פרטנר פייבר 500 - mesh
היי,
התחברתי לפרטנר פייבר 500 מגה, הראוטר הותקן בסלון ונמצא בארונית מתחת לטלויזיה.
כרגע בשאר הבית אני מקבל בwifi בין 50-130 מגה.
הטכנאי של פרטנר התקין את הרשת על גבי הyes שנמצא אצלנו בבית ז"א אני יכול לחבר בחיבור קווי את המחשב לממיר שבחדר ולקבל רשת, אבל זה מהירות פח... זה משנה לגבי הmesh?
איזה פתרון mesh מומלץ בשביל להגביר את איכות הwifi ולאפשר בחדרים חיבור קווי שיאפשר מהירות גבוהה יותר(300-400)?
Tenda nova mw6 יכול להספיק או שכדאי לעבוד עם משהו בסגנון של tplink deco m9?
תודה רבה!
הטכנאי של פרטנר התקין את הרשת על גבי הyes שנמצא אצלנו בבית ז"א אני יכול לחבר בחיבור קווי את המחשב לממיר שבחדר ולקבל רשת, אבל זה מהירות פח... זה משנה לגבי הmesh?
איזה פתרון mesh מומלץ בשביל להגביר את איכות הwifi ולאפשר בחדרים חיבור קווי שיאפשר מהירות גבוהה יותר(300-400)?
תודה רבה!
·לבית לא סופר גדול נגיד עד 100 מטר mw6 עובד ממש לא רעMrYair כתב:טנדא זה מוצר סיני זול לא שווה את ההשקעה
וגם סרטן מובטח.
אם אתה רוצה רשת MESH
יש לך מבחר כמו גוגל וויפי
דקו של טיפילינק
ללינקסיס יש גם סדרה של אחלה מוצרים
תעשה סקירה בגוגל ויוטיוב ותחליט לפי זה....
ראיתי אתמול deco m5 במחיר טוב באמזוןbarmen כתב:היי,
תודה רבה!...
יש לי חברים שקנו במחיר פצצה ממישהו מfacebook marketplace שווה בדיקה גם שם
·
@alcd
אני קניתי
deco 5 היו שני מוכרים ב facebook marketplace , התקנה של פחות מחצי שעה (כולל מיקומים ופרוק WiFi ישן) עובד במקומות שמקודם לא היתה תקשורת או שהיתה מאוד מאוד חלשה
את כל היחידות חיברתי ברשת קווית שפרוסה אצלי ברוב חלקי הבית ( כ 120 מ"ר ) יחידה אחת הכנסתי לממ"ד
המחיר מפורסם facebook marketplace,
איזור הצפון (הגעתי אליו מחיפה) לא יודע נגישות לאיזורים אחרים
יש לי שקט מהאישה והילדים
חן
·
אני קניתי
deco 5 היו שני מוכרים ב facebook marketplace , התקנה של פחות מחצי שעה (כולל מיקומים ופרוק WiFi ישן) עובד במקומות שמקודם לא היתה תקשורת או שהיתה מאוד מאוד חלשה
את כל היחידות חיברתי ברשת קווית שפרוסה אצלי ברוב חלקי הבית ( כ 120 מ"ר ) יחידה אחת הכנסתי לממ"ד
המחיר מפורסם facebook marketplace,
איזור הצפון (הגעתי אליו מחיפה) לא יודע נגישות לאיזורים אחרים
יש לי שקט מהאישה והילדים
חן
·