שרשור תגובות לסיכום מפגש קבוצת משתמשי מדיה סנטר

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
droren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

זה המקום להגיב למפגש עצמו
כמו כן, ניתן לכתוב הצעות ובקשות למפגשים בעתיד

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

הכל יפה
רק לא הבנתי מי זה בתמונה האחרונה ?
אלון דולן :מבולבל:
הוא ממש דומה לאלון גולן
אבל מאחר והוא מכור קשות לפורום -אוליי הוא על אדולן

כמו שנאמר
"העם עם אדולן"
052-4200610

marangi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ספרתי עד עשר, כמו שאמא מבקשת ממני כבר שנים, אבל כרגיל, אני לא מצליח לסתום את הפה. שיהיה ברור, חלילה לי מלפגוע. את הכוונות אני מאוד מעריך, ויישר כוח למארגנים. את מהות הערב, מאידך, לא הצלחתי להבין עד עכשיו. נאמר מראש כי ההרצאה של אורן תהיה סקירה כללית מאפס, וסבבה, אבל מה רצה מאיתנו היועץ של מייקרוסופט?

בי נשבעתי, לפני שנה, פלוס מינוס כמה דקות, שמעתי את אותה הרצאה בסיסית, שלא לומר שטחית, כולל הסרטון המייאש של מרגול, והסרטון המופלא של אסי כהן. רק שאז זה קרה בפורום של אנשי טלביזיה, שלא מבינים דבר בצד הטכני, הויסטה עדיין לא שווקה, ורובנו לא הכרנו את המדיה סנטר. להציג את תפריטי המדיה סנטר, ואת הטכנולוגיה המהפכנית של, חכו, שלט רחוק אלחוטי, בפני פורום של פריקים לתחום, שכל החברים בו מבינים בנושא הרבה יותר ממני, נשמע לי לקוח ממחוזות הביזאר הקשה.

ושוב, היוזמה מבורכת, הארגון היה מאוד נעים. רק שאת התוכן הייתי גורר למקומות אחרים. לדעתי, מכל רב שיח לא מתוסרט בין החברים, היינו מרוויחים הרבה יותר. הרי יש כל כך הרבה שאלות, והיו שם כל כך הרבה אנשים שיכולים לענות, לחלוק מנסיונם, להעשיר אחד את השני.

בכל מקרה, אם יותר לי, ואני מניח שבקצב הזה לא יותר לי שום דבר בקרוב, הייתי מציע להקדיש מפגשים עתידיים להרצאות למשתמש התוהה, זה שמידי יומיים רוצה לקפוץ מהמרפסת, בעודו מחפש קודקים כאלה ואחרים. הייתי מוסיף דיונים פתוחים - נראה כאילו שיחות המסדרון על לוחות השידורים היו האפקטיביות ביותר בערב - ולא תורם את זמני לסוכן מכירות.
אלא, כמובן, אם מדובר בכופר שהיינו צריכים לשלם למארחים, ואם כן, הנה אני מתנצל על כל מה שכתבתי עד עכשיו.

droren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

marangi כתב:ספרתי עד עשר, כמו שאמא מבקשת ממני כבר שנים, אבל כרגיל, אני לא מצליח לסתום את הפה. שיהיה ברור, חלילה לי מלפגוע. את הכוונות אני מאוד מעריך, ויישר כוח למארגנים. את מהות הערב, מאידך, לא הצלחתי להבין עד עכשיו. נאמר מראש כי ההרצאה של אורן תהיה סקירה כללית מאפס, וסבבה, אבל מה רצה מאיתנו היועץ של מייקרוסופט?

