Philips OLED+ - מישהו התנסה?
נתקלתי לאחרונה בסדרת טלוויזיות חדשה OLED+ של Philips (מיוצרות ע"י TP Vision. הפאנלים הם מתוצרת LG):
https://www.philips.co.uk/c-m-so/tv/p/oled-tv/plus
לפי הביקורות ברשת, איכות התמונה מרשימה ביותר וטובה מטלוויזיות LG (כנראה בזכות המעבד), כאשר ה-Smart TV (Android TV) הינו נחות משמעותית.
מישהו במקרה רכש/צפה בטלוויזיות?
יכול לספק השוואה לעומת טלוויזיות OLED של LG/Sony?
https://www.philips.co.uk/c-m-so/tv/p/oled-tv/plus
לפי הביקורות ברשת, איכות התמונה מרשימה ביותר וטובה מטלוויזיות LG (כנראה בזכות המעבד), כאשר ה-Smart TV (Android TV) הינו נחות משמעותית.
מישהו במקרה רכש/צפה בטלוויזיות?
יכול לספק השוואה לעומת טלוויזיות OLED של LG/Sony?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא כל כך מבין מה האינטרס ללכת על פיליפס, במיוחד בארצנו בכל מה שקשור ליבואן/שירות.
הם גם לא ממש מביאים ערך מוסף מבחינת איכות תמונה על פני LG. לפחות לא משהו שעלה בביקורות.
יש להם את האמבילייט, אבל האם זה פיצ'ר חיובי או שלילי זה כבר להחלטה של הלקוח לפי טעמו.
שלא ישתמע שאני רומז שהמסכים שלהם לא טובים. הם מסכים טובים מאד לדעתי. פשוט בשקלול היתרונות מול החסרונות - אין מצב שהייתי קונה כיום בארץ מסך של פיליפס.
הם גם לא ממש מביאים ערך מוסף מבחינת איכות תמונה על פני LG. לפחות לא משהו שעלה בביקורות.
יש להם את האמבילייט, אבל האם זה פיצ'ר חיובי או שלילי זה כבר להחלטה של הלקוח לפי טעמו.
שלא ישתמע שאני רומז שהמסכים שלהם לא טובים. הם מסכים טובים מאד לדעתי. פשוט בשקלול היתרונות מול החסרונות - אין מצב שהייתי קונה כיום בארץ מסך של פיליפס.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Eliran15
·
לא, אבל ראיתי את הסקירה שלו על ה- 804.
לא ראיתי שהוא ציין יתרון כלשהו על פני ה- C9. אם כבר, ניתן לומר ההיפך בגלל שיש לפיליפס כמה אלמנטים שפחות טובים מאשר ב- LG. כמו למשל מנגנון ABL יותר אגרסיבי או מנגנון "שיפור חדות התמונה" שלא ניתן לכבות ועוד כמה שטויות.
זאת אומרת, עוד לפני עניין השירות - אני לא מבין מה הערך המוסף שהמסך הזה מביא לשולחן.
·
לא, אבל ראיתי את הסקירה שלו על ה- 804.
לא ראיתי שהוא ציין יתרון כלשהו על פני ה- C9. אם כבר, ניתן לומר ההיפך בגלל שיש לפיליפס כמה אלמנטים שפחות טובים מאשר ב- LG. כמו למשל מנגנון ABL יותר אגרסיבי או מנגנון "שיפור חדות התמונה" שלא ניתן לכבות ועוד כמה שטויות.
זאת אומרת, עוד לפני עניין השירות - אני לא מבין מה הערך המוסף שהמסך הזה מביא לשולחן.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
למיטב הבנתי אין למסכי פיליפס Dolby Vision. מבחינתי זה דיל ברייקר
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@freedom_il
·
הם דווקא בין היצרנים הבודדים שתומכים גם בדולבי ויז'ן וגם ב +HDR10
·
הם דווקא בין היצרנים הבודדים שתומכים גם בדולבי ויז'ן וגם ב +HDR10