חיבורי PV60 ...משהו מוזר..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
udir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה

איך ניתןלהגדיר בפלזמה עצמה שתוכל לקבל אותות COMPONENT ו RGB בהנחה שכל החיבורים בוצעו?
ההגדרות בממיר ייס הינם SCART-RGB וב DVD כאשר אני שם על COMPONENT-RGB המסך בפלאזמה חשוך ומתעורר לחיים רק כאשר אני משנה אתההגדרה ל SVIDEO למרות שהחיבורים הפיזיים הם ב COMPONENT ....משהו פה לא מסתדר לי לכן השאלה.

בנוסף, עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה מאף מקום לגבי פונקציית ה WOBBLING בטלוויזיה זו 8O
מישהו?....

תודה!

shragi
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 508

שליחה

udir,

הבעיה שאתה מתאר נובעת ככל הנראה (במידה ואתה מחובר SCART ל-SCART ל-DVD) מהעדר תמיכה באותות RGB במחבר ה-SCART שבו אתה משתמש לחיבור ה-DVD.
מה שכן , אותה כניסה כן תומכת ב-S וידאו דרך ה-SCART.

לגבי השאלה שלא נענתה - התשובה היא שלילית , אין אופציה כזאת ב-PV60 והפתרון שהוצע לך , לקוח ממסכי המוניטור של פנסוניק.
www.legacy.co.il

0544608989 - שרגי

udir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה

אהלן שראגי,
קודם כל תודה על התגובה.
בהתייחס לשאלתך, אני מחובר מה DVD לפלאזמה ישירות עם כבלים יעודיים מיוחדים לקומפוננט מיציאת קומפוננט בDVD לכניסה קומפוננט בפלאזמה
.בבואי לקנפג את היציאה ב DVD לקומפוננט ישנו סיגנל על המסך רק כאשר אני בוחר SVIDEO...לכן שאלתי האם הפלאזמה מכויילת לקבלת האות הזה.....
אני כן מחובר בין ממיר ייס לטלוויזיה עם סקארט.

לגבי ה WOBBLING - די מפתיע....לטלוויזיה לא אמורה להיות פונקציית הגנה מצריבה כמו למוניטור?הרי זה אותו מסך רק עם רמקולים אנטגרלים :(

אני מקווה שתוכל לעזור לגבי שאלה 1.
אודי

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”