בי נשבעתי, לפני שנה, פלוס מינוס כמה דקות, שמעתי את אותה הרצאה בסיסית, שלא לומר שטחית, כולל הסרטון המייאש של מרגול, והסרטון המופלא של אסי כהן. רק שאז זה קרה בפורום של אנשי טלביזיה, שלא מבינים דבר בצד הטכני, הויסטה עדיין לא שווקה, ורובנו לא הכרנו את המדיה סנטר. להציג את תפריטי המדיה סנטר, ואת הטכנולוגיה המהפכנית של, חכו, שלט רחוק אלחוטי, בפני פורום של פריקים לתחום, שכל החברים בו מבינים בנושא הרבה יותר ממני, נשמע לי לקוח ממחוזות הביזאר הקשה.

ושוב, היוזמה מבורכת, הארגון היה מאוד נעים. רק שאת התוכן הייתי גורר למקומות אחרים. לדעתי, מכל רב שיח לא מתוסרט בין החברים, היינו מרוויחים הרבה יותר. הרי יש כל כך הרבה שאלות, והיו שם כל כך הרבה אנשים שיכולים לענות, לחלוק מנסיונם, להעשיר אחד את השני.

בכל מקרה, אם יותר לי, ואני מניח שבקצב הזה לא יותר לי שום דבר בקרוב, הייתי מציע להקדיש מפגשים עתידיים להרצאות למשתמש התוהה, זה שמידי יומיים רוצה לקפוץ מהמרפסת, בעודו מחפש קודקים כאלה ואחרים. הייתי מוסיף דיונים פתוחים - נראה כאילו שיחות המסדרון על לוחות השידורים היו האפקטיביות ביותר בערב - ולא תורם את זמני לסוכן מכירות.
אלא, כמובן, אם מדובר בכופר שהיינו צריכים לשלם למארחים, ואם כן, הנה אני מתנצל על כל מה שכתבתי עד עכשיו.
...
קבלתי את הביקורת שלך ולקחתי אותה לתשומת ליבי
(Y)

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

למפגש ראשון מסוגו היה טוב מאוד. לארגן מפגש כזה אפילו עם עזרה של מיקרוסופט זו משימה קשה וקודם כל תודה רבה על היוזמה והארגון! לגבי ההמשך היתי רוצה לראות שתי קבוצות (או תת קבוצות). קבוצה למתחילים שהרצאות כמו "מה זה.." ו"איך עושים..." יהיו במקום והקבוצה למתקדמים שלא ממש תורם לה לשמוע דברים בסיסיים. הפורמט הכי טוב למתקדמים זה דיון פתוח. אפשר להכין נושים עיקריים למפגש מראש בפורום (EPG, קודקים, streaming וכו') עם אחראי על הנושא שינהל את הדיון. קבוצת המתחילים מתכנסת ראשונה להרצאות שלה ומי שרוצה מצטרף לדיונים של מתקדמים א"כ.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #6 

אמנם לא הגעתי למפגש (הייתי צריך לצאת לסינגפור לכמה ימים) אבל ממה שאני קורא בפורום ובעיקר מהתגובה של digest, אני מעריך שהפורמט שאליו רוצים ללכת הוא יותר בסגנון workshop מאשר הרצאות גרידא.
השתתפתי בלא מעט workshops, אני חושב שהכי יעיל/ נוח הוא להכין נושא או שניים, הרצאת מבוא, ואז מעין "פאנל". הסכנה בפורמט הנ"ל הוא איבוד תרבות דיון בשלב הפאנל.

אחד היתרונות של מפגשים כאלה הוא ההזדמנות להיחשף לפתרונות אחרים. אני למשל יודע לספר המון על המערכת שלי (לינוקס+myth) אבל יודע מעט מאוד על SAGE או פתרונות אחרים. אני חושב שסדרת מפגשים / workshops שבהם אחד הנושאים יהיה הצגת פתרון מלא מבוסס XYZ תוכל להועיל ולהשכיל לא מעט.
עם עוד קצת מאמץ אפשר אפילו לארגן תחנת "hands on" על הפתרון המוצג (אם כי מדובר בהיערכות לוגיסטית מורכבת יותר).

