מה קורה עם כל הנקודות איסוף האלה?
גם אמזון גם מלא אתרים אחרים התחילו עם זה
אני מרגע מסויים פשוט מודיע למוכר ולא אוסף,
מה התועלת של בתי עסק בזה?
כרגע זה אנטי פרסומת (שירות לא טוב, שעות עבודה לפי רצון המוכר בחנות וכו ..)
ומה תועלת של חברות שילוח? זה במלא חלוקה בין לבין, רק צבירה של תלונות מלקוחות ( בדגש לקרבה| מקום לחנות וכו)
אני מרגע מסויים פשוט מודיע למוכר ולא אוסף,
מה התועלת של בתי עסק בזה?
כרגע זה אנטי פרסומת (שירות לא טוב, שעות עבודה לפי רצון המוכר בחנות וכו ..)
ומה תועלת של חברות שילוח? זה במלא חלוקה בין לבין, רק צבירה של תלונות מלקוחות ( בדגש לקרבה| מקום לחנות וכו)
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
דווקא אני חושב שזה מאוד נוח.
בדר"כ משאירים במכולת / פיצוציה שכונתית שפתוחה עד מאוחר.
מבחינת חברות השילוח עדיף לה, כי הם "זורקים" את כל החבילות מהאזור בנקודה אחת ולא צריכים להתחיל לעבוד בין כמה נקודות שונות. זה חוסך לה כסף, זמן, דלק ומאפשר יותר הפצות בפחות זמן.
מבחינת החנות שמוסרת - הוא לבטח מקבל על זה כסף מחברת השילוח על זה שהוא מקצה שטח מדף לחבילות ועל הדרך גם מרוויח לקוח פוטנציאלי לקנייה בחנות שלו. במיוחד אם מישהו בא לאסוף חבילת אמזון והוא נזכר שנגמר לו החלב והביצים...
מבחינת חברות השילוח עדיף לה, כי הם "זורקים" את כל החבילות מהאזור בנקודה אחת ולא צריכים להתחיל לעבוד בין כמה נקודות שונות. זה חוסך לה כסף, זמן, דלק ומאפשר יותר הפצות בפחות זמן.
מבחינת החנות שמוסרת - הוא לבטח מקבל על זה כסף מחברת השילוח על זה שהוא מקצה שטח מדף לחבילות ועל הדרך גם מרוויח לקוח פוטנציאלי לקנייה בחנות שלו. במיוחד אם מישהו בא לאסוף חבילת אמזון והוא נזכר שנגמר לו החלב והביצים...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
כנראה השוני אצלי הוא ה״בדרך כלל״avihuli כתב:דווקא אני חושב שזה מאוד נוח.
מבחינת החנות שמוסרת - הוא לבטח מקבל על זה כסף מחברת השילוח על זה שהוא מקצה שטח מדף לחבילות ועל הדרך גם מרוויח לקוח פוטנציאלי לקנייה בחנות שלו. במיוחד אם מישהו בא לאסוף חבילת אמזון והוא נזכר שנגמר לו החלב והביצים......
יוצאי דופן:
חבילה ששלחו ליפו במקום רמת החייל
חנות סלולר שהייתה תמיד סגורה אח״ץ
חבילה שנעלמה ולא קיבלתי זיכוי - Raspberry pi 4 4GB RAM
יש עוד - זה לא היה קורה בדואר רגיל..
״בדרך כלל״
מרחק שלא הולכים ברגל במיוחד בחום
מוכרים שאומרים לי לחפש לבד בערימה של חבילות
אין חניה
חבילות שנפתחו לא ברור ע״י מי
המקרה הטוב:
קיבלתי מסך מגן חינם כשאספתי חבילה בחנות ונפל לי הטלפון
bottom line
שווי שעה שלי לעומת כל ההתעסקות
לא ברור איזה סוג משלוח לבחור שיגיע הביתה או לסניף
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה יכול לבחור את נקודת האיסוף שנוחה לך כאשר אין שום בעיה לבדוק מראש מה שעות הפתיחה שלה, המרחק מהבית והאם יש / אין חנייה באזור.
במידה ואין משהו שעונה לך על הצורך, פשוט תשלח הבייתה.
לי יותר נוח שאני יכול לאסוף בזמן שנוח לי ולא להתיש את עצמי בהמתנה לשליח שלרוב מגיע בשעות שכולנו עובדים.
במידה ואין משהו שעונה לך על הצורך, פשוט תשלח הבייתה.
לי יותר נוח שאני יכול לאסוף בזמן שנוח לי ולא להתיש את עצמי בהמתנה לשליח שלרוב מגיע בשעות שכולנו עובדים.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
תמיד בוחר שהחבילה תגיע הביתה. אם אין אף אחד בבית הוא ישים בארון חשמל, הרבה יותר נוח מנק' איסוף.
אם אתה רוצה ביטחון לגבי המסירה של החבילות, תשים מצלמה או מצלמת דמה מעל הארון חשמל ותמיד תרשום בהערות "לשים בארון חשמל מתחת למצלמה".
אני מזמין המון מאמזון והשליחים תמיד אומרים לי "שמתי לך בארון חשמל מתחת למצלמה".
