך בחנות ובמרחק וזה ממש לא היה נראה לי קטן - אלא ממש מעולה ומתאים.
נראה לך ש-37 יתאים יותר?
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
האמת, כן
נראה לי ש- 37 יתאים לך יותר...
האם בחנת את שני הגדלים ??? כלומר עמדת 3.5 מ' משני המסכים והחלטת חד משמעי שה- 32 נראה לך טוב יותר ??? כי אם לא, או שהיה לך ספק ורק נראה לך ש- 32 יספיק (אולי בגלל המחיר) אזי לך רק על 37 כי אחרת אחרי תקופה, תצטער.
אם ה- 32 היה בבירור עדיף לך , אזי קנה 32.
האם בחנת את שני הגדלים ??? כלומר עמדת 3.5 מ' משני המסכים והחלטת חד משמעי שה- 32 נראה לך טוב יותר ??? כי אם לא, או שהיה לך ספק ורק נראה לך ש- 32 יספיק (אולי בגלל המחיר) אזי לך רק על 37 כי אחרת אחרי תקופה, תצטער.
אם ה- 32 היה בבירור עדיף לך , אזי קנה 32.
אגב, איך רואים כבלים במסך הזה?nemnem11 כתב:יש לי את המסך הזה כתשעה חודשים ואני מרוצה מאוד.
תתחדש!...
זה היה עדיף לי, כן, לא שהייתי מתנגד לעוד גודל, אבל זה ממש מספיק לי ואני לא חושב שאני צריך יותר.shlafirg כתב:האמת, כן![]()
אם ה- 32 היה בבירור עדיף לך , אזי קנה 32....
השגתי על ה-lcd הזאתי מחיר מדהים - ככה שזה עוד קריטריון משמעותי.
יש כאן עוד אנשים עם המסך הזה?
ראלקו - הרישמי, לא של ה-י.ג. הזה...shlafirg כתב:של איזה יבואן המסך שהשגת ?...
אגב, הרוחב של השארפ הוא 80ס"מ וראיתי את המתלה הזה שהוא עם הטייה כלפי מטה,
הרוחב המקסימלי שלו הוא 81ס"מ, השאלה שלי היא אם אני אוכל להקטין את האורך והוא יהיה פחות רחב, לפי הציור זה נראה שכן - אני לא רוצה שיצאו לי בצדדים ברזלים של המתלה.

מרחק צפיה
מרחק הצפיה שלי הוא כ-3 מ' וזה די גבולי למסך הזה.
רואים טוב אבל ב-37 יראו טוב יותר.
המחיר הגבוה של המסך הזה אילץ אותי להסתפק ב-32 (גיסי קנה שארפ 37 SA1 במחיר שאני קניתי את ה32GA ) ולדעתי בGA רואים יותר חד למרות ששנינו מחוברים ליס.
בסיכומו של דבר הכל עניין של טעם אישי - לדעתי אם אתה רוצה להינות תשקיע עוד קצת ותקנה 37 .
המחיר הגבוה של המסך הזה אילץ אותי להסתפק ב-32 (גיסי קנה שארפ 37 SA1 במחיר שאני קניתי את ה32GA ) ולדעתי בGA רואים יותר חד למרות ששנינו מחוברים ליס.
בסיכומו של דבר הכל עניין של טעם אישי - לדעתי אם אתה רוצה להינות תשקיע עוד קצת ותקנה 37 .
Re: מרחק צפיה
תודה, אבל שוב, זה מספיק לי לדעתי. ראיתי את המסך מטווח הצפייה.nemnem11 כתב:מרחק הצפיה שלי הוא כ-3 מ' וזה די גבולי למסך הזה.
בסיכומו של דבר הכל עניין של טעם אישי - לדעתי אם אתה רוצה להינות תשקיע עוד קצת ותקנה 37 ....
תודה
יש לך מושג לגבי המתלה?
אל, פשוט אל תיקח 32 זה ניראה מספיק אבל אחרי כמה ימים תצטער על זה!!!
אני לקחתי 32 והחלפתי והפסדתי (כסף) ל37, שביום הראשון ניראתה WOW וביום השני הצטערתי שלא לקחתי 40/42, בשביל ליהנות יותר מ"ביג סקרין".
מבחינת עלות לא כדאי לשלם על 32 בטח לא שבשידורי HD תצטרך לשבת מהמסך 10 ס"מ.
וחוץ מזה השארפ נהדרת.
תחשוב טוב (רק לגבי הגודל) ותתחדש.
אני לקחתי 32 והחלפתי והפסדתי (כסף) ל37, שביום הראשון ניראתה WOW וביום השני הצטערתי שלא לקחתי 40/42, בשביל ליהנות יותר מ"ביג סקרין".
וחוץ מזה השארפ נהדרת.
תחשוב טוב (רק לגבי הגודל) ותתחדש.
תראה, שוב, הגודל מספק אותי מאוד - סך הכל החדר שלי ולא סלון או משהו..ruve כתב:אל, פשוט אל תיקח 32 זה ניראה מספיק אבל אחרי כמה ימים תצטער על זה!!!
וחוץ מזה השארפ נהדרת.
תחשוב טוב (רק לגבי הגודל) ותתחדש....
עוד משהו שאני לא ממש יכול לשתף אותך זה המחיר שקיבלתי עליה - בוא נגיד שזה מממש זול ושזה דיל שבחיים לא הייתי מוותר עליו.
ועוד דבר אחרון, לפי מה שהבנתי כאן היא בין ה-LCD הכי טובות שיש לגודל הזה, ככה שאני מעדיף להביא 32" הכי איכותית כמעט מאשר 37" סטנדרטית, ואני בטוח שהגודל יספק אותי.
המחיר ממש זול, ממש.. ככה שזה שווה לי.
יש כאן רק משתמש אחד עם המסך הנ"ל?!
אדם