אלה היו השני סנט שלי :-)

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #7 

רעיונות מצויינים digest ו-Shed
ניקח את זה לתשומת ליבנו.

תודה!
אורן.

dh1964
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13

שליחה #8 

לצערי לא יכולתי להגיע לפגישה
אשמח אם בפגישה הבאה יעלה לדיון נושא איכות ההקלטה ממירי יס שאצלי לפחות היא הרבה פחות טובה מזו שמתקבלת בהקלטה מיס מקס בחדר הסמוך.... למרות שהציוד הוא באיכות המקסימלית שיש ליס להציע היום....
בנוסף נושא של פתרון בעיה ישנה חדשה בשמוש עם כרטיסי מסך של NVIDIA - שטח שולחן העבודה לא ניתן להתאמה ברזולוציות השונות לשטח הטלויזיה...
אם למישהו יש רעיון כבר עכשיו אהיה אסיר תודה ואף יותר מזה....

jbraham
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #9 

גם לצערי לא יכולתי להגיע לפגישה, עבור פגישה הבאה המלצה שלי לדיון הם:
1) שירותים נוספים וADDONS עם HTPC כגון בית חכם, וכו'
2) שילוב של Windows Home Server עם HTPC.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

הנה תגובה שכתבתי בשירשור אחר (שים לב במיוחד להתייחסות שלי להרצאה של עמית):

http://www.hometheater.co.il/vp325060
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

wing2005
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #11 

(~) מתי תעלו את הוידאו מהאירוע לאתר??

ofird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1047
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

mail ist

שליחה #12 

אםשר להרכיב mail ilst שישלח לאנשים כאשר מפגש כזה מתקיים - לא יודע איך פיספסתי :-(

ועוד לחשוב שאני עובד בפנינה 6!! ouch

droren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: mail ist

שליחה #13 

ofird כתב:אםשר להרכיב mail ilst שישלח לאנשים כאשר מפגש כזה מתקיים - לא יודע איך פיספסתי :-(

ועוד לחשוב שאני עובד בפנינה 6!! ouch
...
:lol: :lol: :lol: :lol:
בקרוב...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

wing2005 כתב:(~) מתי תעלו את הוידאו מהאירוע לאתר??
...
לצערי נתקלנו בבעיה טכנית עם הצילום, אנחנו מנסים לעבוד על זה.
סורי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #15 

ממה שאני מבין, יש סיכוי רב שהוידאו לא יגיע לאתר בגלל תקלה טכנית בעת ההקלטה.

לגבי מטרת המפגש. הרעיון הוא להקים קבוצת עבודה מול מיקרוסופט שתהיה לה ערוץ תקשורת ישיר מול מיקרוסופט ודרך להביע שביעות רצון ואי שביעות רצון מדברים שונים שאתם (כקבוצת משתמשי HTPC מובילה בארץ) נתקלים בהם.

המטרה הראשונית של המפגש הוא ליידע את מיקרוסופט לגבי הקבוצה ובעצם להקים את ה-USER GROUP הלכה למעשה.

המטרה המשנית יותר (והתירוץ שלשמו הגעתם) היא שמיעת הרצאות וכו'.

קשה לדעת עד כמה ה-USER GROUP יהיה אקפטיבי, אבל יש לרעיון כזה המון פוטנציאל. המטרה הראשונית היא ליצור, כאמור, ערוץ תקשורת ישיר בין ה-EARLY ADOPTERS לבין מיקרוסופט, מה שיאפשר להם לקבל פידבק ממשתמשים כבדים אמיתיים ולא לחכות ולראות איך השוק יגיב.

זה אומר, BETA TESTING, ערוץ תקשורת ישיר על כל המשתמע מכך.

אני מאוד שמח שזה עבר באופן כ"כ מוצלח ורק כואב לי שפספסתי את זה (הייתי בחו"ל בנסיעת עבודה).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”