שליחים רואים מצלמה- לא יגידו ששמו כשלא שמו.
אנשים רואים מצלמה- לא יגיעו בחבילה, אתה הרי יודע מי הם.
אם אתה רוצה ביטחון לגבי המסירה של החבילות, תשים מצלמה או מצלמת דמה מעל הארון חשמל ותמיד תרשום בהערות "לשים בארון חשמל מתחת למצלמה".
אנשים רואים מצלמה- לא יגיעו בחבילה, אתה הרי יודע מי הם.
·זה הקטע שעכשיו בהרבה מהמקרים הם לא מאפשריםAviv943 כתב:תמיד בוחר שהחבילה תגיע הביתה. אם אין אף אחד בבית הוא ישים בארון חשמל, הרבה יותר נוח מנק' איסוף.
אנשים רואים מצלמה- לא יגיעו בחבילה, אתה הרי יודע מי הם....
אין לי בעיה עם צורת המשלוח , כי למישהו אולי זה באמת נוח
אך כל עוד לא בחרתי בצורת משלוח כזאת וגם לא מעוניין לא ברור למה מכריחים..
אז עוד חבילה בדרכה למוכר וחבל
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@alcd
אין אפשרות לשלוח עד הבית ?!
איך יכול להיות ? הרי מראש זה כחלק מהעסקה...
אין אפשרות לשלוח עד הבית ?!
איך יכול להיות ? הרי מראש זה כחלק מהעסקה...
.
.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
גם אני אימצתי את נושא המצלמה וזה עובד מעולה,
איסוף עצמי היה סיוט, החנויות השכונתיות פותחות וסוגרות מתי שבא להם והאקט של "תחפש את החבילה" ממש מעצבן,
קרה לי שהמוכר אמר לי תחפש את החבילה ופשוט הלך למחסן ואמר תחכה לי, 5 דקות חיכיתי לא הגיע, הלכתי.
איסוף עצמי היה סיוט, החנויות השכונתיות פותחות וסוגרות מתי שבא להם והאקט של "תחפש את החבילה" ממש מעצבן,
קרה לי שהמוכר אמר לי תחפש את החבילה ופשוט הלך למחסן ואמר תחכה לי, 5 דקות חיכיתי לא הגיע, הלכתי.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
וואלה,אני דווקא מבסוט מהנקודות איסוף האלו
כבר ניסיתי כמה פעמים (כמו אחרים) עם שליח,לא תמיד זה עוזר (כמובן שלא באשמתו,יש לו עוד אנשים על הראש)
בסוף מצאתי 2 נקודות (פיצוצייה ותחנת דלק) במרחק הליכה מהבית,קובע את האיסוף לשם,הולך מתי שבא לי,ותודה
כבר ניסיתי כמה פעמים (כמו אחרים) עם שליח,לא תמיד זה עוזר (כמובן שלא באשמתו,יש לו עוד אנשים על הראש)
בסוף מצאתי 2 נקודות (פיצוצייה ותחנת דלק) במרחק הליכה מהבית,קובע את האיסוף לשם,הולך מתי שבא לי,ותודה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
רעיון יפה! באופן כללי הרבה יותר נוח לי להגיע לנקודות איסוף מאשר לחכות לשליח, אבל אני חושב שאני אאמץ את הרעיון עם המצלמה (כנראה אמיתית, לא דמה).Aviv943 כתב:תמיד בוחר שהחבילה תגיע הביתה. אם אין אף אחד בבית הוא ישים בארון חשמל, הרבה יותר נוח מנק' איסוף.
אנשים רואים מצלמה- לא יגיעו בחבילה, אתה הרי יודע מי הם....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתם מדברים על השליחים כאילו הם גנבים בפוטנציה.
מניסיון עם עשרות שליחים לאורך תקופה - זה ממש לא נכון.
כל מערך המשלוח מנוטר, ממש לא שווה להם להסתכן.
בלי קשר, זה רעיון טוב מאד להתקין מצלמת אבטחה באיזור הכניסה לבית, שתכסה את ארון התקשורת/חשמל.
מניסיון עם עשרות שליחים לאורך תקופה - זה ממש לא נכון.
כל מערך המשלוח מנוטר, ממש לא שווה להם להסתכן.
בלי קשר, זה רעיון טוב מאד להתקין מצלמת אבטחה באיזור הכניסה לבית, שתכסה את ארון התקשורת/חשמל.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
וואלאק איך ניחסתי את עצמי
צריך לקבל חבילה שכבר בארץ,בחרתי נקודה,היום קבלתי סמס שמפאת גודלה לא ניתן להעביר לנקודת איסוף,ולכן תסופק ע"י השליח
לא מבין למה,בכלל לא גדול (קופסת נעליים),מקווה לטוב עם השליח
צריך לקבל חבילה שכבר בארץ,בחרתי נקודה,היום קבלתי סמס שמפאת גודלה לא ניתן להעביר לנקודת איסוף,ולכן תסופק ע"י השליח
לא מבין למה,בכלל לא גדול (קופסת נעליים),מקווה לטוב עם השליח
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty